Хто Ви за гороскопом?

Тема у розділі 'Скарбничка', створена користувачем Vendy, 9 Серпень 2010.

1. Amaranta

Amaranta Member

Відповідь: Хто Ви за гороскопом?

А я терези - коливаюсь туди-сюди)))

2. Yuliana

Yuliana New Member

Я тілець -така ж вперта.

3. Femida Afrodita

Femida Afrodita Загублений

а я терези по гороскопу. І цей знак відповідає мому стилю життя :girl_tender:

4. Sitara

Sitara Active Member

5. smugastik

smugastik Well-Known Member

а я також терези,то туди,а то сюди

6. Butinka

Butinka New Member

А я Овен. Загальні характеристики, на мою думку, збігаються. Енергійна, запальна, добиваюся цілі, активна, вперта, як баран :girl_smile:

7. lawyer

lawyer Member

я водолій, народилася у рік змії
    гороскопами не дуже цікавлюсь, тому навіть не можу скажати, чи відповідаю характеристикам своїх знаків:girl_blush2:

8. Nevermind

Nevermind New Member

А мені ніколи не розпізнають, як Тельця... :girl_cray:

Це точно.

Нє. Я зараз живу навіть без своїх кактусів, які вже років 5 живуть в іншій квартирі.

Ага. Тільки не під час токсикозу...:girl_smile:

9. Setta

Setta Member

я- стовідсотковий Скорпіон. Максималістка, сірого кольору у стосунках не визнаю. Щирих ворогів поважаю більше, ніж фальшивих друзів. Шукаю визнання, трохи марнославна, але завжди готова на самопожертву, якщо справа цього варта. Народилась у рік Собаки, тому справжнім друзям віддана до кінця. Хоча важко новій людині добитись від мене прихильності. Мій чоловік чекав на згоду 3 роки, але разом ми вже 23-тю осінь зустрічаємо. Образи не пам"ятаю, тому змушена записувати. З таким букетом жити не просто, але цікаво!

10. Supernatural

Supernatural Well-Known Member

У мене тітка терези - завжди доовго вагається коли щось обирає чи приймає рішення:girl_wink:

11. kineret

kineret Вірю в диво...

І я Риби, коли пливу за течією, коли проти течії :girl_in_dreams:

12. Supernatural

Supernatural Well-Known Member

Хтось має приклади з життя, як ладнають скорпіони з близнюками?

13. Setta

Setta Member

У мене старшй син Близнюки. Що сказати - важко. Він - трохи нарцис, егоіст і лінькуватий. Але психологи кажуть, що у комусь нас найбільше дратують риси характеру і нам притаманні.
    Також у мене є друг-мужчина, саме у розумінні ДРУГ. Він теж Близнюк. Ми дружимо з 1998 року. Коли мені пече, коли погано і немає з ким порадитись - я до нього. Якщо мені радісно і щаслива - з ним ця радість подвоюється.
    У мене є коханий чоловік, ми разом 23 роки. Він Козеріг. Можу сказати, що з Козерогом у Скорпіона - ідеальний шлюб. Так і гороскопи наші кажуть.

14. ivanyska

ivanyska New Member

За гороскопом я- Рак.
    (А я рак-не буряк, як укушу- буде знак)

15. Winter

Winter New Member

За гороскопом я - водолій, ну дуже сильно люблю воду

16. MoNa

MoNa New Member

Я - Козеріг :girl_smile: В гороскопи вірю тільки ті, які описують загальну характеристику і у ті, які складені персонально. А от у ті, що на кожен день для всіх одного знаку - ні, звичайно)). Тому, що це ціла наука скласти правильний гороскоп для людини. Тут і рік, і година і навіть хвилини роль грають...і такі характеристики як "луна в овне" в період народження (в мене так, наприклад)). Доречі, мені не все описане у загальній характеристиці мого знаку підходить. Можливо тому, що я "початковий" козеріг)). Ще помітила, що не завжди знаходжу взаємопорозуміння із представниками свого знаку. А інколи навпаки відразу відчуваю рідну душу)). Одне напрошується - це все не проста наука...)) і просто так всіх "под одну гребенку" ставити не можна)). Мені по характеристиці більше підходить гороскоп друїдів (по деревах) - я є Яблуня, по цьому гороскопу))). Ось там опис саме про мою натуру)).

---------- Додано в 20:14 ---------- Попередній допис був написаний в 19:56 ----------

У мене навпаки - чоловік скорпіон. Не все так гладко як книжка пише)), але розуміння є із півслова!

Останнє редагування: 30 Серпень 2011
  17. tegusigalpa

tegusigalpa Well-Known Member

А я - Водолій

18. Kiruskin

Kiruskin Well-Known Member

І я)))))))

19. Savchenko

Savchenko Member

Я можу сказати;) Я Близнюки, а чоловік - Скорпіон) В основному особиста думка чоловіка переважає, я схильна уступати, але Скорпіони можуть бути кусючими, може так пожартувати і підколоти то ліпше взагалі мовчав би і головне вважає, що він нічого такого не сказав... Я теж даю жару: можу і розплакатись і істерику закатати і ніжками посовати В нас якось так: доповнюємо характери один одного. Кохасько підколює, що йому повезло з дружиною: всі типи в одному флаконі:girl_haha: А мені подобаються чоловіки які вміють відстояти свою думку, так би мовити "Мужик сказал - мужик сделал". Ось... А ще в мене відчим Скорпіон і теж класно ладимо, але теж має свої "бзіки"...

20. Nyny

Nyny New Member

а я овен ) і Дракон )