Хто Ви за гороскопом?

Тема у розділі 'Скарбничка', створена користувачем Vendy, 9 Серпень 2010.

1. Fechka

Fechka Member

Відповідь: Хто Ви за гороскопом?

Я-Лев(Задумувалась чи писати чи ні....:girl_curtsey:..) Раніше так до років 20,уважно перечитувала,цікавилась всіма прогнозами, а потім була на реколекціях при монастирі; я відкрила на це очі...І вірити в таке не потрібно!Так і збіги ,і випадковості бувають та я про них не знаю бо вже 8 років не читаю гороскопи-чисто принципово! Спочатку було важко,це дуже затягувало в усіх виданнях на останній сторінці є надруковані...читаєш ,вдумуєшся і віриш ... Жити стало легше.. коли за 2 роки позбулась всіх "забобонів"...більше такими дурницями не "страждаю"....

2. Farfalla

Farfalla Member

3. Melinda

Melinda Active Member

Я Тілець.
    Щоб сказати що вірю в гороскопи - не можу, але інколи просто для цікавості читаю. (і вони ніколи (90:wacko: не збуваються!!!)

4. Michela

Michela New Member

Я Водолiй.
    Гороскопи не читаю. Я вважаю,що це все дурницi!

5. Shatenka

Shatenka Well-Known Member

Я за гороскопом -Риби. Ніколи не читаю,що там про мене пишуть в тих гороскопах, бо всім відомо,як їх складають)) А от характеристика мого знаку трохи відповідає моєму характеру, але не повністю.

6. klio

klio New Member

ія Водолій народжена 22 січня на межі з Козерогом. Так ще йпо Китайському гороскопі на межі Мавпи і Кози. От скільки в мене всього і кожний залишив свій знак.:girl_wink:

7. altari

altari New Member

А я Діва,та ще й Змія.Я коли зла,на всіх"шиплю".:girl_blum:

8. Donata

Donata Active Member

я Телець, типовий. Але гороскопи серйозно не сприймаю, чоловік мені за гороскопом "не підходить" уже 8 рік :girl_wink:

9. mamaTimy

mamaTimy ... трохи вредна))

Я- близнюки. В гороскопи вірю під настрій:) трохи негативу відсіюю, а в решту хорошого стараюсь повірити:) деколи виходить!

10. Lacy

Lacy New Member

11. OlesjaDi

OlesjaDi New Member

Я скорпіончик :girl_cool: Гороскопів не читаю, але одного разу потрапила книжка до рук (про описи характеру притаманні знакам зодіаку), і скажу там пишуть правду (принаймі про мене):girl_blush2:

12. PrincessRapunzel

PrincessRapunzel New Member

Я терези. Гороскопи читаю дуже рідко, і то для "прикола", коли нема чим зайнятися)))
    Але моментально забуваю що там було написано. Напевно мій мозок не вважає інформацію з гороскопів життєво-необхідною))))

13. Kazkarka

Kazkarka Member

Я - Стрілець. Спеціально не цікавлюсь, але якщо щось добре про Стрільців чую, дуже тішусь :girl_haha:

14. MorsImmortalis

MorsImmortalis мирний атом

я -діва. сама натуральна. гороскопів і т.п. не читаю. але знаю,що в кожного знаку є свої характерні риси, які на 90% проявляються в тій людині

15. Nivea

Nivea New Member

За гороскопом - Риба. Читаю, що про мене пишуть в гороскопах, якщо класне то надіюсь, що так буде зімною:girl_dance:. А, якщо погане, тоді думаю відомо всім, як їх складають.:girl_cool: Якщо до характеристики мого знаку, то вона відповідає моєму характеру повністю.

16. Road

Road New Member

я скорпіон))))) в характеристику вірю, бо часто сходиться, а от гороскопи не читаю, а то там справді примітив пишуть...

17. iriwa

iriwa Особлива мама

Я - діва, мій чоловік теж... В характеристики не дуже вірю. Ми з чоловіком дуже різні хоч і однакового знаку (Протилежності притягуються :) )

18. marry carrie

marry carrie Member

а я за гороскопом близнюки, люблю часом почитати гороскоп, особливо про свій знак, часто навіть співпадає з моїм характером, то я тоді так тішуся))))

19. zeza

zeza New Member

Я - лев. Гороскопи не читаю. Але те що люди народжені під певним знаком подібні, то це точно(у моєму випадку). Я з татом ну дужеееееееее подібні маємо риси характеру. А моя мама і чоловік - раки - теж схожі(напевне тому теща зятя любить:girl_crazy:).

20. preciosa

preciosa Well-Known Member

А я Терези, як і мій тато і схожості в характері є. А мій хлопець і мій дідусь - Раки і також помічаю схожості в характері. Моя мама і подруга Тельці, то мені інколи аж дивно, бо такі деталі у них схожі. Інколи подруга говорить щось як вона це чи це сприймає і я розумію, що мама моя говорила точно таку ж фразу - ось так то...:girl_impossible: