Хто кого перетягне?

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем ГРоманюк, 30 Червень 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Ljolik

Ljolik Well-Known Member

Відповідь: Хто кого перетягне?

В мене про вас склалось певне враження. Якщо не цікаво, можете не читати, вам це не сподобається.
    Ви боїтесь брати на себе відповідальність. Вас більше влаштовує теорія, роздуми, філософські проблеми.
    Створювати свою сім"ю?а навіщо, може ж не вийти. Сім"я - це щоденна праця над собою, вміння знаходити порозуміння, це важко. Заводити власних дітей? навіщо, по перше діти можуть розчарувати, по друге їх потрібно годувати і приділяти багато часу (ви наразі навіть не розумієте наскільки багато часу). Народжуючи дітей певною мірою перестаєш належати собі.....ні, це для вас занадто.
    Простіше взяти чужу дитину, "виховувати" , бачити в очах любов і захоплення, це дуже піднімає самооцінку і дозволяєє відчувати себе потрібним, і це при мінімальних затратах часу і матеріальних ресурсів.Працюючи з дітьми відчуваєте себе сильним, розумним і потрібним, таким собі гуру. В порівняні з вами батьки бліднуть і нічого не варті (лицимірите коли заявляєте що прагнете працювати по одну сторони з батьками - в вас до них занадто зверхнє ставлення).
    коротше кажучи з дітьми ви відчуваєте власну значущість, з дорослими так не виходить, не дотягуєте.

• Подобається Подобається x 3
  2. zet

zet Well-Known Member

А может вы просто больны на голову?
    Докладываю, для вас лично, хоть вы этого вовсе не заслуживаете. Старшего родила в институте, обошлась вовсе без декретного отпуска. Некогда мне было. Родила 22 декабря, а 4-го января пошла уже экзамен сдавать. Младшего через 2 месяца после дипломирования, т.к. поработать после дипломирования не успела, то обошлась без государственной подачки. С младшим, правда, удалось повозиться до 2-х лет, а затем на работу и пахать. Причем по принципу: "Кто пашет, тот и тянет". Моя жизнь вполне состоялась и наладилась. Да мне пока трудно, но уже есть свет в конце туннеля. А вы просто никчемный человечишка, ни к чему полезному неприспособленный. Обвиняющий в своих неудачах весь белый свет, кроме себя любимого.

• Подобається Подобається x 1
  3. ГРоманюк

ГРоманюк Well-Known Member

У слові "варто". Ви знаєте ціну людського життя? Чи Ви не вважаєте це знущанням над загальнолюдськими цінностями?

Мовляв, за гроші можна купити все, включаючи любов / людське життя, питання лише у ціні. Люблять за гроші й очікують від любові грошей!
    Діти є природним наслідком кохання, і сімейного життя, це хрест люблячих сердець.

Ні, я не виключаю, що є й такі, які можуть жити і нiколи не відчувати любові.

Я не хочу, я сподіваюся.

Бадинтер дійшла до наступних висновкiв: «…материнського інстинкту немає – це міф. Не виявили нічого: ні загальної, ні необхідної поведінки матері. Навпаки, ми констатували надзвичайну мінливість її почуттів у залежністi від культури, амбіцій чи фрустрацій. Все залежить від матері, її історії, і від Історії…».
    http://otvet.org.ua/article.php?pub3_id=124

Навіть елементарна материнська функція, що здається інстинктивної, без навчання не реалізується практично. Материнська поведінка формується шляхом спеціального навчання. Більшість матерів повторює свої власні помилки та, навіть не навчаються ними!

Хіба одне й друге перебувають у відношенні протиріччя? Стверджую & висловлюю обурення.

4. zet

zet Well-Known Member

Вы и этому тоже собираетесь учить сами?! Ну, ну.... [​IMG] [​IMG] [​IMG] :) :) :)

5. ГРоманюк

Ваш материнский подвиг, несомненно, заслуживает уважения, хотя описываемое и не относили к таковому каких-нибудь 20 лет назад.
    Во-первых, я никого не обвиняю и с пониманием отношусь к Вашим проблемам. Но речь шла о любви. Родители могут совершать подвиги, но совершенно не уметь любить своих детей. Вернее, они любят, но какой-то странной, уничтожающей любовью. Вот я прочитал Ваше послание и мне стало страшно, за будущее Ваших детей страшно стало. Почему? Подумайте.

6. ГРоманюк

Rira bien qui rira le dernier.

7. zet

zet Well-Known Member

А что тут думать, если вы в этом полный ноль. Абсолютный ваккум, если хотите. Не зря у меня постоянное было ощущение, что вы занялись просто не своим делом...Вы хоть бы со Шреком проконсультировались, что ли? Все ж таки польза...

• Подобається Подобається x 4
  8. ГРоманюк

Я не говорив, що Ваші думки не цікаві, але мене стомлює Ваша упередженість.

На жаль, відповідальності боюся не я, бояться її нинішні дівчини-феминистки. Вгадайте, від когось виходить таке ставлення до сім"ї?

Вчитель також не належить собі. Халтурники зустрічаються як серед вчителів, так і серед батьків.

Не простіше. Мені здається, що Ви нiколи не працювали учителем. Якби працювали, то Вам на думку б не прийшло писати таке. Я вже половину свого життя працюю учителем. Інші втекли до аспірантури, чи магістратури, щоб менше працювати, та побільше отримувати, щоб потім сидітиме у Інтернеті й обпльовувати тих, хто не зрадив, хто залишився.

Не проецируйте свої почуття на інших людей. Деякі речі найчистішої води argumentum ad hominem - навіть не коментуватиму.

З такими батьками, які хочуть співпрацювати, я успішно співпрацюю. Щиро кажучи, це перший випадок, коли батьки відмовилися співпрацювати.

З дорослими простіше, повірте на слово. До того я чотири роки працював топ-менеджером в іноземної компанії, але пішов звідти, оскільки характер роботи не збігався з моїм життєвим принципом.

9. zet

zet Well-Known Member

Невже?! :) А може все-таки інша причина ваших невдач?
    Наприклад, ваша доброта й чуйність.....[​IMG]

10. ГРоманюк

Жінка вже перетворила себе на сурогатну мати своїх дітей, якщо хто не зауважив. Ще слід термін виношування зменшити з 9 місяців до тижня.

11. ГРоманюк

Невдач? Яких невдач? По-моєму, хтось дивиться на події через призму свого особистого досвіду.

Look who's speaking. Кто-бы говорив... :p

12. zet

zet Well-Known Member

Так у мене все гаразд з батьками й дітьми теж, бо я їх просто поважаю й не переймаю їх функції на себе... Навчаю собі теорії електропривода, не дозволяю, це правда, до мене звертатися у шортах й спортивних трусах, якщо й виховую, то мимоходом, хлопчиків додому не проводжаю....:o :p

• Подобається Подобається x 2
  13. Melody

Melody Well-Known Member

А ви загляньте на гілку "Для майбутніх матусь..." - щось я там не бачила жодної жінки, яка була б нещаслива через своє материнство. Якраз навпаки :)

14. New Shrek

New Shrek Well-Known Member

а якщо без ємоцій....чи син буде щасливий ,коли мати вирішила народити його для себе?,чи не повторить судьбу матері доня,що 99.99% точно,також народить дитинку для себе,хіба це не жіночий егоїзм

15. ГРоманюк

Я маю великі сумніви, що матері-одинаки здатні виростити повноцінних дітей.
    Чи може мати-одиначка навчити дитину любові? Статистика відповідає: нi, не може.

Дані численних досліджень не свідчать на користь матерів-одинаків.
    У насправді, діти, ростучі без батька:

у 35 раз імовірніше втечуть з дому, тобто. 97%
    у 5 імовірніше зроблять самогубство, тобто. 83%
    у 20 імовірніше матимуть проблеми з своєю амбіційною поведінкою, тобто. 95% в
    у 14 раз імовірніше зроблять згвалтування (хлопчики), тобто. 93%
    у 9 імовірніше залишать школу, недоучившись, тобто. 90%
    у 10 удесятеро імовірніше стануть наркоманами, тобто. 91%
    у 9 імовірніше закінчать своє життя злиднях, тобто. 90%
    у 20 удвадцятеро імовірніше закінчать свої дні у в"язниці, тобто. 95% всіх сьогоднішніх злочинців – колишня безбатченки, діти матерів-одиначок.

16. Ljolik

Ljolik Well-Known Member

Не перекручуйте. Ви заявили що деякі батьки народжують заради грошей (це не цинізм) ? І ви чудово зрозуміли що я мала на увазі що ніякі гроші не варті людського життя, щоб заради них народжувати. А ви прискіпались до одного слова вирвавши його з контексту і блазнюєте.

В цій ж статті :
    Работы М. Мид показали, что материнская забота и привязанность к ребенку настолько глубоко заложены в реальных биологических условиях зачатия и вынашивания, родов и кормления грудью, что только сложные социальные установки могут полностью подавить их. Женщины по самой своей природе являются матерями, разве что их специально будут учить отрицанию своих детородных качеств.

Ви цього не помітили?

Взаємно :)

Від вас і ваших комплексів :)

Ви ніколи не були батьком, якби були то Вам на думку б не прийшло писати такі речі щодо батьків своїх учнів.
    Було б постіше - не пішли б.

????? та що ви не кажете, звідки таке ставлення до жінок - проблеми з мамою були ?

• Подобається Подобається x 2
  17. Melody

Melody Well-Known Member

Пане Нью Шреку, це тільки чоловіки можуть хотіти дітей "для себе" (щоб було продовження роду, щоб мати наслідника). А жінка народжує дитину здебільшого з інших міркувань - з думкою про добро і щастя самої дитини.

18. ГРоманюк

А ви запитали чи щасливі ваші діти?

Мої особисті дослідження виявили, що, внаслідок гіперопіки, хлопчики ростуть інфантильними, безвідповідальними, із споживчою психологією, вони мають чимало проблем в гетеросексуальних відносинах, в дівчаток також є складності в гетеросексуальних відносинах, імпульсивність, підвищена агресія, озлобленість, низька соціальна адаптація. Але вони продовжують грати свої соціальні ролі заради своїх матерів. Коли їх вдається "розкрутити" на відверту розмову, то дізнаєшся, що мати вони обвинувачують у тому, що вона тисне, отруює їхнє життя тощо.

Одна із учениць молодших класів взагалі пинически боялася вчителів - чоловіків!!! Пішли місяці, аби повернути її довір до чоловіків й налагодити навчальний процес.

Чи може мати-одиначка служити моделлю гарманичного сімейного щастя?
    Я виключаю приклади відвертого блуду, коли мати щоразу запрошує
    додому нових чоловіків.

19. New Shrek

New Shrek Well-Known Member

я роздумовував над тим комплексом чоловіків,і коли жінка хтіла сина ,я хтів дочку,І якщо сильно хтіти 6"то буде вам по вірі вашій",і була дочка....дочка виросла,....а син не прєдал,як і я своєму батьку руку тримав при смерті

20. Melody

Melody Well-Known Member

Пане ГРоманюк, це Ви сьогодні вночі самі таку статистику складали? Я ж вам казала, що вночі не підручники читати треба, і не від підлоги відтискатися. ;)

Тим, що ви написали, ви образили мої почуття. Але чому б то ви мали зважати на почуття інших? Почуття - це з іншої сфери. А сфера вашої діяльності - теорія. Мене виховала мати-одиначка (до речі, педагог, але справжній, з великої літери), але чомусь я до жодної з перелічених вами груп ризику не потрапила. І з любов"ю проблем у мене немає і ніколи не було. Радше навпаки - люблю людей, люблю весь світ, люблю життя.

А щодо статистики, пригадуються слова мого улюбленого Бернарда Шоу:
    "Є три види брехні: просто брехня, нахабна брехня і статистика" :)
    Тому, замість того, щоби порпатися в книжках і статистиках, пане ГРоманюк, ви б ліпше пізнали життя на практиці. Воно не таке чорно-біле, як вам здається. Повірте.

• Подобається Подобається x 5
Статус теми:
Закрита.