Хто Ви за гороскопом?

Тема у розділі 'Скарбничка', створена користувачем Vendy, 9 Серпень 2010.

1. Bobas

Bobas New Member

Відповідь: Хто Ви за гороскопом?

І я терези- як на мене дивний знак і це відбивається на характері. Проблема вічного бути чи не бути, купити не купити, робити не робити. Краще так чи краще так...Вічна проблема зважування-вирішення якихось проблем на життєвому шляху -Ну просто....доводить.. І інколи вирішуючи одну з них читаю гороскоп- і ще більше потім мучаюсь вирішенням (хоч і не вірю в них)- каторга одна....

2. Azza

Azza Member

По гороскопу - рак, те що в книжці пише, майже все правда, в гороскоп вірю лише тоді коли він хороший:girl_smile:, коли поганий то навіть не дочитую до кінця. Синочок скорпіон, таке мале а таке вже кусюче:girl_impossible:, чоловік козеріг..... навіть не знаю що написати, взагалі то книжка пише, що раки і козероги один одному не пара, а нас наоборот тягне один до одного:kiss3:

3. Gossip

Gossip Member

я- Діва [​IMG] з року Тигра [​IMG] ... а гороскопів взагалі не люблю читати ... Я- кую своє щастя сама, як Бог дасть- так воно і буде!!!

4. Raven

Raven Мама малятка

Я Овен з року Тигра:girl_cool:, в гороскопи не вірю, але описання характеру було влучне.

5. Vendy

Vendy Active Member

Наступає Новий 2011 рік. Цікаво, що він нам готує?
    Віримо ми в це чи ні, але можемо поділитись.

Почну з себе.

6. Moonlight

Moonlight Well-Known Member

Я теж телець! в гороскопи не дуже вірю, тільки у приємні і позитивні. Тож дякую, потішили)
    а це вже про мого чоловіка:girl_haha:

7. Туфелька

Туфелька Well-Known Member

Я козеріг, але гороскопи не читаю і не вірю в них (моя бабця колись казала, що вірити у звіздарство- то гріх), але не вірю не тому, а того, що минулого року перед виборами президента Павло Глоба "напророчив", що Юлька буде президентом і не вгадав...Підвели звьозди звьоздочота...
    Тільки не подумайте, що я розчарувалася, що Юлька не президент!!! Я і Януковича не хотіла. Не було вартого тої посади кандидата тогоріч...

8. Xroba4ok

Xroba4ok Active Member

Я діва, але теж так до того відношуся. Тай не цікаво мені чесно кажучи, людина долю свою творить і змінює сама і є тисячі стежинок якими вона може піти :girl_dance:

9. Snigurochka

Snigurochka New Member

Я теж діва, і в гороскопи вірю, але не завжди. Я вірю в характеристику, в сумісність з іншими, але не вірю, коли в "гороскоп на цей тиждень"... То все видумки:girl_cool:

От наприклад, я діва, чоловік мій - козеріг. Написано, що це самий найкращий союз... Мої подруги або овни або леви, зі скорпіонами в мене завжди суперечки... Я навіть часто вгадую людину, хто вона по гороскопу, за її діями та поведінкою!

10. SORRI

SORRI New Member

O Bobas як я Вас розумію!Я теж терези:girl_bye:

11. ksenechka

ksenechka New Member

Я за гороскопом ВОДОЛІЙ з року Тигра ))) Гороскопи читаю лише минулотижневі або минулорічні, щоб дізнатись чи там хоч щось вгадали )))

12. Viktorina

Viktorina New Member

А я козеріг,також читала, що найкращий варіант двох знаків(а саме жінка козеріг, а чоловік скорпіон),бо скорпіонів не всі знаки можуть витримати...:connie_pull-pigtail
    А козеріг з дівою сумісні бо два знаки одної стихії...:girl_in_love:
    І я так подумала коли читала книжку :girl_haha:(думаю ми читали одне і те ж видання)
    Я раді забави,як потрапляє до рук(спеціально не шукаю) то перечитую , а потім звіряю чи хоч дещиця співпала,на жаль, рідко, і з того сміюся,:girl_haha: те саме, що до гадалки ходити ,хоча за своє життя до гадалки не зверталася ні разу , навіть раді цікавості (боюся гріха і щоб потім сумніви не мучили).:girl_bye2:

13. Ромулька

Ромулька New Member

Я стрілець , чоловік -скарпіон, одна доця близнюки, а інша терези. Гороскоп пише, що ми один одному не підходимо, ами думаємо інакше:girl_dance:

14. chapacha

chapacha New Member

я близнюк і вважаю,що ці знаки дуже загадкові і талановиті

15. inspiration

inspiration New Member

Я риба)) І я зізнаюсь, читаю гороскопи;-)) Хочеться перевірити, що збудеться, а що ні. Часто співпадає. Щодо характеру, все точнісенько так і описують по знаку зодіаку в гороскопі.

16. Т@нюшк@

Т@нюшк@ чекаю...

я стрілець
    гороскопи не читаю ніколи. Бо коли прочитаю, то мені ті слова ніби вкарбовуються в голову і постійно чекаю чогось доброго чи поганого. А як себе настроїш так і буде.
    Єдине що можу прочитати про значення імені (і то тільки якщо на очі попадеться) чи в загальному про свій знак, тобто якісь загальні речі. А той що кожен тиждень - то ні.

17. Lidusha

Lidusha New Member

Я козеріг. Гороскопи на тиждень не читаю, але вірю, що є певні різниці в характерах людей різних знаків зодіаку. Наприклад, можу вгадувати при спілкуванні з людиною, якого вона може бути знаку. Люблю людей свого знаку зодіаку. Мене їх легше розуміти і приємно з ними спілкуватися.

18. lapusik

lapusik Загублений

У мене завжди гороскопи діють,в якій би газеті чи журналі не прочитала-чи то самонадихання,чи й справді щось астрологи бачать по зорям!

19. Jasmin

Jasmin :)

Я Скорпіон. Мало хто вірить, що я відповідю цьому знаку:girl_blush2:
    Гороскопи читаю, але надто не захоплююсь. Якщо попадеться газета/журнал з гороскопом, і я його побачу то прочитаю звичайно, але спеціально гороскопи не шукаю. Щодо опису знаку то багато чого сходиться, а дещо й ні. Гороскоп це дуже особисте, щоб все співпадало напевно треба звертатися до астрологів особисто, щоб вони його розробили тільки для вас з врахуванням часу та дати народження та інших деталей, бо не може кожна 12та людина бути однакова.

20. domino

domino Well-Known Member

і я теж Скорпіон :girl_claping: