Хто знає, що це за реклама?Хтось придумав телепорт і буде відправляти людей в Японію?

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Nazarkin, 15 Листопад 2010.

1. Tanyunya

Tanyunya Well-Known Member

Відповідь: Хто знає, що це за реклама?Хтось придумав телепорт і буде відправляти люде

Хортицін логотип все ж не такий. А от тієї самої хати надзвичайно схожий. Якби то була Хортиця, то цих реклам було б більше і не лише по Львову (хоча я не знаю кіко їх і де:) ) І вопше, то Х-фактор!:girl_crazy: японий.
    Коротше, Nazarkin, кажіть на кого працюєте і закриваємо тему, бо зара ще якісь слова на Х придумаємо!:girl_crazy::girl_crazy::girl_crazy:

2. Nazarkin

Nazarkin New Member

Відповідь: Хто знає, що це за реклама?Хтось придумав телепорт і буде відправляти люде

Х-фактор круто! Кондратюк ускоглазік...:girl_blush2:

3. MUCHACHA

MUCHACHA Well-Known Member

Nazarkin, втамовую вашу цікавість....
    на пр.Свободи, біля Оперного, там де маг."Гудзики" відкривають другий у Львові суші-бар "японаХата". Ось і весь сікрЄттт...

4. Nazarkin

Nazarkin New Member

MUCHACHA таке враження ніби Ви його відкриваєте! Ану признавайтесь звідки інформація?:girl_crazy::girl_crazy:
    Бо було б добре, а то на Староєврейській завжди немає місць...

5. Tanyunya

Та, Мучача у нас любитель повідкривати Японі ХатИ..:girl_cool:

6. MUCHACHA

MUCHACHA Well-Known Member

Ой, капут, розсікрЄтілі:) Ну ладно, як така п"янка пішла - як будете в Японій, кажіть, що ви з Посиденьок від Мучачі - роблю всім Посиденькам знижку в 20%:girl_haha: (я жадна, більше не дам:girl_cool:)
    П.С. Реклама - двІгатЄЄЄль прогресса! Сама не знала, що я така дЄлова колбаса:):girl_haha:

7. IndigoChild

IndigoChild New Member

уррра) ще одна япона)

8. Tanyunya

Ой, як мені подобається фраза "з Посиденьок від Мучачі":girl_haha::girl_haha:
    Я собі просто уявила то в реалі, коли б хоча зо п"ятеро за день таке сказали, певно потім би звикли і робили знижку))) Але звучить - шикарно! Головне, дуже по-японськи:)

9. Abraira

Abraira Чорний пояс по хендмейду

А класно було б: "Я від Харакірі, мені подвійне камікадзе" :girl_haha: Є у нас "Харакірі" на форумі? :girl_haha:

10. Nazarkin

Nazarkin New Member

Круть!!! Буде ще хоть де посидіти:girl_dance:

:girl_dance:

Останнє редагування модератором: 4 Грудень 2010
  11. Bogdanka

Bogdanka Well-Known Member

ой Мартіні, та з тою кількістю підробок Хортиці можна за 3 хв в мєстну Японію))))

12. levandivka

levandivka З яйцями...

Радше, у Піднебесну, країну підробок (чи піднебесся?)