Худнемо разом за системою -60 (2)

Тема у розділі 'Смачний тарільчик', створена користувачем Jasmin, 6 Червень 2009.

Статус теми:
Закрита.
  1. podolyanochka

podolyanochka Well-Known Member

Відповідь: Худнемо РАЗОМ за системою -60!!! (2)

В мене ніколи не виникало питання (після моменту приєднання до принципів системи) "ЧИ Я СХУДНУ?", а лише КОЛИ це відбудеться. Радію втраченій вазі лише коли результат "закріплений", тобто коли впевнена, що ніколи не повернуся до попередньої. Але не поспішаю, бо і так себе люблю. І з кожним днем все більше:girl_blush2:
    Просто дотримуйтеся здорових принципів харчування - це Вам буде лише на користь. А щодо Ваших фізичних навантажень...мій тренер мабуть би втратила дар мови...не можна із такою вагою та ще при ГВ скакалкою займатись. Бо наскільки зрозуміла із вашого допису, фізично ви не надто підготовані. Мені дозволили при моєму рості 1.62 займатися із скакалкою тільки цього тижня, коли схудла до 70. Ну і ще проблема розтяжечок.
    Намагайтеся дуже багато ходити, спробувати почати бігати (з візочком). Та, насправді, тут дуже багато дівчаток які займаються вдома і досягли гарних результатів.
    Ще похвалюся...зробила контрольні заміри - талія, бедра, животик зменшилися на 10-12см!:girl_dance:

2. Rona

Rona Мама-йожик

скажу я вам про свою "швидкість схуднення" - 4 кг за рік :girl_cool: такщо не кажіть, що повільно...
    і Подоляночка добре написала - тра свідомо вибирати те, що потрапляє в писочок (хочеться "згрішити" нині - дозволити собі, але свідомо, а не їсти собі печінки, бо цукорку зжерла як наркоман в ломці), так виробиться правильне відношення до їди, та й до самої себе... і схуднення буде побічним приємним ехвектом

3. olevitska

olevitska New Member

...а мене, навпаки, довго гризло питання НУ КОЛИ Я ВЖЕ СХУДНУУУУ??? тільки попустило - і вага вниз поповзла...цуцуть...
    ...а от на рахунок "бо ітак себе люблю" ...тут мені ще працювати і працювати...- я суцільний ходячий комплекс...при чому у всьому...

---------- Додано в 20:52 ---------- Попередній допис був написаний в 20:50 ----------

ага ага.....прямо в яблучко!!!!!!!

4. Sertce

Sertce Member

Дякую, дівчатка. Вже навіть боюсь признатися вам, що сьогодні встановила свій маленький рекорд 1150 разів. Можете сваритись, але лише таким чином побачу мо' xоч -100 грам. Не знаю чому, але ні м'язи рук, ні ніг не болять взагалі. Соромно сказати, але стрибати сьог. довилось в куртці, шапці і.....в чоботаx на товстому каблуку. Там в нас така місцинка, що в спортивному взутті не дійдеш. Та й перевзуття не доречне сьогодні було. А пропускати не xотіла. Маленький терпляче в колясці спостерігав той слонячий джампінг. Знаю, що не правильно роблю, троxи катую себе, але не можу дивитись на те страxовище в дзеркалі. І де тиx моїx дородовиx 66? Це ж треба було при моєму 1,61 рості до такого дожертися?

5. Sertce

Sertce Member

Отже, звітуюсь. Сьогодні в мене 79, 900.це вже 4 день на цій позначці вага стоїть. Мддда. Нічого мені ті вправи не дають. Потім ще об'єми поміряю. Тоді напишу. Дуже злюща.

6. sofcja

sofcja Member

ну, чекайте та вона вам одразу не вспаде сильно! випили шлянку води +200 гр, за перепрошенням попісяли і -200 гр що ж хочете?
    мені здається ви просто психологічно вже звикли що важите 79,9 і ну ніяк не менше - от воно вам організм і тримає к звичну норму. думайте собі що хочу бути менша і важу 78 кг! точно-точно 78! і перестаньте важитись жодня - нащо вбивати в собі весь ентузіазм. якщо на вас так діє застій ваги психологічно, що робитесь зла і думаєте що воно ніц не дає те схуднення, то важтесь раз чи два рази в тиждень!
    що ж ви так свому організму не довіряяєте? у нього мабуть шалений стрес - жив собі й жив, а тут взяли за шкварку і потрусили, ще й раіон змінили-урізали!
    потерпіть. старайтесь, вага 100% піде, бо 79,9 кг явно не норма для жінки з середньою комплекцією - організм сам звикне, налагодить роботу й почне не боятись по трошка скидувати!
    щось маю я пізозру злу, що ви якраз з тих хто від злості-нервів йде смачне топтати - то так, судячи з допису про коливання ваги. ну всі тут майже такі....:preved:
    і скакалка, то файно, але то шалене кардіо, і його дуже різко робити починати не радять! воно тільки стимулюватиме обмін речовин і трошки на початку воду виведе, але це далеко не оптимальний варіант для занять при бажанні схуднути і підтягнути фігуру. не маєте бажання вдома перед компютером фіз.навантаження-комплекси поробити - ефект теж буде?! можна гарні комплекси скачати-підібрати....

:khomyak: більше такого не робіть, дуже вас прошу! поламаєте собі ноги чи виверернете стопу - більше намучитесь. не варте воно того! оберіть собі щось інше якщо не маєте як скакати в спортивному взутті. бідні ваші ніжки:suicide:
    і поставте собі за мету для початку той 61 кг! що буде нормою. до тої позначки вагу буде легше скинути.
    і не розчаровуйтесь в жодному разі. просто тишо йдіть до мети! абсолютно все можливо!;)

7. Sertce

Sertce Member

Дякую, Софійко. Буду псиxологічно перелаштовуватись. Щодо заспокоїння солодким, то тут троxи правди є, солодке люблю. Але ним не заїдаю проблеми. Якщо в мене якась тріщина в житті, то я швидше взагалі нічого не їм, сиджу, як зомбі, дивлюсь в одну точку, щось собі думаю. Апетиту тоді взагалі нема. Руxатись мені більше треба, ще спробую робити всю xатню роботу троxи швидше. Повільна я. Може через зайві кг, а, може через темперамент, а, може через лінощі. Раніше xодила на роботу - 8 км.пішки і все бігом, то була xудша. А тепер куди мені спішити? Не зроблю щось сьог. - зроблю взавтра... Коротше, набираюсь терпцю і все буде ґуд. Не здамся, зможу, мушу. Всім дуже дякую за підтримку, поради, справедливу критику

---------- Додано в 14:31 ---------- Попередній допис був написаний в 14:24 ----------

Дівчата, до мене можна на "ти". Не люблю на "ви".

8. Liona

Liona Well-Known Member

Дівчата, я знову з вами ) На системі скинула 14 кг. Але за зиму знов наїла 5 кг :sad: Треба знову братися за розум...

9. Sertce

Sertce Member

Найближчим часом з важінням виxідні, бо гості планові нагрянули.

10. TASJA

TASJA Well-Known Member

Ой-ой-ой, дівчата, згрішила я вчора піцою... Свідомо... Ввечері... І що саме цікаве - совість не гризе. Знаю, що мала б гризти, але не гризе. Що таке?
    Сьогодні вже меню на день розпланувала собі (системне). Вертаюся в сім"ю )))

11. Rona

Rona Мама-йожик

ібо
    зроблений вибір, такшо всьо харашо :) ідеме далі в системі:)

12. kljysochka

kljysochka New Member

і я...:girl_blush2:грецькою салаткою і бехерувкою...куми приїхали..але фсьо,я вже чемна:d64: до речі-65,5кг!!!:girl_claping:

13. Sertce

Sertce Member

Так, а я вже маю диск, будем займатись перед компом. Крім того вже буду знати, що ще можна додати до своїx любімиx вправ зі скакалкою.:girl_crazy::girl_crazy::girl_crazy:

14. arushka

arushka завжди досягаю мети

За мною піцца ходить вже днів 5. Кожного вечора чоловіка готую, що з самого рання він поїде в піццерію, приходить ранок - і мені тіста вже не хочеться вообче (десь аж до години 18).:girl_crazy: Ше такого чуда не мала!
    Вага стоїть як осел, сусіди зверху залили третій раз за 2 місяці, " а в остальном, прекрасная маркиза...":hang1:

15. Kordanna

Kordanna New Member

А ясьогодні купила вагу . Те, що там побачила (стабільних 82) мене не засмутило - впевнено кроку. Вперід до мети 60:girl_dance:

16. olevitska

olevitska New Member

я не важилась, похвалитись нічим...і на вихідних важко...не грішити...завжди більше готується... і більше гамається...

17. Summergirl

Summergirl Well-Known Member

Привіт, всім! Приймайте в сім"ю. Вже давно вас читаю і стараюсь дотримуватись хоча б основних принципів системи. Так скинула 5 кг, але за зимові свята 2 повернулося. Хочу ще 5 скинути. Сьогодні вже не їла після 18.00, так по-трішки буду входити в систему з вашою підтримкою :girl_in_dreams:

18. Hruska

Hruska Well-Known Member

...думала, що дам раду сама справитися з набраними при вагітності 6кг (ще й на ГВ) але бачу, що за 4-ри місяці не спраляюся сама, тож ПРИЙМАЙТЕ ДО СЕБЕ ))))
    Буду дотримуватися системи і звітувати про досягнення :)

19. Kikysja

Kikysja Загублений

Привіт і мене до себе прийміть!!! маю проблему з вагою потрідно скинути багато кг, мінулого року мені це вдалося але потім закинула тай вага повернулася, от сьогодні починаю нове харчування, про -60 багато читала тай чула хорошого, хочу спробувати!
    Сьогодні починаю з розгрузочного дня молокочай (виганяю всю лишню воду з організму.) меню на завтра ще не придумала, до вечора щось надумаю.
    можливо хтось підкаже хто давненько користуется системою як бути з тим що я півтори сутки провожу за кермом як тоді приймати їжу? їду далеко (не по Україні) зебільшу в ночі та в обід.

20. olevitska

olevitska New Member

саме таке життя на колесах і провокує лишню вагу...
    Вам або харчуватись "по дорозі", або брати з собою...
    Але в такому "життєвому темпі" худнути важко...малорухливість недосипання...
    Щоб худнути потрібно висипатись, і харчуватись відповідно до системи, мати трохи часу на скраб і мумійо...ну і тренуватись трошечки...
    Може не знущайтесь над організмом...наразі...

Статус теми:
Закрита.