Відповідь: Хто бажає допомогти є такий центр в Дрогобичі, при міському роддомі, там живуть мами-одиначки з малятами до 1,5р (точного віку не пам"ятаю).
Відповідь: Хто бажає допомогти А вони ще там зараз бувають? Я б хотіла деякі речі віддати, не знаю куди нести..
Відповідь: Хто бажає допомогти Якщо хтось має якісь пропозиції щодо "Оселі" чи хоче допомогти, особисто знайома і співпрацюю в одному проекті з головою ради та одночасно капеланом ЛМГО «Спільнота взаємодопомоги «Оселя» отцем Олегом Жаровським. Він також є капеланом спільноти "Віра і Світло", що об’єднує людей з особливими потребами. З ідеями, побажаннями та готовністю надати допомогу пишіть в ПП.
Відповідь: Хто бажає допомогти Хто може допомогти одягом для новонародженої дівчинки. Маю 15 річну знайому, яка вчора народила дитинку... Живе вона з мамою, дуже їм тяжко фінансово...
Відповідь: Хто бажає допомогти Завтра о 12 годині зустрічаюся з форумлянкою біля фонтану, поруч з готелем Львів! Якщо ще хтось бажає передати одяг для новонародженої дівчинки, будь ласка підходьте!
Відповідь: Хто бажає допомогти Назбирала два пакети одягу щоб віддати. Десь читала що машина їздить забирає? То є ще таке десь, можна контакт ? Бо мені з ними з санти сунутись в маршрутці нема сили(
Відповідь: Хто бажає допомогти Також маю пакет одягу для дівчинки 3-9міс. Забрати можна на Науковій. Або наступного тижня можу підвезти до площі Митної, з понеділка по п*ятницю 0 16.00год. Було б добре віддати.
Відповідь: Хто бажає допомогти Простіше буде якщо мама вашої 15 річної знайомої , або ви разом з нею складете список необхідних речей, бо наші уявлення про потреби дитини в сенсі 15 років і новонародженої з реальними потребами можуть не співпасти. а буде список і нам вже легше буде допомогти
Відповідь: Хто бажає допомогти Направду, так легше. Конкретно бачиш, що людині потрібно і чи можеш з цим допомогти.
Відповідь: Хто бажає допомогти На той момент, як я писала, коли народилась дитинка в них практично нічого не було, бо взагалі прогнози на життя були невтішні, тому я на перед не збирала для них допомогу... зараз на перший час вже одягнули дитинку, але на майбутнє дуже буде потрібна допомога, бо фінансовий стан в них дуже тяжкий... я до них заїду за 2-3 тижні, бо мене не буде в місті, тоді розповім щось детальніше!
Відповідь: Хто бажає допомогти До речі, на попередніх сторінках хтось питав про жіночий одяг малого розміру (S) в хорошому стані - ще актуально? Або може хто знає, кому таке може знадобитись?
Відповідь: Хто бажає допомогти Маю кілька пакунків із чоловічим та жіночим одягом, в хорошому стані. Якщо будете збирати на Сихові, дайте знати.
Відповідь: Хто бажає допомогти Дівчатка, сусідка моєї коліжанки потребує допомоги. Будучи на 1 місяці вагітності, "тато" дитини дізнавшись зник на другий день. Через місяць дівчина родить хлопчика.Роботи нема, допомога буде через 2 місяці після народження. Можливо хтось має одяг для маленьких діток на перші місяці життя. Дуже хочеться , щоб молода мама вийшла з того стану, з розпачу і отримувала задоволення від материнства. Хто може або хоче допомогти, пишіть сюди або в ПП.
Відповідь: Хто бажає допомогти Цій дівчині 28 років. Грошей вона не просить, так як сусіди і коліжанки допомагають, поки не отримає допомоги. Потреба в речах для дитинки. Знаю, що багато чого ми викидаємо або тримаємо на чердаках і т.д. в той час як хтось не може придбати ці речі. Найгірше наразі це її душевний стан і переживання за все на світі. Тому хочеться якось допомогти і показати , що "кинута вагітна" або "мама-одиначка" це не найстрашніше в цьому житті. ---------- Додано в 09:48 ---------- Попередній допис був написаний в 09:22 ---------- Дякую дівчаткам за бажання допомогти, за ПП і дописи в карму. Один день моя коліжанка, сусідка якої потребує допомоги, з чоловіком машиною прсвятить для збору речей. Дам знати коли буде така можливість. Місяць часу ми ще маємо, але думаю з наступного тижня почнемо збирати, щоб бачити, що дитинці не хватає.
Відповідь: Хто бажає допомогти Швидше за все збір речей для малятка буде 14 вересня. Попередньо напишу або подзвоню усі хто згодився допомогти.
Відповідь: Хто бажає допомогти Прошу усіх бажаючих, хто хоче допомогти молодій мамі та її майбутній дитинці зголоситися. Завтра після 15.00 будемо їздити по місту і збирати речі. Прошу написати в ПП з номером телефону для попереднього дзвінка.
Відповідь: Хто бажає допомогти Дівчатка, майбутня мама дуже-дуже вдячна за пакуночки, аж плакала від радості. До всіх сьогодні не встигли заїхати, треба буде ще один день на днях виділити, щоб позбирати решту. Дякую Вам усім, дай Боже здоров"ячка Вам та Вашим діточкам!