Хто Ви за гороскопом?

Тема у розділі 'Скарбничка', створена користувачем Vendy, 9 Серпень 2010.

1. JAriNOCHKA

JAriNOCHKA мамочка-кралечок;)

Відповідь: Хто Ви за гороскопом?

Бачу тут так багато близнюків і дів:girl_yes2:! І ми теж до Вас приєднюємося: Я- діва, чоловік- близнюк! Доречі нам всі дивуються ,бо ми зовсім протилежні за знаками і кажуть як ми вживаємося на що і відповідь- не жаліємся, просто супер:girl_wink:! Навіть з чоловіком вирішили собі діток поділити:girl_haha: йому близнюка а мені- діву. І трохи получилося- молодша донечка - близнюк а старша майже діва:rofl:sad:26 вересня...- терези:blum1: )...

2. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

То зовсім не діва і не тіште себе.

3. Prutylyatko

Prutylyatko Well-Known Member

От і я теж Близнюк, та й характер такий, щохвилини інший. А, враховуючи, що мій старший теж близнюк, то нам вдома весело:connie_pull-pigtail.

---------- Додано в 17:12 ---------- Попередній допис був написаний в 17:10 ----------

4. Artemida

Artemida Well-Known Member

а я ніколи не могла знайти спільної мови з близнюками. Так просто поговорити-подружити - без питань, а от щось серйозне - ну ніяк)))) Мене дратує мінливість їх характеру, постійні зміни настрою, любов до фантазування, прибріхування тощо.... Я Діва - точна і конкретна, не терплю невизначеності...:girl_flirt:

---------- Додано в 18:16 ---------- Попередній допис був написаний в 18:15 ----------

не узагальнюю, просто всі Близнюки. який я знаю - саме такі))))

5. vladysya

vladysya New Member

Я близнюк.Часто не можу визначитись чого хочу,настрій то взагалі міняється щогодини.А так взагалі добра і пухнаста.[​IMG]

6. Viktorina

Viktorina New Member

Просто зі мною те саме ,А все напевно тому що знаки різні (повітряні,водяні,земні,вогняні) на них впливають стихії.В загальні гороскопи,я не вірю ,але те що люди які народилися під одним знаком мають багато спільного, а ще має значення рік народження ,так як під час народження дитини впливають різні енергії, але зациклюватися на гороскопах не варто, дуже вже обманчиво.:girl_yes:

Останнє редагування: 27 Серпень 2010
  7. JAriNOCHKA

JAriNOCHKA мамочка-кралечок;)

Та я і не тішу себе. Нічого не маю проти терезів та і діва не є саме доскональство! :girl_tender:.Кожен знак зодіаку має свої плюси і мінуси!
    А я могла, маю друзів багато близнюків і тато мій близнюк! Не можу сказати про них щось поганого! Не дарма кажуть, що доньки шукають собі чоловіка похожого на батька, о тут я влучила в 10-ку(двоє близнюки та й ще в рік півня роджені ну і так трошки похожі :girl_blum:):girl_bye:

8. Oriana

Oriana Well-Known Member

А в мене найкраща подруга близнюк. Ще зі шкільної лави ми нерозливода. За стільки років ще жодного разу не сварилися.:girl_in_love:

9. olenkastar

olenkastar Well-Known Member

А Я ШОСЬ З БЛИЗНЮКАМИ НА ДОВГО НЕ СХОДЖУСЯ.з ними добре,весело.але краще коли рідше бачимся..

до речі,я Водолійчик:girl_dance:

10. Viktorina

Viktorina New Member

Так я також про це читала і напевно так і є. Бо у нас навпаки я КОЗЕРІГ,а чоловік СКОРПІОН і дуже непогано ладимо,мислимо одинаково,навіть частенько одночасно висловлюємо одні ж фрази,інтереси і вподобання збігаються, і часто "мухи" :connie_pull-pigtail одинакові бувають,в інтимі все:kiss3: ...окей,думаю то немаловажне має значення для сім"ї.Та все одно не зациклююся на цьому ,аж так особливо, хоча як бачу десь гороском то невтримуюся ,щоб не прочитати ,але не підстроююся під нього.:girl_cool: Вірю ,що ми під Богом ходимо...

11. wchasluva

wchasluva Well-Known Member

А я терези:girl_dance: Гроші я витрачаю так: складаю, складаю....... а потім, в один прекрасний день піду і все витрачу, але ще ніколи про це не пожаліла, а все тому що ми - терези добре зважуєм усі "за" і "проти". А ще тому що любимо дорогі, вишукані речі (тому спочатку їх не трачу,а складаю гг). а ще терези люблять увагу, в будь-якому колективі хочуть її до себе привернути і привертають:girl_claping: А коханий скорпіон,хоча зовсім на нього не похожий, може тому що на межі зі стрільцем. Мені з ним добре)))

12. соломійка

соломійка Well-Known Member

І я Водолій :girl_claping:- з Близнюками мені легко знайти спільну мову, маю близьких друзів, з якими товаришуємо багато років, а от тяжко (іноді дуже тяжко) із Скорпіонами - кусаються:girl_in_dreams:

13. yusha

yusha New Member

Ха ,а я Телець ,а чоловік - Овен... Що вам скажу - це капец... Хоча живемо от уже 14 років. Правда ,гороскопи пишуть, що це кращий союз, ніж коли навпаки. Щодо гороскопів... Цікаво, але коли складуть індивідуальний гороскоп. Якось познайомилася з професійним астрологом ,так вона пояснила, що не лише важливо ,хто ви за сонцем ,а й за місяцем ,які планети сильні і т.д. ... Навіть щодо сумісності пари: не просто тупо підходить-не підходить ,а аналіз і можливі способи співіснування людей.Так я виявила, чому усі знайомі кажуть, що я нетиповий Телець - місяць у мене в Скорпіоні, так що моя внутрішня сутність сильніша... Чи вірити ,справа індивідуальна, прислухатися варто, звичайно ,не до таких дилетантських ,як в газетах: один на всіх.

14. Lesunya

Lesunya Well-Known Member

Колеги:) Я теж - Козеріг, чоловік - Скорпіон. При чому, обидва - не чисті знаки: я народилась на перетині Козерога з Водолієм, а чоловік - Терезів зі Скорпіоном. Але ладнаємо непогано - це головне:) От тільки наші "шпаки в голові" зовсім не співпадають: я, в критичних ситуаціях, завжди готуюсь до найгіршого, чоловік - навпаки, в будь-якій ситуації бачить позитив:) І слава Богу, що так є!:girl_crazy:

15. МаленькаКотя

МаленькаКотя Well-Known Member

Ми з чоловіком обоє водолії

16. Korona

Korona New Member

А я овен, лідер ... у всьому, має бути як я того хочу... Гороскоп читаю, якщо попаде під руки, але не вірю.

17. Markkomp

Markkomp Well-Known Member

Я - Скорпіон, а мій коханий Водолій, на зло усім гороскопам вже разом понад п'ять років:kiss:

18. kozochka

kozochka Member

Я Водолій,чоловік Рак.По гороскопу ми непідходимо,та вже 5 років живемо.

19. KOCHAM

KOCHAM Well-Known Member

Я ВОДОЛІЙ (багато тут нас - гуманістів))):girl_curtsey:

20. nora

nora New Member

Я Близнюки,чоловік Риба.якщо вірити гороскопу ми зовсім несумісні, але це не заважає нам ось уже більше десяти років бути разом.