Худнемо разом за системою -60 (2)

Тема у розділі 'Смачний тарільчик', створена користувачем Jasmin, 6 Червень 2009.

Статус теми:
Закрита.
  1. Музик

Музик Мартуська

Відповідь: Худнемо разом за системою -60 (2)

а вгадайте хто у вівторок закінчив курс лікування (оті гидкі таблетки, від яких мені було зле) і схуд на 4 кіля!!!!!!!! ці більший результат, ніж за минулих пів року!

2. Rona

Rona Мама-йожик

3. zlatovlaska

zlatovlaska Well-Known Member

Можна ще десь ці файли зтягнути? Там "термін придатності" файлів вийшов :)

4. EmmanuilaNY

EmmanuilaNY New Member

5. Rona

Rona Мама-йожик

6. EmmanuilaNY

EmmanuilaNY New Member

7. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

Порадьте як вивести зайву воду з організму, я її просто "відчуваю".

8. Rona

Rona Мама-йожик

овочі :)
    травичку :)
    їжте з блюдця, в ньому їжі на вигляд дуже багато, а насправді значно менше, ніж в стандартній тарілці
    колись тут писала: одна кобіта навчила не доїдати за всіма таким чином - як то має йти в унітаз, то чого через мій шлунок/бедра/талію?
    воду тримає сіль, сіль виводить петрушка
    ще чула в передачі одній зраня їсти пісний рис (сам, без нічого) місяць часу
    тілько то Вам вирішувати, що саме робити і чи робити
    може ще є які способи... кажуть масаж виводить солі... одна знайома перед тим як ходити в тренажерку пройшла курс масажу, якраз з цією метою - вигнати солі, щоб пішла зайва вода, ну і жирок розім"яти, такий собі дренаж, легше худнеться

9. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

Ех блін, я так нині в обід нажерлася... Ще в дорозі доїла салатик, ябко зїла, було гут. Приїхала до сестри, а вона на роботі, обідає в кафешці, я прийшла , а вона вже замовила мені порцію. А порція таака, а якось відмовитися не випадає. Я не доїла, але то було десь пів4ої, а я тільки зараз починаю відчувати, що відходить. завтра роблю собі дуже легкий день...:girl_devil:

10. Provizor

Provizor Well-Known Member

А я знову повернулась до системи. Поставила ціль по максимуму. А то в мене був дуууже розмитий діапазон коливання ваги. Ну і зараз появились заняття в спортзалі, поки неймовірно важко... Скільки років моє тіло не відчувало, що є ще і м"язи! Ну похвалюсь:girl_curtsey: - вчусь кататись на роликах:o Ще б чого хотілось - якихось масажиків і додаткових годин в добі!

11. EmmanuilaNY

EmmanuilaNY New Member

вчусь кататись на роликах[/quote]
    вау - МРІЯ

12. lawyer

lawyer Member

таке у мене питаннячко:girl_in_dreams:
    до ніби-то ідеальної ваги мені ще бракує в сторону збільшення 3 кг:girl_haha:, але знаючи себе, свою фігуру і знаючи, що мені було набагато комфортніше -3-7 кг від теперішньої ваги, хочу повернутись до своїх попередніх кілограмчиків:). причину їх набрання знаю: ніколи не їла багато і зараз не їм, але раніше набагато більше рухалась (ходила в універ і з універу пішки, кожного вечора ходила на прогулянку, а зараз на роботу добираюсь транспортом, потім сидячий спосіб роботи, а ввечері сижу дома). певно би приєдналася до вас, але сили волі на повну програму мені не вистачить, бо нема великої потреби у похуданні:d23:. так-от, щодо питаннячка...чи є якась спрощена схема:), чи можна не дотримуватися всіх вимог системи?

13. Rona

Rona Мама-йожик

Екатерина Мириманова "Система минус 60. Жизнь после похудения" :d23:

14. Nespljushka

Nespljushka Active Member

Моя вага показує 58 кг:d23: Таку ціль ставила собі, коли приєднувалась до вас і з вашою підтримкою таки досягнула її.:kiss:
    Тепер маю нову ціль 53:girl_in_dreams: бачу, що ще є досить зайвого в проблемних місцях. То вже буде важче, ну але нічого - маленькими кроками до мети.
    Бажаю всім великих мінусів:girl_bye:

15. lawyer

lawyer Member

тобто варіантів нема?
    або система повністю, або ніяк, так?:)

16. Rona

Rona Мама-йожик

тобто, читайте книжку :)

17. EmmanuilaNY

EmmanuilaNY New Member

і ше кобіти, одне прохання - для контролі буду вам звітувати, що їла кожен день. якщо ви не проти...

18. kookla

kookla New Member

я читала ту книгу і знаю головні правила харчування.
    може вдень,так щоб до обіду часу і прийому їжі, хоча б 1 овоч, як огірочок, помідорка чи редька? найкраще чуть-чуть салату з них, бо дуже сухе меню в вас вийде. Не хочете свіжих вітамінів і трохи менше каші? або салат з капусти чи моркви? навіть замість хліба, думаю така маленька зміна не сильно відрізнить результат тієї дівчини і те, що ви хочете.

---------- Додано в 02:36 ---------- Попередній допис був написаний в 02:29 ----------

а мені подобається вранці варити вівсянку. тре встати на 20 хв раніше і норм встигаю, і наїдаюсь. зверху ізюмом щедро посипаю, бо люблю. і солодкого опісля нього не хочеться зовсім. подобається так харчуватись:)великий плюс, що ситно, хоча щодня набридає:)

19. Музик

Музик Мартуська

даремно я вам хвалилась... нині вся вага повернулась, при тому, що я системи харчування не міняла, додала трошки занять спортом на честь весни. отак от сумно

20. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

То ніц, я думаю спочатку так, бо тіло не звикло до спорту. У мене на початку теж від занять спорту пішов трохи плюс. Я тута жалілася. Зараз встала та сама вага, що й була. Інше діло , що вже вниз не хоче лізти.:girl_devil:

Статус теми:
Закрита.