Хто Ви за гороскопом?

Тема у розділі 'Скарбничка', створена користувачем Vendy, 9 Серпень 2010.

1. Maryna Demeshko

Maryna Demeshko New Member

Відповідь: Хто Ви за гороскопом?

Я - близнюки. Гороскопи на щодень не читаю, однак у загальну характеристику цього знаку вірю, бо дуже вже на мене схоже. І взагалі багато таких загальних описів знаків зодіаку підходять до тих людей, які народилися під цим знаком. І це ціла наука, тому все таки варто зважати :)

2. shocoladka

shocoladka New Member

А я Левчик за гороскопом. Раніше дуже марила гороскопами, постійно їх читала, вірила дуже в них. А зараз дуже рідко читаю, і то швидше для цікавості, вже в кінці дня - щоб перевірити наскільки правдивий був він:girl_smile:

3. resnichka

resnichka New Member

Я риба-коза, чоловік в мене діва-дракон, а синуля овен-змія; якщо вірити гороскопам, то ми дуже несумісні, та ще й векторні знаки!!! Але нам дуже добре разом, хоча іноді мені приходиться виступати між моїми чоловіками, як рефері у боксі:girl_flag_of_truce:

4. Emerald

Emerald New Member

А я - козеріг!

5. Miss Sixty

Miss Sixty Double Boy Mama

Я Телець за гороскопом:) У гороскопи на день, тиждень не вірю, але в газеті люблю почитати:) Правда, кожен інтерпретує його по-своєму і підлаштовує під ті події, що відбуваються у житті на той момент.
    А от у загальні характеристики знаків зодіаку, сумісність знаків і т.д. я однозначно вірю і неодноразово переконувалася на практиці! Так само як значення імен і частково в нумерологію, все по-своєму впливає і формує особистість:)

6. danusyk

danusyk Member

Я за гороскопом Діва - Собака, "наш тато" також, а синочок народився 20.02.2012. Більшість джерел вказує, що 20 лютого це знак Риби, та деякі говорять, що ще Водолій. От і не знаю, хто він Риболій чи Водориб. ))))):girl_haha:

7. Margocha

Margocha New Member

А я овен,в гороскопи вірю,лише тоді,коли пишуть щось добре:girl_wink:

8. CoffeeFairy

CoffeeFairy New Member

Терези/коза =) Я на терези не дуже подібна, в плані загальної харктеристики знаку, а от до кози по Східному маю усі задатки - вперта, капризна - ще таку пошукати! Вдома десь валялася книжечка страра "Лики судьбы", то її я ще читала - там багато всякого про кожен місяць/день народження і по знаках зодіаку всякого цікавого купу написано: і кожному знаку своє дерево. камінь, метал і т.д. Раніше такому вірила, шукала собі талісмани по знаку зодіаку, а от з віком просто почала розуміти, що найліпший талісман у житті - мозги! без них все не по фен шую :girl_wink:

9. Suellen

Suellen Active Member

А я Терези. В принципі в гороскопи не вірю, але деколи їх читаю в соціальних мережах, коли маю час.

10. Vyshenjka

Vyshenjka Щаслива мамуся

Я також овен і народилася в рік бика :girl_wink:. Мої друзі та близькі кажуть, що характеристика мого знаку гороскопу відповідає моєму характеру. А на рахунок астрологічних прогнозів - не можу сказати, що для мене вони збуваються. Краще налаштувати себе на удачу - і все буде гаразд!

11. yaskrava

yaskrava Active Member

Подруга цікавиться астрологією, і розписала мені таку суміш, по сонцю -рибка, по місяцю -телець, народжена в рік півня. За горскопами не слідкую, але якщо почитати характеристику, то є більше схожості до тельця аніж до риби.

12. karamelina

karamelina New Member

Я - Скорпіончик/Тигр, мій чоловік - Близнюки/Півень, а донечка народилась 22 листопада, то я навіть незнаю хто вона скорпіон чи стрілець? на деяких сайтах взагалі пишуть "змієносець"))):girl_impossible:

13. Svitlandija

Svitlandija New Member

я терези) а чоловік близнюк. ох і не люблю я тих близнюків...стільки мороки:girl_impossible:

14. Ma Cherie

Ma Cherie Нонконформістка

А я - Терези. До речі, раніше, коли читала описи різних знаків Зодіаку, то завжди дивувалася, чому окрім стандартного "терезячого" набору мені підходять ще й характеристики Риб. Але нещодавно дізналася, що в день мого народження Місяць був під знаком Риб, тож за місячним гороскопом я таки Рибка. :girl_yes2:
    Чесно кажучи, в різні астрологічні прогнози не надто вірю, знаками Зодіаку цікавлюся лише заради сумісності тих чи інших знаків чи їх загальних характеристик (бо як не дивно, у більшості випадків вони відповідають дійсності).

15. taolvi

taolvi New Member

я скорпіон, чоловік козеріг, а малий - близнюки, оце то сімейка - прямо вибухова суміш.

16. Liliya Shukh

Liliya Shukh Member

я Діва, чоловік Терези, синочок Телець

17. Svitlosonjachna

Svitlosonjachna New Member

О, чудово! Виходить, що не в мене одної таке поєднання. Я теж- Водолій, і чоловік- Лев.А ще ми за гороскопом року народження обидва собаки. Така вибухова суміш! Але так весело!:girl_haha:

18. Galin Max

Galin Max Member

Чоловік у мене -Рак, я - Діва, син - Близнюки. Суміш начебто не надто вибухова, але я часом вибухаю, коли доводиться ними керувати, а вони не надаються :))
    А ще ми з малим обоє Бики (хоча на практиці виходить, що Барани :), вперті обоє до неможливості. Видовище не для людей зі слабкими нервами, коли ми "буцятися" починаємо - хто кого перепре:)

19. lovikyou

lovikyou Well-Known Member

А в мене чоловік Телець/Дракон, а от я - Риба/Дракон, правда якась зовсім не типова.... 80% "рибних" описів зовсім не про мене..... Аж не цікаво читати...

20. Gorda

Gorda Well-Known Member

Я - Телець. Гороскопи не читаю, не вірю. Як на мене, то це все не серйозно. Не варто забивати собі голову тим, що не потрібне.