Хто кого перетягне?

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем ГРоманюк, 30 Червень 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. ГРоманюк

ГРоманюк Well-Known Member

Відповідь: Хто кого перетягне?

Чи, може, просто поговорити.

2. ГРоманюк

Гадаю, що ні. Також не зрозуміли і батьки.

Неможливо добре зрозуміти людину не проживши життя цієї людини.

Уявіть собі ситуацію, як ви працювали над картиною, писали дисертацію, будували будинок десятиліття, і потім хтось прийшов і спалив все.

До того я працював у іншої галузі. Якось мій бос прийшов і сказав: "Ваши послугi більше не потребуємо. Я місяць приходив на роботу і працював без зарплати, щоб передати роботу іншій людині!

3. Ома

Ома Well-Known Member

Очень сильно нездоровые чувства. Учитель так не относится к своему ученику. Пигмалион, Галатея, Лолита, все что угодно, но только не учитель и ученик.

• Подобається Подобається x 1
  4. ГРоманюк

А как относится? С очевидным безразличием? И что значит нездоровые? Желание научить человека - нездоровое желание? Желание передать свои знания следующему поколению - нездоровое? Желание сделать жизнь лучше - нездоровое? Просто люди отвыкли от нормальных отношений. Легче понять человека, который оставил другого умирать на дороге, чем мать Терезу. Не нужно смешивать эрос и агапэ, голос плоти и голос души. Отвыкли и от нормального отношения к своей работе. Гораздо легче понять тех, кто ходит на работу, чаще на нелюбимую работу, ради денег и чувствует полный пофигизм к результатам своего труда. Очень многие движимы эгоизмом, желают только брать для себя, зациклены на материальном. В этом-то вся проблема. Если бы вы не нуждались в деньгах, чем бы занимались?

5. duncan

duncan Well-Known Member

можливо, що ви альтруїст......
    тму вам буде дуже тяжко....
    по-перше, ніхто особисто з вами не знайомий, щоб усвідомлювати те, що ви справді є альтруїст......
    а нормальні люди переважно є альтруїстами......
    якщо ви не проти, то напишіть свою думку на інших закладках.....
    бачу, що українська для вас не є чужою, читати не буде важко......
    буду вдячний, якщо просто напишете свої судження.....

6. vasili

vasili Well-Known Member

Я теж думаю шо ви не погана людина і тому неображав вас, як деякі, але мені здається ви просто зобов"язані писати ше, на інших гілках, бо, шо би ті, уо, хто вас ображав були самі ображені, шо називали вас ідіотом, коли ви були "непростим" інтелігєнтом з Міньска(Бяларусь).

7. New Shrek

New Shrek Well-Known Member

а хто туть ще про "агапэ" знає без підглядання в Гугглю?

8. ГРоманюк

Добре, я сам залізу в Google.

Агапе (αγαπη) - це така любов, яка віддає і жертвує ради щонайвищого блага іншої людини.

Ще є (φιλεω) дружня любов. Це теплота і прихильність, яку ми відчуваємо до наших добрих друзів - до людей, з якими нам приємно знаходитися поряд.

Ще є сторге (στοργη)- это прихильність, любовь-розуміння, любов до свого роду, батьків до дітей.
    .

9. Ljolik

Ljolik Well-Known Member

Ндаааа, клініка. Це не є відносини учителя і учениця, можна називати по різному, а по суті це - нездорова залежність і нав"язлива ідея. Все що ви тут пишите про безкорисливе навчання, бажання поділитись знаннями і творити - ви сам себе в цьому переконуєте . Можливо це є правдовою відносно інших ваших учнів, і ви дійсно хороший вчитель, але відносно цією дівчини - це нездорово. Замість того щоб виглядати нову Ученицю в малих дітях, краще займіться своїм власним життям - більше шансів тоді не збожеволіти.

• Подобається Подобається x 2
  10. Ома

Ома Well-Known Member

Все, что Вы делаете, Вы делаете для себя, а не для ученицы. Чтобы воплотить в реальность какие-то СВОИ идеи и мечты. Вы не хотите принять, что ей это может быть не нужно. Нельзя помогать человеку, который не просто не просит о помощи, но и отвергает ее. И еще одна на мой взгляд ошибка - Вы пытаетесь стать для нее чем-то большим, чем учитель английского. Опять же против ее воли.

11. vasili

vasili Well-Known Member

Цікаво чим ше....., тут така агонія, шо грішним ділом можуть подумати шо вельмишановний, пан інтелігєнт хоче коханку ручну!

12. New Shrek

New Shrek Well-Known Member

класичний погляд на проблему з точки зору жінки,це вам тре доказувати що ви дітонароджувані,соціальний статус тіко надбавовуєте зі штампом в паспорті ,мужчина самодостатній,він родився і йому достатньо ,хто й...ар,хто пияк,хто кіллер,хто олігарх,а хто шизофренік,а ними не стають ними народжуються,а ось у жінок шизофренія ,як правило набута

13. vasili

vasili Well-Known Member

Тихше-тихше ви вже підійшли до краю.

14. Ljolik

Ljolik Well-Known Member

Класичний погляд на проблему і на жінок чоловіка......

і який висновок з цього ? ви хочете сказати що він вже шизофренік, і про майбутнє можна не турбуватись? чи що йому з такою ідеєю-фікс це не загрожує?

15. ГРоманюк

Ви би стали інвестувати у явно збиткову справу? Не все діти однакові. Є діти, якiм не дано вивчити іноземну мову. Навіщо витрачати час на навчання дитини, яка має здатність до інших предметів? Я нiколи не помилявся у учнях. Я iз першого класу бачу, хто потягне програму й хто залишиться в групі так званих середнячків.

Є батьки, дітей яких не можна навчити. Вони пред''являють великі вимоги до вчителя, але йти на діалог з учителем відмовляються.

Я проводив анкетування учнів. Ви знає, чого бракує сьогоднішнім дітям? Ні, не знань, що їм запихають все, хто захоче, бракує спілкування, бракує батьківської любові. Діти вважають, що вчитель має, передусім, бути близьким другом, який зрозуміє їх і пошкодує.

Знаєте, скільки образ вони мають на батьків? Більше половини дітей вважає, що батьки їх НЕ люблять, лише відкуповуються подарунками й іграшками, але не люблять. Але батькам вони цього неспроможні сказати, оскільки вони залежять від них, їм потрібна людина, яка не керується корисливими мотивами.

16. Ома

Ома Well-Known Member

Если уважаемый пан разберется в себе, он даст ответ на этот вопрос. Нам остается только догадываться. Кроме высказанной Вами мысли, по-моему еще шла речь о том, что ему близка китайская культура. Как вариант, он хочет найти Ученика, последователя, для которого он станет Учителем, гуру, которому сможет передать какие-то свои знания (речь не об английском языке).

17. Ljolik

Ljolik Well-Known Member

Кілька сторінок тому ви писали що дуже хочете власних дітей, невже злукавили? ;)

А взагалі то дуже невдячна справа - присвячувати себе комусь, наприклад учневі. Діти виростають і відходять від батьків, прагнуть самостійності, учні залишають вчителів ще швидше ніж діти батьків, і це природно.

А яке завдання вчителя ? замінити батьківську увагу? чи пояснити дітям що батьки їх люблять, тільки по своєму, помогти знайти спільну мову з батьками?

18. vasili

vasili Well-Known Member

Панок хоче дійсно викласти усю як то кажуть накопичену життям історію в об"ємі 30 років дівчинці якій там ше virgina сниться у ночі.

19. ГРоманюк

Если интересы ученика и мои интересы совпадают, то и для себя тоже. Никто ее силой ко мне приходить не заставлял, не заставлял я и учиться. Когда я заметил, что она сбавляет темпы, то я поставил вопрос ребром. Я честно ей сказал, что для овладения иностранной речью нужно много трудиться и, если она решила, что ей не нужен иностранный, то держать такого ученика я не могу, хотя и жаль потерянного времени.

В моем случае цели совпадали, но разошлись мы в средствах достижения целей.

Ваш ребенок владеет иностранным языком? (я не имею в виду близкородственные языки). Myśliu że nie. Думаю, что нет.

Якщо інтереси учня і мої інтереси збігаються, й для себе теж. Ніхто її силою до мене приходити не змушував, не змушував й вчитися. Коли я зауважив, що вона зменшує темпи, то поставив питання руба. Я чесно їй сказав: "Щоб оволодіти іноземною мовою потрібно багато працювати". Якщо вона вирішила, що їй непотрібна іноземна мова, то тримати її я не можу, хоч і шкода втраченого часу.

Причина в іншому: в забобонах, упередженому ставленні суспільства, зашкарублості мислення. Багато батьків хочуть, щоб їх дитина вирісла генієм, але генієм не народжуються. Для генія потрібно створити умови. Це потребує великих витрат. Але як їх створити з цим ставленням суспільства до вчителя? Усі хочуть добре жити, але не бажають добре працювати.

З іншого боку, я зустрічав чимало учнів, яких доводилося змушувати працювати. Минали роки і мої учні дякують мені, а собi самим дорікають за лiньки. На певних етапах дорослі знають краще дітей, що дітям потрібно.

20. vasili

vasili Well-Known Member

ПАН ЖМУ ВАМ РУКИ ВИ СТАЄТЕ КУМИРОМ СУЧАСНИКА!!!!!!

Статус теми:
Закрита.