Хто в домі голова?

Тема у розділі 'Філософські та релігійні посиденьки', створена користувачем консультант, 29 Вересень 2007.

1. консультант

консультант Well-Known Member

Відповідь: Хто в домі голова?

А чоловіки якраз і не жаліються і не плачуть, завжди в житті " не везе "
    жінкам, тому що вони не сподівалися, що він такий.

Додано через 14 хвилин
    "Никогда не спорьте с дураком - люди могут не заметить между вами разницы.
    Никогда не спорьте с дураком, вы опуститесь до его уровня, и он задавит вас своим опытом." (с)
    Залежно, хто з людей слухає. І якщо в процесі розмови, хтось опускається до рівня дурного, виникає питання, чи він сам розумний ?

• Подобається Подобається x 1
  2. afterstep

afterstep Well-Known Member

а чому відразу "полова"?
    Іноді такими гарненькими, мальовничими шматками канати прикрашають... та й не тільки канапи - але таки на канапі м'якше....

3. afterstep

незалежно від слухачів.
    Сам факт вступу в суперечку - свідчить про деякі моменти не зовсім досконалого розумового мишлення у момент вступу в суперечку ;)
    --
    Ну, тобто ніби й мудра зазвичай людина - аж тут взяла і якогось милого у суперечку ув'язалася...

4. Ljolik

Ljolik Well-Known Member

Питання не в тому як бути розумним, а чому не має змісту з дурним сперечатись.

5. Степаныч

Степаныч Well-Known Member

Текс... Для початку потрібно визначитись, що значить "голова в домі"? Якщо це той, на кому хозяйство, діти, прання, готування їжі і т.д. (включаючи покупки), то я особисто головою бути не хочу і ним не є. Наприклад, якщо мене жінка вмовить піти на ринок, то тільки в якості дармової робочої сили. На фіг мені те головування? Я навіть пральною машиною не вмію користуватися... За готування їжі вже не кажу...;)

6. Doc.

Doc. Active Member

A що поганого в поділі на "чоловічі" та "жіночі" професії?
    Доброю платнею вважаю не ту яку чоловік в стані пропити, а ту яку жінці не вистачає фантазії потратити...:)

7. afterstep

ніц. І я так кажу... колись через колії ходив на роботу - то чоловіча - командувати, жіноча - рейки таскати... для прикладу...

то певно йдеться про 300 грн/міс.? то дійсно тра' мати непересічну фантазію, щоб придумати куди то потратити...
    --
    Жінки згодні (влаштовуються) на такі роботи, куди чоловіки просто не йдуть - зарплата занизька. І на такі умови погоджуються, що чоловіки часом не в змозі "потягнути" ;)
    --
    Такий ось українській поділ на чоловічі/жіночі роботи ;)

• Подобається Подобається x 4
  8. New Shrek

New Shrek Well-Known Member

а де бой- френд? пане Romkoмітите на лаври Капітана....

Додано через 6 хвилин
    Сподобалось! навіть все ок !..але.... ну приготування їжі дає додаткову незалежність Мій покійний тато навіть яєшню не вмів приготувати

Додано через 7 хвилин
    а такі дописи допустимі...

9. AD_vo_KAT

AD_vo_KAT Загублений

це форум.... просто цікавість!!!

і мені цікаво чому так зачипило???*

10. New Shrek

New Shrek Well-Known Member

]Нормальний та успішний чоловік, чоловік без комплексів, такі питання не піднімає,а ставить

11. AD_vo_KAT

AD_vo_KAT Загублений

а шо там вміть??*
    ...виставив температуру і режим... і кнопку нажать ..
    ... при цьому незабути вкінуть білизну.....

12. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

А чому з цього не почали? :)
    Мене не зачепило. Просто від усіляких "шреків" уже в очах мерехтить. Подумала, знову привиділося. Рада, що помилилася.
    Я вже писала тут, що мене чоловіки-невдахи нервують. Взагалі не люблю, коли люди розкисають і не можуть себе в руки взяти, а тільки шукають винних. І винними раптом виявляються усі, крім них. :)
    От із того, що бачила серед друзів та знайомих можу сказати свої висновки. Сильна жінка шукає сильного чоловіка, який вміє йти на компроміси. Відповідно і їй самій теж треба вміти бути здатною іти на компроміси.
    А от чоловіка-шмату сильна жінка не вибере, бо нащо він їй? Мої спостереження показують, що якщо жінка зі шматою одружується, то вона є закомплексованою, а такий їй потрібен для самоутвердження. От і міряються такі силою потім. То вона ним порохи повитирає, то він встане й обтріпається, то знову ним підлогу вимиють.
    Для мене такі відносини загадка. Я такого не розумію.
    Сама вибрала, що постійно між нами іскрить. Думала колись, що дві сильні особи під одним дахом вжитися не зможуть. Можуть, тільки треба навчитися йти у певні моменти на компроміси, а не завжди на своєму стояти.

• Подобається Подобається x 2
  13. Doc.

Doc. Active Member

Найважче дружинi пояснити чому 300гр., бо їй до того нiякого дiла нема, що замiсть йти на роботу чисто по- людськи допомагав жiнкам рейки носити...:)

14. консультант

Як бачите, Шрек, це не мій допис !

Додано через 23 хвилини
    Та ну, перестаньте... . Я спочатку теж починав так думати але тепер мої думки стали діаметрально протилежними відносно, якшо так можна сказати "шреків". Дякуймо Богові, що вони є. Уявіть собі. якби їх не було. Думаю і дискусія в нас не така була б. як є, і настрій не той... . Дай Боже здоров"я всім "шрекам" многих і благих літ їм ! Ви подивіться на нашого Шрека, як би там не було, в нього всі задатки лідера . Він всіх тримає в тонусі !

15. Liliyah Romanova

:feminist:
    Якщо допустимі такі смайли, то і дописи про гасла теж допустимі. Тільки гасла будуть трохи інші, як здогадуюсь, типу "пошла вон, дура".

Додано через 1 хвилину
    Звикайте, пан Шрек переважно так цитує. :)

16. Капітан

Капітан Well-Known Member

"Мітить" в каком смысле? У меня вот попугай дома тоже "метит" на мои "лавры", если вовремя с головы не согнать ;)

17. Liliyah Romanova

Ну, можливо. Але я не так багато їх зустрічала. Властиво ніколи, окрім цього форуму. Серед моїх знайомих таких людей нема. Я звикла до іншого роду людей та дискусії. Без бурчання та похлипування. Якщо чоловік чи жінка починають наїжджати на свого партнера, я відразу питаю їх, які вони самі. Потім лише вдячні за те, що їм усвідомили, що починати від себе треба.

Але ви маєте рацію, так цікавіше. Моїм улюбленим персонажем у мультику про смерфів завжди був той, котрий постійно говорив "Nie cierpię...", Маруда називався. Отак і форум, як той мультик. Постійно можна прочитати чиєсь вічне та незмінне "Nie cierpię..." :)

18. TVgirl

TVgirl Well-Known Member

В нормальній, повноцінній сім"ї жінка та чоловік доповнюють один одного. Бажання довідатись хто головніший, як на мене, справжній комплекс та невпевненість у собі. Бувають дві "шмати", які чудово живуть разом. Вони биті навколишнім світом, але їм добре разом. Вони розуміють один одного, жаліють. Так само і сильні особистості в шлюбі. Головне, пане Консультант, це любов, як не банально це звучить.

19. консультант

Яку любов Ви маєте на увазі - духовну, душевну чи фізичну ?

20. Степаныч

Степаныч Well-Known Member

Угу... а потім скажуть: вмієш, стирай! Воно мені треба?

Додано через 3 хвилини
    Нє, ну я можу! Картопля жарена, варена, пюре, яєшня, чай... ну, кофе, чай... Бутерброди вже не рахую!;)