Хто Ви за гороскопом?

Тема у розділі 'Скарбничка', створена користувачем Vendy, 9 Серпень 2010.

1. Rachel

Rachel миється в бані

Відповідь: Хто Ви за гороскопом?

Я - риба/тигр, чоловік - діва/свиня, а синочок так як і мама риба/тигр(вогняний 2010)

2. GIS

GIS Well-Known Member

А я Діва за гороскопом. Всілякі гороскопи в журналах/галетах читаю але з долею жарту сприймаю. А якщо створити натальну карту (карту гороскопу) в неті, почтати-то в принц. все дійсно сходиться. Ще колись мала книжку, шкода що вже не памятаю назви, характеристики знаків-там було дійно гарно розписано про всі знаки.
    Мій коханий Овен, як і мамуся, і вони такі подібні характерами...взривні такі)

3. Міла

Міла Member

Я Водолій, чоловік Терези, синочок Діва. Майже не надаю значення астрологічним прогнозам, особливо тим, які написані для всіх, а не особисто для тебе.

4. GalkaSv

GalkaSv Active Member

Я за гороскопом близнюк, чоловік риба, а синок овен. Колись, як то кажуть в "молодості", читала гороскопи, вірила у них, а тепер навіть якби мені хто прочитав, навіть би не слухала.

5. тигрица

тигрица Well-Known Member

Я овен, чоловік риба, синочок блюзнюк. Гороскоп іноді читаю. але правди там щось мало.

6. Nyashka

Nyashka Well-Known Member

Я -Лев, Дракон.

Всі, хто спілкуються, кажуть, що я дісно є Лев :D

7. Nadinka

Nadinka Well-Known Member

Я- близнюки, чоловік- діва))

8. KoshenyaTN

KoshenyaTN New Member

Я Близнючка…:girl_angel: / :diablo:
    Гороскопи читаю періодично... Вірю тільки в позитивні)):girl_curtsey:

9. famenlviv

famenlviv Well-Known Member

Я по гороскопу- Овен, по східному- Змія. Ось така гримуча суміш!:girl_crazy:

А чоловік- Лев і Бик і , якщо вірити гороскопам - ми ідеально один одному підходимо.

10. ZefirkaNR

ZefirkaNR New Member

Привіт! А я Діва і Свинка:girl_curtsey:
    Поєднання дивне при тому, що Діви зазвичай акуратисти, ну а свинки.. як свинки:girl_crazy:
    Думаю, що таким чином мені перепала "золота середина" - не бути занудою в плані чистоти й порядку, а разом з тим не бути бруднулькою:girl_cool:
    Вірю виключно в хороші новини й гороскопи.

11. CHOICH

CHOICH New Member

А я Козеріг і Мавпочка, чоловік Овен і Півник, а синок Скорпіон і Свинка. Але гороскопи не читаю...

12. Margot

Margot Well-Known Member

а я овен і змійка, чоловік скорпіон і тигр, малявка лев і дракончик

13. Sweet kitty

Sweet kitty Вишивалочка

я овен...гороскопи не читаю...

14. olichkaa

olichkaa New Member

А я водолій..і хлопець водолій...і ми обоє собаки) хоч у гороскопи не вірю, але загальні риси співпадають. І дуже переживаю, що хлопець такого ж знаку, сперечаємось дуже часто:)girl_sad:

15. laimmm

laimmm Member

Я - Лев + Змія, а коханий Рак + Котик...тому буває натерпиться він від мене :girl_devil:
    гороскопи читаю і дещо співпадає, але думаю що в гороскопах вказані більш загальні-обширні риси і кожен знайде щось про себе (якщо захоче звичайно))

16. Rona

Rona Мама-йожик

Тьолочка (с) Віталька :girl_spruce_up:

17. LoradeGray

LoradeGray Member

А я Лев в рік Козенятка) Прочитала щойно свій гороскоп...і зовсім він не мій. Про Льову правда, а про Козу ні. Плюс там пишуть, що Рибки та Льови не сумісні- знову не правда, в мене краща подружка Рибка, то нам комфортно разом. А чоловік Скорпіон, то ревнивий- жах, правда.
    Я народилася в кінці липня, а моя знайома в середині серпня- повний меланхолік, і я більше схожа з гороскопом, ніж вона. Хоч я і, як говорять, не дуже виражений Лев.

18. Bebi

Bebi New Member

Я Близнюки + Котик, кролик, чоловік Телець + Собака (ойойой ))) ), синок Риба + Котик, кролик )))
    Загалом багато чого сходиться, але я не захоплююсь гороскопами, читаю коли приїзжаю в гості до свекрухи (двічі в рік) у телепрограмі :girl_in_dreams:

19. Akseniya

Akseniya Well-Known Member

Я-овен і дракон ,донечка -овен і дракон, свекруха - овен, найкраща подруга -овен і дракон ,двоє із трьох співробітників теж овни.Гороскопами не захоплююсь, але деколи собі думаю як ми всі не буцались:girl_haha:А чоловік - близнюки і кролик.Була в мене колись книжка з астрології, знаходила досить багато подібного в характерах.

20. NadiNadi

NadiNadi миється в бані

Я Лев і тигр, і ці дві кішки тільки підсилюють одна одну.... а чоловік Рак і Мавпа.., тяжко нам з ним жилося