Хто кого перетягне?

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем ГРоманюк, 30 Червень 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Ganusya

Ganusya Member

Відповідь: Хто кого перетягне?

Ще раз повторюсь.Але ви дійсно зацикленні на собі як вчителі.І вам мабуть точно треба поміняти роботу...Ще одного такого учня ви не витримаєте...Ви будити думати що всі учні вас зраджують.А вони просто йдуть своєю дорогою...

2. Ganusya

Ganusya Member

Мене нічого не дивує.Вдячність це добре.Але тут йдеться про фанатизм.А фанатиків я боюсь...Якщо би про це зняли кіно,то головний герой би викрав учиницю і силоміць з найкращими побажаннями вчив би англійської...

3. duncan

duncan Well-Known Member

бачив я кілька схожих фільмів....
    героїня, яку викрали, покохала свого викрадача в кінці фільму....
    і він помирає....
    а героїня страждає...

4. Ganusya

Ganusya Member

Тільки тут героїня не покохала і навіть не оцінила "жертви" на які за ради неї пішли.І дехто через це ЗАНАДТО як для вчителя переймається:p

5. duncan

duncan Well-Known Member

весна (тобто літо)...

6. New Shrek

New Shrek Well-Known Member

то не зразу,то вимучене. Колись в пятому класі прочитав твір "Галатея" по-моєму Владка ,українського письменника,творчість якого потім попала в немилість системи,то мріяв зробити собі таку Галатею,представляєте куме,Ви створюєте собі кохану ,вона Ваше продовження,Ви думаєте, мислите, бажаєте разом,вона Ваша рука ,Ваша дія, Ваша ГАЛАТЕЯ

7. duncan

duncan Well-Known Member

та я розумію чудово, куме.....
    мрія кожного чоловіка.... [​IMG]

8. vasili

vasili Well-Known Member

Класний це чел ГРоманюк-Сорель, мені нагадав роман Стендаля "Червоне та чорне", у ті роки письменники мале певне відчуття тонкості матерії, у романах французьких класиків чітко розкривається істенне прагнення людини вчитиеля, того самого Сореля думаю перечитавши цей роман пан Громанюк трохи покрасніє та заспокоється, разом з тим опонентам теж не завадило звернутись до Стендаля! Бажаю приємного читання!

9. ГРоманюк

ГРоманюк Well-Known Member

Мені неодноразово приходила думку думка про Галатею й Пігмаліона, але для цього потрібна passion - любов-пристрасть. Цього не було. Якби була така любов, то все було б просто пояснити.

Що ж до Жульена, то Стендаль просто більше не знав, що робити з героєм, тому знищив його. Ви мені пророкуєте загибель?

Вона вважала, що жертвує заради мене!!! Я ще поиздевался з цього і додав: Хороший сюжет для фільму: Учениця жертвує собою заради вчителя. Ха-ха!! Мовляв, вона залишає мене, ніж не заподіювати мені біль. Кла-а-асс!

Ось пересуди й людські фантазії зруйнували нормальні відносини!

Мені здається, що згадував те, що вона не тiльки одна з моїх учениць, а й дочка моїх знайомих, я вже бував в них у гостях. Ми разом відпочивали на курорті, ми обмінювалися подарунками.

Колись її мати навіть пропонувала мені витягати її доньку на улицю гуляти й навчати англійської мове, але я відмовився, оскільки боявся пересудів, які можуть нашкодити моєї учениці. Вона пропонувала мені приходити до них для репетиторства, я теж відмовився.

10. ГРоманюк

У ЗША, суспільство активно втручається у виховання чужих дітей й у життя громадян. Інша річ, що вони перестали це помічати. Виховання це обов'язок кожного американця. It is their CIVIC DUTY! (їх громадянський обов'язок) Там, приміром, батьків можуть позбавити батьківських прав, якщо вони не забезпечують належної турботи. Зайняті батьки змушені наймати доглядальницю, яка відводить дитину до школи і зустрічає зі школи.

Американець може зателефонувати до соціальної служби і сказати, що батьки не справляються, не зустрічають дитину після занять, дозволяють йому гуляти надворі після настання темряви (a nightly curfew - комендантська година - a curfew restricting youths under the age of 18 (in some areas 19) from being out on the streets after 10 p.m.(in some areas 8 p.m.) тощо. Проте Основний Закон далекий до досконалості, вiн не може передбачити всі можливі нюанси, люди самі повинні знаходити рішення.

11. Ascorbinka

Ascorbinka скептик-романтик

нагадує "нав"язливу ідею" або як то в психіатрії називається???
    дуже навіть схоже.... Якщо не закоханий, і не хворий, то залишається "розвод"... надто ідеалізовано все, як для правди.

• Подобається Подобається x 1
  12. ГРоманюк

Пiсля епізоду, коли я запросив її на вулицю, щоб поговорити і залагодити конфлікт, її мати змінила свою думку. Вона сказала, що нічого спільного не може бути у дорослого чоловіка з молоденькою дівчиною. Доти я у свою адресу нічого такого не чув!!! Тобто мені перестали довіряти.

13. ГРоманюк

Дивна картина виходить: якщо вчитель працює погано, його лають все хто захоче, якщо - добре, то починають шукати приховані мотиви.
    Батьки хочуть ідеальних вчителів? Тоді треба змінити існуючі стереотипи.

Не зустрічала таких людей. Яки высновок? Таких людей немає. Я нiколи не їв помело, отже такого не існує. Логічно?

Якщо далі почну розповідати, то чимало людей узагалі вважатимуть це за фантастику. Приїжджайте до нас i подивіться на власні очі.

14. ГРоманюк

Знаєте, я вже починаю звикати, що мене втоптують у багно. Люди настільки звикли, що втоптують у багно їх, що їм важко повірити, що знайшлася людина, яка цього не робить. Отже, можна відірватися за повною програмою і втоптати у бруд цю людину. Тільки, чи велика заслуга бити людину, яка подставляє щоку?

На це робить ставку зло: щоб люди перестали вірити в добро і одне одному. Люди стали боятися добра, переслідують його й забивають каменями. Ще й моя учениця стала соочастником такого покарання.

Ні голос, ні з зовнішній вигляд людини не розкриває внутрішній світ людини. Хочеться вірити, що вона заступилася за свого вчителя і заспокоїла свою подругу, коли подруга повідала їй про мій дзвінок й про те, що вона за голосу щось таке там визначила.

На мить мені здалося, що хтось зомбує моу кращу ученицю. Хтось явно промивав їй мізки, щоб зіпсувати відносини зі учителем!!! Немов головною метoю було відбутися, викинути людину, начеб те була не людина з почуттями і переживаннями, а обгортка від цукерки. Коли чоловік був потрібен, йому усміхалися і запрошували на чай. Коли з людини все вичавили, то стали поводитися з ним, як з непотрібним сміттям. Оце я називаю споживчим ставленням до людей. Це не лицемірство? Називатимемо все своїми словами! Мені важко це зрозуміти, оскільки я таким чином не чиню. Я навіть ворогу не відмовлю в гостинності і чашці чаю. Вже людині, що мене вчила, я тут просто по труну життя почуваюся зобов'язаним, незалежно від цього, платне було навчання чи ні. Звісно, не почну будувати всякі припущення про вчителя на параноїдальних думках друзів або власних думках.

Хтось їй допоміг своїми брудними думками перетворити мене на демона, від якого доводиться бігти. Нічого поганого я їй не робiв й не хотів. Якщо вона неправильно щось зрозуміла, то могла запитати в мене. Але її не цікавила правда; її цілком влаштовувала перегорнута картина.

15. Ganusya

Ganusya Member

З вами дуже складно сперечатись.В Вас на все є готова відповідь.Ви маєте свою власну точку зору.....

16. Ascorbinka

Ascorbinka скептик-романтик

скоріше неможливо сперечатись, бо от я добро, а люди не оцінили... Справжнє добро не чекає на віддачу! Зробив щось добре та й тішуся... вже мені з того файно на душі... люди ж деколи з часом оцінюють подарунок, або і не вміють висловити вдячність, або не вважають за потрібне... В мене не дуже получається нахвалювати і сипати компліментами, я краще помолюся за ту людину, або послуга за послугу...
    Ви вчитель по професії, що само собою розуміється маєте віддавати... віддавати свої знання, силу, терпіння... Так само як і лікар, акушер... як і будь яка робота з людьми...

• Подобається Подобається x 1
  17. New Shrek

New Shrek Well-Known Member

Ось за це особливе спасибі ,бо мене теж важають монстром за те що ,я не люблю США,а тепер примірте все написане на себе,якщо би мій син позвонив в ментуру ,він секунд через тридцять був би мертвий

18. ГРоманюк

Браво! Це ж так i було! Це половина історії. Я не піднімав цих питань. Але люди (батьки) стали підозрювати мене, шукати приховані мотиви й пішло, поїхало. Їм було незручно, що я не беру грошей. Вони не хочуть бути нікому зобов'язані, хочуть бути незалежними й таке інше.

Ось дитину батьків із Вашої позицією я б міг навчати спокійно. Послуга за послугу мені не імпонує. Я зробив вам добро, так зробіть добро, будь ласка, кому - нибудь ще. А вони несуть подарунки, шаркають ніжкою. Така подяка мені НЕ потрібна! Мені важливі успіхи дитини і всі.
    і всі.

19. ГРоманюк

Хто вiн? Чому?

20. ГРоманюк

Нескінченні підозри і завели відносини у глухий кут. Усе залежатиме від сприйняття світу. Якщо ви не вірите в добро і чекаєте поганого, воно так і буде.

Чого я чекаю від своєї учениці? Ні, не подяки, навіть не вибачень за те, що відплатила мені злом. Її мама вже вибачилася. Але я чекаю визнання, що вона помилялася й неправильно інтерпретувала мої наміри.

----------
    Хлопець запрошує дівчину на танець:

- Дівчина, вас можна?

- Можна, лише спочатку потанцюємо.

Статус теми:
Закрита.