Хто Ви за гороскопом?

Тема у розділі 'Скарбничка', створена користувачем Vendy, 9 Серпень 2010.

1. RedApple

RedApple New Member

Відповідь: Хто Ви за гороскопом?

я овен, скажу чесно вперта огого, іноді тре поступитись, але не можу)

2. jalla

jalla Прогрес року 2013

Дівчата, в мене і чоловік і малий овни. Уявіть як мені з ними весело.:girl_crazy:

А я лев і я хорооооша...:connie_pull-pigtail Тільки ніяк не зрозумію чого всі так страхаються того знаку зодіаку?

3. Arabika

Arabika Well-Known Member

В мене дочка овен. Ну то баран ще той. Як впреться, так і не поступиться. Буде до останнього перти.

4. Ruana

Ruana New Member

Я - козеріг. Вперта, але у гороскопи не вірю. Вірю,що хараетер передається по спадковості :) Моя мама скорпіон, але нічого спільного зі ним не має

5. Kateryna

Kateryna Member

А я терези. Щось з тими описами знаків зодіаку співпадає, щось ні. Один великий недолік - лінюся я часто. :girl_in_dreams: А так то досить спокійна дівчина, хоча інколи таке витворю, що капець. :connie_pull-pigtail

6. maric

maric Well-Known Member

А я Близнюк)) - і знаю що Терези найбільше підходять такому унікальному знаку як Близнюки))

7. Neverland

Neverland Well-Known Member

Оу))) То ми в якомусь розумінні тезки виявляється:girl_blum: Вас близнючі таракани в голові не мучать?:girl_wink:

8. Яруська

Яруська Well-Known Member

І я Близнюки:girl_wink:
    А Терези щось не особливо підходять, так і будем кататись на шальках...
    Мені Овни-чоловіки і Скорпіони подобаються, а жінки Близнюки.

ггг...
    Можна я скажу?
    Близнючі таракани мучать всіх, окрім власника тих тараканів. Я їх люблю:girl_blum:

9. malen

malen New Member

Я Телець...впертості хоч відбавляй. Також дракон :)
    А от чоловік в мене Діва, то так з ним тяжко. Я вперта, а він любить командувати. Уявіть шо з цього получається )))))))

10. Kateryna

Kateryna Member

У мене майбутній чоловік також Телець. Я Терези. Він впирається, я погуджуюсь, а потім роблю по своєму (не все звичайно, але половину точно). А він і не перечить)) Лише хвалить потім)) :girl_curtsey:

11. malen

malen New Member

Тааааааааа є в нас, тельців така штука - головне не поступитись, а як дальше буде не дуже то і важлтво:girl_wink:

12. OstapBanderas

OstapBanderas New Member

Я - Virgo. Добрий, чуйний і ніжний. :girl_flirt:

13. Яруська

Яруська Well-Known Member

Це що? Діва?
    Ех...
    Натрапила на цікаву штуку, розрахунок Асцендента в час народження. Відповідність просто вражає.
    http://ru.horoscopofree.com/rasschitaj-voshodjawij-znak

14. Avanturistka

Avanturistka Well-Known Member

ооо. і в мене чоловік Телець))) впертий. але я Рак - то нам весело удвох))) і він може впертись і я :) по характеру він спокійний, ніколи не приймає важливих рішень не зваживши все 200! раз. а я дуже імпульсивна..але дуже швидко відхожу.

15. Gorgona

Gorgona Member

Я справжній овен! Вперта і страшенно емоційна. Навіть коли розумію, що не зовсім права - відступати не вмію. Часто буває, що роблю собі на шкоду, але зате вперто стою на своєму. Загалом в житті мені це не раз допомагало. А от чоловік терези - постійно вагається, довго приймає рішення. Я вирішую все на емоціях, а він любить все добре обміркувати. Тому ми гарно доповнили одне одного - він мене завжди стримує при потребі, а я його навпаки підштовхую ))))

16. Kashtanka

Kashtanka New Member

я за гороскопом лев, люблю читати гороскопи на тиждень чи місяць, однак одразу забуває прочитане))) а характеритика мого знаку правдоподібна)

17. DValyaD

DValyaD New Member

Я за гороскопом стрілець.
    У прогноз вірю тільки тоді, коли там щось приємне... :girl_crazy:

18. Zakoxana makivka

Zakoxana makivka New Member

я - козеріг. характеристика знаку правдоподібна. гороскопи читаю час від часу і вірю тільки в приємне)

19. Kydriawka

Kydriawka Member

Я скорпіон :girl_crazy: Мені подобається мій знак, але чоловівків скорпіонів просто не сприймаю :girl_nea: Хлопець - лев.
    Взагалі багато, що про скорпіонів пише в гороскопі - то ніби про мене. Гороскопи на день не читаю, бо не запам"ятовую. Хіба можу глянути ввечері, щоб перевірити чи сьогодні щось збулося :girl_wink:

20. kukuska

kukuska Member

а я діва...
    це якраз про мене:)