Відповідь: Хто Ви за гороскопом? я овен, скажу чесно вперта огого, іноді тре поступитись, але не можу)
Відповідь: Хто Ви за гороскопом? Дівчата, в мене і чоловік і малий овни. Уявіть як мені з ними весело. А я лев і я хорооооша... Тільки ніяк не зрозумію чого всі так страхаються того знаку зодіаку? Навіть в якісь темці тут натрапила на опис дуже злої свекрухи, а потім постскриптум, що той не дивно, бо за знаком зодіаку вона лев.)))
Відповідь: Хто Ви за гороскопом? В мене дочка овен. Ну то баран ще той. Як впреться, так і не поступиться. Буде до останнього перти.
Відповідь: Хто Ви за гороскопом? Я - козеріг. Вперта, але у гороскопи не вірю. Вірю,що хараетер передається по спадковості Моя мама скорпіон, але нічого спільного зі ним не має
Відповідь: Хто Ви за гороскопом? А я терези. Щось з тими описами знаків зодіаку співпадає, щось ні. Один великий недолік - лінюся я часто. А так то досить спокійна дівчина, хоча інколи таке витворю, що капець.
Відповідь: Хто Ви за гороскопом? А я Близнюк)) - і знаю що Терези найбільше підходять такому унікальному знаку як Близнюки))
Відповідь: Хто Ви за гороскопом? Оу))) То ми в якомусь розумінні тезки виявляється Вас близнючі таракани в голові не мучать?
Відповідь: Хто Ви за гороскопом? І я Близнюки А Терези щось не особливо підходять, так і будем кататись на шальках... Мені Овни-чоловіки і Скорпіони подобаються, а жінки Близнюки. ггг... Можна я скажу? Близнючі таракани мучать всіх, окрім власника тих тараканів. Я їх люблю
Відповідь: Хто Ви за гороскопом? Я Телець...впертості хоч відбавляй. Також дракон А от чоловік в мене Діва, то так з ним тяжко. Я вперта, а він любить командувати. Уявіть шо з цього получається )))))))
Відповідь: Хто Ви за гороскопом? У мене майбутній чоловік також Телець. Я Терези. Він впирається, я погуджуюсь, а потім роблю по своєму (не все звичайно, але половину точно). А він і не перечить)) Лише хвалить потім))
Відповідь: Хто Ви за гороскопом? Тааааааааа є в нас, тельців така штука - головне не поступитись, а як дальше буде не дуже то і важлтво
Відповідь: Хто Ви за гороскопом? Це що? Діва? Ех... Натрапила на цікаву штуку, розрахунок Асцендента в час народження. Відповідність просто вражає. http://ru.horoscopofree.com/rasschitaj-voshodjawij-znak
Відповідь: Хто Ви за гороскопом? ооо. і в мене чоловік Телець))) впертий. але я Рак - то нам весело удвох))) і він може впертись і я по характеру він спокійний, ніколи не приймає важливих рішень не зваживши все 200! раз. а я дуже імпульсивна..але дуже швидко відхожу.
Відповідь: Хто Ви за гороскопом? Я справжній овен! Вперта і страшенно емоційна. Навіть коли розумію, що не зовсім права - відступати не вмію. Часто буває, що роблю собі на шкоду, але зате вперто стою на своєму. Загалом в житті мені це не раз допомагало. А от чоловік терези - постійно вагається, довго приймає рішення. Я вирішую все на емоціях, а він любить все добре обміркувати. Тому ми гарно доповнили одне одного - він мене завжди стримує при потребі, а я його навпаки підштовхую ))))
Відповідь: Хто Ви за гороскопом? я за гороскопом лев, люблю читати гороскопи на тиждень чи місяць, однак одразу забуває прочитане))) а характеритика мого знаку правдоподібна)
Відповідь: Хто Ви за гороскопом? Я за гороскопом стрілець. У прогноз вірю тільки тоді, коли там щось приємне...
Відповідь: Хто Ви за гороскопом? я - козеріг. характеристика знаку правдоподібна. гороскопи читаю час від часу і вірю тільки в приємне)
Відповідь: Хто Ви за гороскопом? Я скорпіон Мені подобається мій знак, але чоловівків скорпіонів просто не сприймаю Хлопець - лев. Ніби повна несумісність - вода і вогонь, обоє вперті, але відносно стосунків вміємо йти на компроміси. Або він поступається, хоча думає, шо все навпаки І вже три роки разом, не було (тьфу,тьфу, тьфу) серйозних сварок так, щоб хоч день не гвоворили одне з одним. Взагалі багато, що про скорпіонів пише в гороскопі - то ніби про мене. Гороскопи на день не читаю, бо не запам"ятовую. Хіба можу глянути ввечері, щоб перевірити чи сьогодні щось збулося
Відповідь: Хто Ви за гороскопом? а я діва... це якраз про мене Діви дуже вірні і щирі, але здатні і прикидатися. Їх можна назвати мрійниками. Любов може затуманити їх розум. Діви важко розстаються з грошима, не люблять бути комусь зобов'язаними. Діви люблять покритикувати, але роблять це аргументовано і по справі. Вони бачать слабкості і недоліки інших, але своїх впритул не помічають. У таких людей вразливе самолюбство, вони уразливі до жартів і критики на свою адресу. У Дів можна помітити боязкість, обережність, сором'язливість, невпевненість в своїх силах, потребу в схваленні і психологічній підтримці з боку. Такі люди дуже допитливі, цікаві, говіркі і вміють підтримати розмову. Вони люблять вчитися і читати, старанні й акуратні, добре пишуть, складають вірші, малюють, ліплять або конструюють. Часто займаються музикою. Зазвичай ведуть особистий щоденник.Люблять цікаву, різноманітну і творчу роботу.