Відповідь: Хто Ви за гороскопом? А я Овен. Загальні характеристики, на мою думку, збігаються. Енергійна, запальна, добиваюся цілі, активна, вперта, як баран
Відповідь: Хто Ви за гороскопом? я водолій, народилася у рік змії гороскопами не дуже цікавлюсь, тому навіть не можу скажати, чи відповідаю характеристикам своїх знаків
Відповідь: Хто Ви за гороскопом? А мені ніколи не розпізнають, як Тельця... Це точно. Нє. Я зараз живу навіть без своїх кактусів, які вже років 5 живуть в іншій квартирі. Ага. Тільки не під час токсикозу...
Відповідь: Хто Ви за гороскопом? я- стовідсотковий Скорпіон. Максималістка, сірого кольору у стосунках не визнаю. Щирих ворогів поважаю більше, ніж фальшивих друзів. Шукаю визнання, трохи марнославна, але завжди готова на самопожертву, якщо справа цього варта. Народилась у рік Собаки, тому справжнім друзям віддана до кінця. Хоча важко новій людині добитись від мене прихильності. Мій чоловік чекав на згоду 3 роки, але разом ми вже 23-тю осінь зустрічаємо. Образи не пам"ятаю, тому змушена записувати. З таким букетом жити не просто, але цікаво!
Відповідь: Хто Ви за гороскопом? У мене тітка терези - завжди доовго вагається коли щось обирає чи приймає рішення
Відповідь: Хто Ви за гороскопом? У мене старшй син Близнюки. Що сказати - важко. Він - трохи нарцис, егоіст і лінькуватий. Але психологи кажуть, що у комусь нас найбільше дратують риси характеру і нам притаманні. Також у мене є друг-мужчина, саме у розумінні ДРУГ. Він теж Близнюк. Ми дружимо з 1998 року. Коли мені пече, коли погано і немає з ким порадитись - я до нього. Якщо мені радісно і щаслива - з ним ця радість подвоюється. У мене є коханий чоловік, ми разом 23 роки. Він Козеріг. Можу сказати, що з Козерогом у Скорпіона - ідеальний шлюб. Так і гороскопи наші кажуть.
Відповідь: Хто Ви за гороскопом? Я - Козеріг В гороскопи вірю тільки ті, які описують загальну характеристику і у ті, які складені персонально. А от у ті, що на кожен день для всіх одного знаку - ні, звичайно)). Тому, що це ціла наука скласти правильний гороскоп для людини. Тут і рік, і година і навіть хвилини роль грають...і такі характеристики як "луна в овне" в період народження (в мене так, наприклад)). Доречі, мені не все описане у загальній характеристиці мого знаку підходить. Можливо тому, що я "початковий" козеріг)). Ще помітила, що не завжди знаходжу взаємопорозуміння із представниками свого знаку. А інколи навпаки відразу відчуваю рідну душу)). Одне напрошується - це все не проста наука...)) і просто так всіх "под одну гребенку" ставити не можна)). Мені по характеристиці більше підходить гороскоп друїдів (по деревах) - я є Яблуня, по цьому гороскопу))). Ось там опис саме про мою натуру)). ---------- Додано в 20:14 ---------- Попередній допис був написаний в 19:56 ---------- У мене навпаки - чоловік скорпіон. Не все так гладко як книжка пише)), але розуміння є із півслова!
Відповідь: Хто Ви за гороскопом? Я можу сказати Я Близнюки, а чоловік - Скорпіон) В основному особиста думка чоловіка переважає, я схильна уступати, але Скорпіони можуть бути кусючими, може так пожартувати і підколоти то ліпше взагалі мовчав би і головне вважає, що він нічого такого не сказав... Я теж даю жару: можу і розплакатись і істерику закатати і ніжками посовати таке рідко правда трапляється В нас якось так: доповнюємо характери один одного. Кохасько підколює, що йому повезло з дружиною: всі типи в одному флаконі А мені подобаються чоловіки які вміють відстояти свою думку, так би мовити "Мужик сказал - мужик сделал". Ось... А ще в мене відчим Скорпіон і теж класно ладимо, але теж має свої "бзіки"...