Хто кого перетягне?

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем ГРоманюк, 30 Червень 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. ГРоманюк

ГРоманюк Well-Known Member

Відповідь: Хто кого перетягне?

Ні, не єдиною. Але ця проблема вперше й тільки з ній. Інші брали призи й ніяких конфліктів не виникало. Але це вже інша історія.

Iз багатьма сім"ями збереглися дуже гарні стосунки, вітаємо одне одного у свята. Учні і учениці зустрічають мене, ми розмовляємо на вулиці, в поліклініці, магазині, ніхто од мене не втікає.

Ось що цікаво. Ми маємо школу, де викладають американці. :cool: Батьки не мають ніяких претензій до вчителів. Навпаки, вони дуже щасливі, :radist: що діткам стільки уваги приділяють, опікуються їх дочками. За 30, 40 і навіть 50 рiч. вчителями увиваються 16-18 рiч. учениці й суспільство це схвалює. Коли свій слiдує американської моделi поведінки, на нього відразу клеять тавро - збоченець чи псих. Такi ось подвійний стандарт. :ireful1:

2. ГРоманюк

Різні батьки трапляються. Не все вчать своїх дітей терпимості.

3. ГРоманюк

Про слушності власного вчинку можна судити з реакції інших людей. Якщо реакція людей не збігається з очікуваної реакцією, тодi не можна назвати цей вчинок правильним. Але з такою реакцією я зіштовхнувся вперше.

Ні, саме батьки її люблять. У цьому я не можу їх дорікнути. Придiляють мало часу? Так! Робота така: iдуть рано і приходять пізно. Подарував їй електронний словник, їй знадобилося майже рік, щоб його встановити.

Не говорив, що вони неправильно виховують. Мені здається, що її стали перевиховувати.

Не розуміють? Можливо. А ми себе завжди розуміємо?

4. ГРоманюк

Мене це не дивує. Скільки вовка не годуй, а він все в ліс дивиться. Тим паче, що я не ставив її перед вибором. Я хотів працювати разом із батьками, але вони вважали це втручанням в особисте життя. Батьки є батьки. Мені відомі випадки, коли дитина ставала набік своїх батьків - батьків, що її били, морили голодом, змушували здійснювати злочинні дії, а й вбивала прийомних батьків, які її годували, вдягали і дали освіту.

У означеному разі маємо цілком благополучну сім"ю й, у якійсь мірі, розпещену дитину.

5. ГРоманюк

А ви вважаєте, що їх дочка коректно вчинила у відношенні до вчителя? Учениця пригрозила мене. Ви розумієте? Ось хто б звернув увагу не те що, батьки мовчазно схвалили вчинок дочки. Тато разом iз дочкою все валять на мені. Вони просто сказали, що вчитель все вигадав.

Пам''ятаю випадок, коли учень поскаржився батькам, що вчителька викинула його ручку у вікно. Батьки прибігли до школи і почали скандал, облили брудом вчительку. Потім з"ясувалося, що вiн переплутав і це сталося з іншою вчителькою. Батьки навіть не вибачилися. Ви вважаєте, що батьки завжди мають рацію?

Знаєте, скільки таких випадків відбувається щорічно, коли батьки, отримавши уривчасту інформацію з дитини, будують якісь висновки, закочують рукави... :aggressive:

Дитина отримала грошовий приз і сховала його. Потім дитина приносить додому іще грошовий приз: "Мені вчитель дав гроші!" Батьків відразу починає грати фантазія: "За що?!!!" А дитина не може пояснити, звідки гроші й продовжує: "Учитель мені ще гроші давав!" - і дістає заховані гроші. "Він багаторазово гроші давав!" Мама панікує: "Мою дитину купили!!! Як вiн мiг!"* Що її змушували виконувати за це?! А дитина мовчала, оскільки злякалася реакції батьків. :scare:

-------
    *Оттуда. - Оттуда??!! Завербовали...Откуда: -оттуда!...оттуда??? - завербовали! Но как он мог? Ах, он такой доверчивый (Бриллиантовая рука)

6. ГРоманюк

Її не хвилюють думки та відчуття інших людей? На її думку світ обертається навколо її? Її ангел охоронець має бути поморщився, почувши таке. Вона сказала злі слова і Бог тому свідок, нехай навіть це залишиться на її совісті. Зло повертається до того, хто його створив. Мені здається, якби в неї замість стільникового телефону був пістолет, вона розрядила в мене всю обойму, і потім плюнула в калюжу крові. Це скільки ненависті потрібно мати людині? Хіба може віруюча людина зробити таке? Мені здається, вона не зможє зрозуміти, чому поліцейським, яким довелося вбити людину, божеволіють, кінчають собою, кидають роботу, з головою йдуть у релігію. Дуже хочу, щоб вона усвідомила усе й зробила висновки, зупинилася, доки не пізно.

7. ГРоманюк

Її батьки натякнули на те що, академічна успішність їх дитини знизилася через мене. Мовляв, вона бачить мене в школі, і нервується. Вони навіть телефонували мені й сказали: "Ви хочете, аби ми забрали дитину зі школи?" Натомість, щоб заспокоїти дитину і налагодити стосунки з учителем вони зміцнюють страхи дитини. Вони хочуть, щоб я залишив роботу. Але мене потрібно жити й відразу поміняти роботу не вийде, тому треба навчитися співіснувати. Щоб співіснувати потрібно позбавити дитину від необостнованных страхів. Якщо її батьки відмовилися від діалогу, панікують, вони сприяють зміцненню фобій дитини, чи можна щось зробити?

8. vasili

vasili Well-Known Member

А скажіт шо це значить!

9. Ljolik

Ljolik Well-Known Member

Залишити їх в спокої

10. vasili

vasili Well-Known Member

Та ви шо таке казати, це не у ту степову зону! П ГРоманюк образиться, а може й ні ... образитесь пане ГРоманюк? 100% шо ні

11. bora

bora Well-Known Member

Уявляю, якби я когось не хтіла, а мені так набивалися... Це страшенно ускладнює життя, псує його... бо боїшся людину образити, а по доброму вона не розуміє, що мусить зникнути.
    Пан ГРоманюк, Ви у своєму віці мали б усвідомити вже, що насильно милим не будеш. Байдуже коханим чи вчителем, - якби вона хотіла з Вами спілкуватись, то б пішла на конфлікт з батьками (для підлітків це простіше простого), але з усього видно, що Ви їй не потрібні.

• Подобається Подобається x 4
  12. vasili

vasili Well-Known Member

Тобто ви всіх хочете, я це так зрозумів
    А вас всі хотять....?

13. ГРоманюк

Це африканське прислів"я:
    Wat jou nie dood maak nie, maak jou sterker. Tensy dit jou dood maak.
    Що не вбиває тебе, то зміцнює тебе, якщо не уб"є тебе.

Я не ображаюся. Усі добре. Кожна думка важлива.

14. vasili

vasili Well-Known Member

Мене не уб"є я з 1999-у вбитий!

15. ГРоманюк

Я так і зробив, я залишив її у спокої, але вона вважає, що я її переслідую. Якщо людина безперестану думає про те, що її переслідують, кожна сосна здаватиметься ведмедем. Її батьки образилися, коли я запропонував їм поговорити з психологом. Її мама вважає, що психологи нічого не порадять.

Вона зустрічає мене на вулиці й біжить скаржитися, що її переслідують. Вона бачить мене в школі й біжить скаржитися. Я зустрічаю своїх учнів кілька разів на день і ніхто не біжить нікуди скаржитися.
    Якщо вона не змінить свої погляді на деякі речі, то єдина можливість у неї це швидше вступити до інституту й поїхати жити до Львова. Але я теж буваю там. Вона неспроможна змінити свої погляді без підтримки батьків.
    Чи можна утекти від те, що у голові? Я залишу її у спокої в тому разі, якщо вона позбутися думки, що я не залишаю її у спокої.

Або вона прикидається і вдало грає на батьківських почуттях, щоб одержати їх увагу, або в неї параноя.

Мені здається, що її батьки мають відновити довірчі відносини з учителем. Вони цього не дуже хочуть. Вони хочуть жити без проблем і вважають, що інші люди не повинні стосуватися їх проблем, але відмовляються зрозуміти, що й проблеми зачіпають інших людей.

16. bora

bora Well-Known Member

Не по суті, шановний:no: Стосувалося даного випадку))
    Але хотіння чоловіків річ тєжка.

Якби Ви на місці того дівчати пояснили, що не хочете з ним спілкуватися? Бо вибір в неї має бути, вона теж людина, хоч і 17-річна!

17. New Shrek

New Shrek Well-Known Member

всерівно будеш моя..... вся справа в пресі...баків

18. bora

bora Well-Known Member

+ 1 якщо це жарт)))

19. vasili

vasili Well-Known Member

Якшо п"єте вино то недуже тєжка! Я власне п"ю вино сухе і переконаний.

20. Melody

Melody Well-Known Member

Прочитала сьогодні статтю про те, як 14-річна дівчинка звинуватила свого вчителя в сексуальних домаганнях, щоби помститися йому, бо він... не звертав на неї уваги. Дівчина закохалося в молодого, гарного математика, вдягала спеціально для нього міні-спіднички, підкидала записки на перервах, а той - нуль на масу. То й вирішила звернути на себе увагу в такий жорстокий спосіб. Вигадала історію про начебто "домагання", зі слізьми розказала її мамі, а та подала заяву в міліцію. Аж тоді дитина налякалася того, що накоїла, і призналася, що то була брехня.
    Отакі роздуми на тему вчитель-учень...

• Подобається Подобається x 1
Статус теми:
Закрита.