Відповідь: Хто Ви за гороскопом? Я - Діва і Собака. Якщо дуже коротко і "ненауково", то трохи дратівлива і скрупульозна, як Діва та вірна і віддана, як Собака.
Відповідь: Хто Ви за гороскопом? Я Терези і Дракон. Чесно кажучи, "тєрмоядєрная смєсь". Терези в мені проявляються на 100% (достатньо глянути на аватар ).
Відповідь: Хто Ви за гороскопом? а я рак-кішка)) хто скаже кролик - з тим не дружу! таємнича, бо ніколи сама не знаю, що в голову зайде, і сімейна, бо хочу настоящего мущіну рядом
Відповідь: Хто Ви за гороскопом? я водолій, обожнюю риб і з обережністю ставлюсь до скорпіонів, гороскопи не читаю, але в загальній характеристиці про мене 75% правди.
Відповідь: Хто Ви за гороскопом? Я близнюки. В гороскопи не вірю, але характеристика мого знаку повнісю мені підходить. Занадто емоційна, з мінливим настроєм і непостійна. Правду кажуть що в людині під знаком близнюки живе неначе дві різні половинки. Я взагалі не ладнаю зі скорпіонами. Як з жінками, так і з чоловіками. Стараюсь з ними просто не спілкуватись занадто близько))) А коханий мій теж близнюки. Може й іншим нас важко зрозуміти, але зате в нас повне взаєморозуміння
Відповідь: Хто Ви за гороскопом? Ех,а я Овен(хто знає нас то зрозуміє),потім я Півень (червоний знак), моя планета Марс (хто не знає що таке і хто Марс? ) . за зноком стихій я Вогонь...в мені всі червоні і вогняні знаки.Нічо живу ---------- Додано в 00:39 ---------- Попередній допис був написаний в 00:36 ---------- то треба було так вродитись?
Відповідь: Хто Ви за гороскопом? Я Діва-Тигр, важко описати моє єство, але в ньому яскраво виражені риси і "дівські" і "тигрові" Чоловік Лев-Собака, дуже класне поєднання, про відданість і вірність тут писати буде зайвим Ну і "зпарувались" ми дуже вдало
Відповідь: Хто Ви за гороскопом? Знайшла дуже цікавий віршик про Терези: Весы - сентиментальны и нежны. Покладисты. Со многими дружны. Тактичны и уравновешены. Поступки их продуманы и взвешены. Великодушны, Очень деловы. Живут, почти всегда , "от головы". Нет - сердце есть,но главное не в нём, Он чувствам подчиняется с трудом. Весы есть мост от Девы к Скорпиону. А образно от буйства до закона. Ведь Дева - разум, Скорпион - желанья, Весы - вот совершенство мирозданья. Он - компромиссен. Часто нет врагов. Он - легкий воздух, из тяжёлых облаков. Он - убедителен. Он всеми обожаем. Но переборчив и с трудом сгибаем. Болтлив и своеволен. Жуткий сплетник. Зато великолепный собеседник. Вергилий, Ференц Лист, Дидро, Уайльд, Джордж Гершвин и Бриджит Бардо,- весь мир был покорен им. Из слабостей Весов - короткое дыханье, Физическая слабость и недомоганье. Но жизнь легко проходит у Весов - Сплошной завесой из прекрасных снов.
Відповідь: Хто Ви за гороскопом? Гороскоп читаю практично кожного дня, але вірю тільки в позитивні прогнози. Я діва, спілкуюсь ще з двома дівами. І хочу сказати, що ми всі кардинально різні. Ось такі ми
Відповідь: Хто Ви за гороскопом? Я діві і котик, все що пишуть на 98% про мене , а чоловік скорпіон (чудове поєднання) збалансовуємо один одного. В гороскопи не вірю, як попадають на очі, то можу прочитати, але ніколи не роблю з того погоди Маю дві подруги діви, то ми всі ніби різні, але маємо дуже багато схожого і однаково реагуємо на певні ситуації.
Відповідь: Хто Ви за гороскопом? Я Стрілець і щурик. В гороскопи практично не вірю Вважаю, якщо написано щось позитивне, то можна прислухатися і може збудеться, а якщо негативне, то зразу захисна реакція типу - "це все дурня", "хто цю беліберду читає?" і т.д.
Відповідь: Хто Ви за гороскопом? Я: Близнюк і Півень Чоловік: (не повірите) теж Близнюк і Півень. Разом вживаємось чудово, все будується на принципі "треба поступатись", а ще ми один одного дуже-дуже кохаєм, поважаєм, і розуміємо один-одного як ніхто інший не зможе нас зрозуміти. Ми надзвичайно схожі характерами і це дозволяє нам бути поблажливішими до недоліків один-одного....
Відповідь: Хто Ви за гороскопом? не надто вірю в гороскопи, але знаю,що кожен знак зодіаку має свої характерні риси. я діва і можу з впевненістю сказати, що пунктуальність, правильність, строгість, любов до порядку і чистоти, то є риси 90% дів.
Відповідь: Хто Ви за гороскопом? Я овен і коник... Про коника нічого не знаю, а от овен я 100% -ий.. Колись читала, що з скорпіонами найкраще ладнають овни.. Не знаю, ніскільки то правда, і раз на раз не приходиться, але по собі можу сказати, що жодного дискомфорту від спілкування з скорпіонами не маю. Тут напевне залежить від коктретної людини.