Відповідь: Хто Ви за гороскопом? Я-Стрілець. Гороскопи інколи читаю, але мені вони явно не збуваються. Щодо загального гороскопу, то саме характеристики Стрільця в більшості відповідають моєму характеру та поведінці. Чоловік мій - Овен. Якщо чесно , то не знаю підходять Стрільці Овнам чи Овни Стрільцям чи ні.
Відповідь: Хто Ви за гороскопом? От і я стрілець, а чоловік лев, мені теж здається, що ми ідеально підходим)))
Відповідь: Хто Ви за гороскопом? Я - Скорпіон. Всі хто мене знає, каже, що не може бути, бо я не вредна і не погана, і не..... що там ще кажуть про Скорпіонів. Але якраз мої близькі, ті хто знає мене добре знають як я вмію жалити у болюче місце. Загальний гороскоп багато в чому співпадає з моїми рисами
Відповідь: Хто Ви за гороскопом? Я - Стрілець, а чоловік - Овен. За китайським гороскопом - ми два Вола. В гороскопи ніколи не вірила, тому навіть не цікавилась чи сумісні ці знаки, але думаю, що так
Відповідь: Хто Ви за гороскопом? В мене є кілька знайомих які просто марять знаками зодіаку, знають про особливисті кожного і вірять у все це, при спілкуванні перший раз з людиною можуть сказати хто вона чи він по гороскопу, якщо не знак то стихію(вода, земля, повітря, вогонь) - 100 %. Правда коли дізналися, що я скорпіон - не повірили...
Відповідь: Хто Ви за гороскопом? Я по гороскопу Терези, рік Бика.. Гороскопи читаю швидше заради цікавості чи збудеться.. Збувається рідко, але деколи про характер пишуть чітко як про мене.. Мабуть щось є в тих зірках.. Недарма переконалась, що коли повний місяць - люди стають нервовіші, вредніші ніж завжди (по роботі працювала з людьми).. От як тільки купу роздратованих клієнтів приходило і дзвонило, глянула вночі на небо - повний місяць... Мабуть щось є таки в зірках..
Відповідь: Хто Ви за гороскопом? А я близнюк. По характеристиці все співпадає. І взагалі багато кого знаю з близнюків, то в нас багато чого спільного.
Відповідь: Хто Ви за гороскопом? А я Козеріг....все майже точно співпадає!!! А читаючи гороскоп беру тільки позитивне! Хоча в такі собі "сумні моменти" якесь криво написане слово на довго застряє в голові!
Відповідь: Хто Ви за гороскопом? а я овен! в гороскопи не вірю, але читаю. інколи співпадає, інколи ні. просто цікаво. а от в нумерологію вірю! "склала" свою дату народження і все про мене! щось є магічного в числах!
Відповідь: Хто Ви за гороскопом? Бачу, багато тут нас, Стрільців)) Взагалі, Стрільці люди дружелюбні, тож їм легко вдається знаходити мову з різними знаками. Чоловік мій - Рак, тобто в парі ми - Вогонь і Вода,і це дуже добре, бо він всі мої вогненні вибрики спокійно згладжує)
Відповідь: Хто Ви за гороскопом? А я - рачок. Не дуже люблю гороскопи. Більше соціоніці довіряю, але... все ж бачу, що від зірок не сховаєшся Одного разу знайома астролог склала гороскоп (мою характеристику) користуючись усіма моїми даними аж до години і хвилини народження. Вийшло досить таки непогано у мене в родині - дуже багато раків, всі ми дуууже різні, але є одна спільна риса :connie:, яка нас всіх об"єднує
Відповідь: Хто Ви за гороскопом? а я овен, і ще в рік кози народилась... як кажуть друзі "овца в квадраті"!!!як впруся рогами, то вже мене ніхто не переспорить, завжди іду до кінця!!!
Відповідь: Хто Ви за гороскопом? аа я ..я в травні народилась, Телець....мама каже теличка то кажуть дружелюбні та товарські люди, троха правда
Відповідь: Хто Ви за гороскопом? А в мене навпаки чоловік Стрілець, а я Риба. Також получається Вогонь і Вода.
Відповідь: Хто Ви за гороскопом? А я тоді виходить баран в квадраті, бо за гороскопом телець, родилась в рік Бика. Буваю вперта дуже... але рідко
Відповідь: Хто Ви за гороскопом? Я Овен. В гороскопы, описывающие характер, верю. Мой совпадает на 99,9%. И кстати, первое что я делала, когда знакомилась с понравившимся парнем - читала его гороскоп. Помогало в 100% случаев . Во-первых, помогает понять насколько вы похожи, а во-вторых, что этот парень любит, чем можно зацепить... До сих пор учитываю особенности каждого знака, выбирая подарки близким, друзьям, знакомым.
Відповідь: Хто Ви за гороскопом? А я Терези, в рік Дракона. Весь час мушу сто раз подумати, вічно за все переживаю, зважую. А від дракончіка мені дісталась риса, що можу дати ради себе захистити, коли люди вже до прідєла наглі