Хто у домі "тяглова конячка"?

Тема у розділі 'Ти + Він', створена користувачем Liliyah Romanova, 3 Липень 2009.

?

Ну, то хто?

1. сім*ю утримує жінка

3,2%
  2. сім*ю утримує чоловік

33,5%
  3. заробляємо порівну

10,2%
  4. працюють обоє, але жінка заробляє більше

11,2%
  5. працюють обоє, але чоловік заробляє більше

37,7%
  6. свій варіянт

4,2%
  1. Hruska

Hruska Well-Known Member

Відповідь: Хто у домі "тяглова конячка"?

Однозначно не давати дідам, бабам....Моя сестра, як свого синочка на день (в суботу, коли садочок закритий) лише дідусям, бабусям, то потім бідася біткається, що дитина за тих пару годин геть від рук відбивається....Привчається до вседозволеності та утіпусьок, а жувачки, цукерки - то взагалі інша тема.
    Дідусі, бабусі в тих онуках душі нечають - цим все пояснюється. Це звичайно стосується кожної окремої людини, різні люди є...але вже від багатьох чула, що ця любов дійсно така щедра.

2. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Просто їх совість за суворість щодо власних дітей мордує, то на внуках максимально загладжують почуття вини. :girl_crazy:

3. Відповідь: Хто у домі "тяглова конячка"?

Дітей ми виховували,а внуків пестимо,звичайно,не забуваємо виховні моменти...Я про своїх бабусю і дідуся маю найкращі спогади і хочу,щоб у моїх внуків спогади були не гірші про дідуся і бабусю.:girl_in_love::girl_in_love::girl_in_love:

4. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

От я своїй бабці би дитину довірила, бо вона би не дала бавитися електричним чайником і не загодувала би солодким до стану, коли дитиною носить і вона сісти навіть на кілька хвилин не може. Як на мене, то все дешеві авторитети. :confused: От до театру, до парку піти - то вже інша справа. Чогось путнього навчити - також. А коли мудрого підходу нема, то це трагедія, особливо коли оправдовуються словами, що бабусі й дідусі для того і є, аби дитину псувати. :girl_sad:

5. Відповідь: Хто у домі "тяглова конячка"?

Лілю, кожна любов повинна мати певну межу.Любов до безтями ні до чого доброго не доведе.Бабці і дідусі,на мою думку,повинні приймати активну участь у вихованні своїх нащадків.Мої товаришки вже всі мають внуків,приймають активну участь у їх вихованні,але підхід до виховання і харчування дітей такий,як Бог приказав.Літом ми брали внучку з собою на відпочинок,були щасливі і ми,і дитина.Дитина поводила себе ідеально.Між нами була чітка домовленість,що морозиво купляється раз на день,таке,яке Анюта вибере,фрукти необмежено в межах розумного і т. д.Твердо переконана,що діти повинні зростати в повній сім*ї:з дідусями,бабусями ,дядями,тьотями і купою родини,мають бути якісь тваринки.Любові ніколи не буває забагато!!!:girl_in_love::girl_in_love::girl_in_love:

6. Даніелла

Даніелла Well-Known Member

Пам"ятаю, як колись мене балувала бабця, мама злилася страшенно. Але коли в мене народилися діти, мама позволяє їм те, що в дитинстві нам було заборонено. На мою думку дітей ми виховуємо, а внуків пестимо і навчаємо мудрості.

7. Marianka

Marianka Well-Known Member

Не варто казати, що всы жінки не войовничі. Я наприклад дуже погоджуюся з думкою Imel, оскільки вважаю себе войовничою і можу цілком забезпечити свої забаганки. А на рахунок теми Марго, вважаю що чоловік незобовязнай оплачувати ваші всі забаганки, я б на його місці теж не оплачувала. Оскільки ви працюєте, тоді в чому проблема? Хочеться гарно погуляти відклали зп і гуляєте, мені просто здається, що ваш хлопець намагається показати вам, що гроші заробляються важко, а транжирити їх дуже легко. Одна справа, якщо жінці необхідні якісь життєво важливі речі типу наприклад на ліки не вистачає, а інша справа коли в шафі є 1000 светрів і ви 1001 хочете.
    Я взагалі не люблю коли платять за мої забаганки, вважаю це моїми особистими проблемами, потрібно гардероб обновити в чому проблема відклала дві зп і пішла собі спокійно на шопінг. Треба трішки спуститися на землю і подумати не лише про подарунки, відпочинок, а про життєві засади. Бо зараз з допису нагадує маленькій дівчинці не купили морозива, і вона розплакалася..

8. Ірушка

Ірушка Well-Known Member

Я зараз в декретній відпусці, але вже думаю в скільки віддавати дитину в садочок в 2 рочки чи в 3, тому що реально бачу, що зарплатні чоловіка не вистачає.До року будемо отримувати допомогу на дитину, а що далі?Так за цей час в чоловіка може робота помінятися, але це якщо дивитися в майбутнє з великим оптимізмом.
    Розумію що в нас не самий поганий варіант - ми маємо власне житло, батьки допомагають, ми вже позакінчували ВУЗи і в кожного за плечима є досвід роботи в кількох сферах. але відколи народилася дитина мою голову не покидають думки про фінансове забезпечення нашої сімї, раніше я цьому не надавала значення.І ще мені здається що чоловік про це не дуже не задумується, можливо я помиляюся, так як він в мене рідко ділиться своїми переживаннями, але рішучих кроків для того щоб змінити роботу не робить.

9. Blondo4ka

Blondo4ka Well-Known Member

Може ще не час? Може є якісь перспективи на цій роботі? Поговоріть з ним...
    Я також думала до 2-х років і все, але тому, що моя робота мені дуже подобається.
    Хоча чоловікової ЗП теж не вистачає:girl_cray:

10. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

Ну не всі... є особливі екземпляри, що як дітей мучили так і внуків мордують, а то й більше. Бо як з дитиною не вдалось аби була покірна то внуком маніпулювати легше.

Я також волію ходити щось купувати для себе без нього. Мені приємніше йому зробити подарунок під час закупів для себе а ніж, щоб він ходив за мною по-магазині а я казала йому, а може мені ще ось цю шубку? Він всеодно буде жаліти грошей бо він такий вже у мене є. Краще нехай мені купить подарункову картку а решта вже моя справа.

Та то такий закон підлості. Завжди щось вилізе і грошей не вистарчає.:girl_cray::girl_cray:

11. Blondo4ka

Blondo4ka Well-Known Member

12. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

13. Відповідь: Хто у домі "тяглова конячка"?

Я на СвЄту теж недобра....

14. Зануда

Зануда Well-Known Member

15. Відповідь: Хто у домі "тяглова конячка"?

Свєта-СвЄтою,а ЦІНИ Б*ЮТЬ НАПОВАЛ.ЩОДНЯ.

16. Hruska

Hruska Well-Known Member

А знаєте, може й справді так...:)
    Нас мама з сестрою в строгості виховувала...а зараз набагато лагідніша з внучатком чим з нами :)

17. kotjonok

kotjonok New Member

Ми працюємо обоє. На даний час я заробляю більше за чоловіка,... зараз так а з часом може бути навпаки...... і якщо я можу заробити більше (щоби відповідно дозволити собі щось більше купити) то чому я маю від цього відмовлятися ;)

18. Virchuk

Virchuk Well-Known Member

в нас якось так склалось, що спершу зарплата була більша у мене. А потім чоловіка (тоді ще хлопця) взагалі скоротили, але в нього були заощадження, які ми активно тратили :girl_in_love:. Потім він почав заробляти більше за мене, але тільки тому, що мені платили мізер і з тої роботи я втекла. Тоді я дуже переживала, бо реально тратили більше ніж заробляли. А з часом ситуація вирівнялась - заробляли приблизно однаково.
    Тепер мені підняли з/п, і я дуже надіюсь, що це мотивує мого чоловіка заробляти більше - будем відкладати на квартиру :girl_crazy: в києві...
    Правда, більшість людей, на це кажуть, що нам до старості доведеться такими темпами збирати гроші :girl_cray:
    Але ми не здаємось і як мінімум хочу власний будиночок :girl_in_dreams:

19. jalla

jalla Прогрес року 2013

У нас зараз заробляє тільки чоловік, а я виховую синочка і "заробляю" за це 130 грн в місяць, тому ота сама конячка зараз він.
    До моєї вагітності в чоловіка була сезонна робота, тому пів року тягнули сім"ю ми двоє, а пів- я сама. Але то був якраз зимовий період, до зарплати в такий час нам додавалися премії і тому нам двом вистарчало.

20. DivineVanGate

DivineVanGate Member

Актуальну тему для мене відновили. У нас зараз така ситуація, що працюємо ми обоє, чоловік чуть не зранку до ночі, але реально живемо на мою з/п. Тому що зараз у чоловіка певний етап кризи у роботі.
    Спочатку, коли я вийшла на роботу, мене це питання не сильно хвилювало, але пройшло вже місяців 4 ,а ситуація не сильно помінялася, і от я зауважую такі тенденції:
    - Починаю, де треба і нетреба наголошувати, що я працююча, годуюча мама :)
    - "Твоя робота не приносить достатніх заробітків, поміняй напрям діяльності" і т.д.

Хоч як сьогодні пам'ятаю обітницю, яку давала "І в багатстві, і в бідності....", тому думаю, що не треба так "пиляти" чоловіка, тим більше, що за 4 роки заміжжя скарг не було))

Але не можу стриматися, чи то я така пила "Дружба" чи шо ?:girl_mad:

Чоловік каже, давай ще до НР потерпи, а там піде на краще. Хм.... Але я на %90 впевненна, що свою справу він не лишить (віддав їй 5 років, і каже, що він в неї душу вклав ,а я отаке стерво:d23: ,кажу лишай і всьо )

А ще я б у другий декрет хотіла ,але тепер матеріальна сторона мене лякає, а великої різниці між дітьми теж не хочу....

Отак...