Хто Ви за гороскопом?

Тема у розділі 'Скарбничка', створена користувачем Vendy, 9 Серпень 2010.

1. maxtess

maxtess New Member

Відповідь: Хто Ви за гороскопом?

А в мене два Овна і дві Криси(чоловік і син). А я с донечкой два Тигра(я РАк вона Скопіон). Весело нам:girl_haha:

2. zestim

zestim New Member

В нас повний зоопарк: я Лев(Змія), чоловік Телець(Свиня), дочка Овен(Тигр) :) я їх називаю "твердолобими" свійськими тваринками :haha:)))) Гороскопама не дуже захоплююсь, але щось в цьому є...

3. kyca

kyca Member

я стрілець :) я зауважую, що у людей з однаковими знаками зодіаку є багато спільного, але і зовсім протилежні якості теж присутні одного і того самого знаку. В мене я, бабця і тато стрільці то ми на одній хвилі:)

4. troanda

troanda New Member

А я скорпіон, а по східному гороскопу Дракон, це самі вредні і непоступливі знаки зодіаку, та я такою була до одруження. А тепер маючи чоловіка Козерога ( і Змію) вдома, всю впертість забрав він, а я повинна поступатися в більшості конфліктів, щоб уникати сварок. Тому характери змінюються, а гороскопи рідко коли вгадують їх.
    А от віщування на тиждень чи місяць не вірю взагалі, бо ніколи не збуваються.

5. Tiffany Co

Tiffany Co New Member

Я діва і бик. :girl_haha: але скажу, що мало чим подібна до тих характерних рис, які дівам приписують. Єдине, що сходиться це те, що не спішила дуже заміж виходити (пишуть, що найбільший відсоток "старих дів" припадає саме на цей знак).

6. nyatochka

nyatochka Well-Known Member

Ми з чоловіком два вогні - він овен, я стрілець, як починаємо щось виясняти, то аж іскри летять: Girl_haha:. Народились в рік щура. А синочок вода - рак (дракон).

7. vikad

vikad New Member

Я як була молодша, вірила в гороскопи, читала їх. Але потім зрозуміла, що вони, це більше самонавіювання. відкинула їх.

8. Amici

Amici New Member

Я за гороскопом терези :girl_claping:

9. LUSINDA

LUSINDA New Member

Я-стрілець ( знак вогню), - тому не дивно, що дуже запальна. А ще - прямолінійність в усьому, головна риса для стрільців...і нікуди я від неї не дінусь;часто ловлю себе на тому, що можна було промовчати у тій чи іншій ситуації )). Справжній СТРІЛЕЦЬ!

10. Krasynja

Krasynja Щаслива мамуся!

Я близнюки і свинка, а чоловік лев і миша. Хоч не вірю в гороскоп, та як потрапляє в руки десь, то читаю, і хочиться почути щось хороше!

11. Kayla

Kayla Well-Known Member

я Тілець і миша. вперта, якщо вже собі щось вб"ю до голови, то мене не переконаєш, хоч можу зробити вигляд, що слухаю, але зроблю по - своєму:girl_blum:. дуже люблю комфорт у всьому, що мене оточує, вдома, в офісі, на відпочинку, в дорозі. люблю гроші (не даремно Тельці - грошовитий знак і талісман банкірів), не фанатично звичайно, запросто з ними розтаюся, щедра для тих, кого люблю. ну і не люблю людей, які "мєдлєнно соображают" :girl_haha:(то певно від миші)

12. Tikaba

Tikaba New Member

Я скорпіон, чоловік- скорпіон, тато мій - скорпіон. Але ми всі дуже різні. І взагалі, не вірю в гороскопи. Лише коли щось добре пишуть:girl_in_love:

13. Oksana Kotelko

Oksana Kotelko New Member

Я козеріг. В гороскопи теж не дуже вірю. Про який знак не читаю, то себе там впізнаю)))

14. casablanka

casablanka Щаслива особистість

Я телець. От не знаю як то пояснити, але мені важко спілкуватись з козерогами. Не думала що то від знаку зодіаку залежить, але така моя реальність.

15. smilechyk

smilechyk Well-Known Member

Я овен, в гороскопи не дуже вірю...але знаю одне - овен це баран, вот а я вперта буваю як "баран"..))

16. casablanka

casablanka Щаслива особистість

У мене в сім'ї по китайському гороскопу всі змії. Ото таке в нас вийшло кодло змій.:mocking:
    А так: я- телець, мама-овен, тато -козеріг, мала (менша сестра) -стрілець. І коли мама в жарт (щоб краще пояснити) почала казати що вона баран, я - бичок, а тато - козлик, то мала на те сказала. Добре що хоч я одна в сім'ї нормальна.:girl_impossible:

17. Gorbywka

Gorbywka Форумна Орхідейка

а я Овен, рік кролика-котика))) сама дивуюсь звідки в мене стільки впертості, іноді думаю, треба бути поступливішою, але не можу.. що з тим робити...?

Останнє редагування модератором: 8 Квітень 2013
  18. Відповідь: Хто Ви за гороскопом?

а я Діва,рік-Козочки:girl_dance:в гороскопи вірю...

19. mumija

mumija Member

О, прямо як я))) Овен, Кіт-кролик. Я вперта як зараза:girl_cool:

20. Fiyalka

Fiyalka Active Member

а я по гороскопу Рак а рік-Дракона.