Відповідь: Хто Ви за гороскопом? А в мене два Овна і дві Криси(чоловік і син). А я с донечкой два Тигра(я РАк вона Скопіон). Весело нам
Відповідь: Хто Ви за гороскопом? В нас повний зоопарк: я Лев(Змія), чоловік Телець(Свиня), дочка Овен(Тигр) я їх називаю "твердолобими" свійськими тваринками )))) Гороскопама не дуже захоплююсь, але щось в цьому є...
Відповідь: Хто Ви за гороскопом? я стрілець я зауважую, що у людей з однаковими знаками зодіаку є багато спільного, але і зовсім протилежні якості теж присутні одного і того самого знаку. В мене я, бабця і тато стрільці то ми на одній хвилі
Відповідь: Хто Ви за гороскопом? А я скорпіон, а по східному гороскопу Дракон, це самі вредні і непоступливі знаки зодіаку, та я такою була до одруження. А тепер маючи чоловіка Козерога ( і Змію) вдома, всю впертість забрав він, а я повинна поступатися в більшості конфліктів, щоб уникати сварок. Тому характери змінюються, а гороскопи рідко коли вгадують їх. А от віщування на тиждень чи місяць не вірю взагалі, бо ніколи не збуваються.
Відповідь: Хто Ви за гороскопом? Я діва і бик. але скажу, що мало чим подібна до тих характерних рис, які дівам приписують. Єдине, що сходиться це те, що не спішила дуже заміж виходити (пишуть, що найбільший відсоток "старих дів" припадає саме на цей знак).
Відповідь: Хто Ви за гороскопом? Ми з чоловіком два вогні - він овен, я стрілець, як починаємо щось виясняти, то аж іскри летять: Girl_haha:. Народились в рік щура. А синочок вода - рак (дракон).
Відповідь: Хто Ви за гороскопом? Я як була молодша, вірила в гороскопи, читала їх. Але потім зрозуміла, що вони, це більше самонавіювання. відкинула їх.
Відповідь: Хто Ви за гороскопом? Я-стрілець ( знак вогню), - тому не дивно, що дуже запальна. А ще - прямолінійність в усьому, головна риса для стрільців...і нікуди я від неї не дінусь;часто ловлю себе на тому, що можна було промовчати у тій чи іншій ситуації )). Справжній СТРІЛЕЦЬ!
Відповідь: Хто Ви за гороскопом? Я близнюки і свинка, а чоловік лев і миша. Хоч не вірю в гороскоп, та як потрапляє в руки десь, то читаю, і хочиться почути щось хороше!
Відповідь: Хто Ви за гороскопом? я Тілець і миша. вперта, якщо вже собі щось вб"ю до голови, то мене не переконаєш, хоч можу зробити вигляд, що слухаю, але зроблю по - своєму. дуже люблю комфорт у всьому, що мене оточує, вдома, в офісі, на відпочинку, в дорозі. люблю гроші (не даремно Тельці - грошовитий знак і талісман банкірів), не фанатично звичайно, запросто з ними розтаюся, щедра для тих, кого люблю. ну і не люблю людей, які "мєдлєнно соображают" (то певно від миші)
Відповідь: Хто Ви за гороскопом? Я скорпіон, чоловік- скорпіон, тато мій - скорпіон. Але ми всі дуже різні. І взагалі, не вірю в гороскопи. Лише коли щось добре пишуть
Відповідь: Хто Ви за гороскопом? Я козеріг. В гороскопи теж не дуже вірю. Про який знак не читаю, то себе там впізнаю)))
Відповідь: Хто Ви за гороскопом? Я телець. От не знаю як то пояснити, але мені важко спілкуватись з козерогами. Не думала що то від знаку зодіаку залежить, але така моя реальність.
Відповідь: Хто Ви за гороскопом? Я овен, в гороскопи не дуже вірю...але знаю одне - овен це баран, вот а я вперта буваю як "баран"..))
Відповідь: Хто Ви за гороскопом? У мене в сім'ї по китайському гороскопу всі змії. Ото таке в нас вийшло кодло змій. А так: я- телець, мама-овен, тато -козеріг, мала (менша сестра) -стрілець. І коли мама в жарт (щоб краще пояснити) почала казати що вона баран, я - бичок, а тато - козлик, то мала на те сказала. Добре що хоч я одна в сім'ї нормальна.
Відповідь: Хто Ви за гороскопом? а я Овен, рік кролика-котика))) сама дивуюсь звідки в мене стільки впертості, іноді думаю, треба бути поступливішою, але не можу.. що з тим робити...?