Відповідь: Допоможіть врятувати життя 4-річному Ернесту! Софійка я не знаю, я переказую кошти через касу банку. А передавати я гроші буду.
Відповідь: Допоможіть врятувати життя 4-річному Ернесту! не маю можливості піти в банк. Я б передала комусь на Сихові, гуляю кожен день з 12 до 15 +- півгодини
Відповідь: Допоможіть врятувати життя 4-річному Ернесту! І я вчора не могла заснути після того репортажу - дитинка вже більше 36 днів бореться за життя... Колись мала нагоду побувати в нашому опіковому відділені на Дністровській - це страшно, довге і виснажливе лікування, ще довша реабілітація, бо на місці опіків утворюються рубці, які не ростуть як звичайна шкіра разом з дитинкою - треба декілька пересадок... Дитинка і мама дуже потребують і матеріальної, і молитовної підтримки. На цей рахунок можна переказати гроші через термінал у Приватбанку. Якщо це термінал, то можна, якщо просто банкомат, то тільки перевести з вашої картки приватбанку на вказаний рахунок.
Відповідь: Допоможіть врятувати життя 4-річному Ернесту! Можна, просто коли вводите номер картки, після кнопки "далі"переконайтесь що там висвітлилось прізвище і ім"я мами Ернеста!
Відповідь: Хто бажає допомогти Так в мене вже назбиралося 5 кульків з одягом жіночим на вік 18-20 років, ще мабуть буде 3 кульки з одягом на 40 років від чоловіка мами. Допоможіть, заберіть це все, я живу на Левандівці машини немаю щоб це все завезти. Займає це дуже багато місця, на сміття шкода викинути, бо гарні речі. Минулий раз я пропустила, бо сюди не заходила, тому дзвоніть 093-88-04-706, Олена. Буду рада комусь допомогти
Відповідь: Хто бажає допомогти Назбирала я мішок речей,дзвонила сьогодні в "Оселю" ,сказали що місяць речей не прийматимуть, бо нема де тримати. Що тепер з тим мішком робити, займає весь балкон. Речі переважно жіночі, є зимова і демісезонна куртка,пішли б і на підлітків.
Відповідь: Хто бажає допомогти Крім організацій про які вище писалось, одяг для потребуючих можна відвозити: Банк речей - вул. Героїв УПА 78, 239-32-91 Червоний хрест -вул. Словацького, 14, тел.272-05-70, 272-91-14. Попередньо бажано домовлятись.
Допоможіть зібрати дівчині на суглоб Писала я. Але наразі цей місяць є вирішальним для когось - і маю порушити обіцянку. В даному випадку тому, що потрібна допомога моїй землячці, яка потребує заміни суглоба. І за цей місяць їй потрібно дозбирати потрібну кількість грошей. Надіюся на вашу допомогу. Рита Крав’ян вже чотири роки пересувається лише за допомогою милиць. За цей час вона перенесла чотири операції на нозі. Але не втратила оптимізму і вірить у те, що у майбутньому зможе жити повноцінним життям. Допомогти їй у цьому можемо ми з вами. Невеликий охайний будиночок у центрі Нових Санжар. На подвір’ї зустрічає Надія Антонівна – бабуся нашої героїні. Запрошує в дім. Назустріч виходить симпатична дівчина із веселими очима. У неї відкрите приємне обличчя і гарна усмішка. Усміхається вона щиро і часто. Тому спочатку важко повірити, що це саме та дівчина, яка протягом останніх чотирьох перенесла стільки, що й не кожному дорослому під силу. І якби не два чорні костури та загіпсована ліва нога, можна було б подумати, що виникла якась помилка. Але ні, на жаль, помилки немає. Рита вмощується у крісло і розповідає свою історію. Розповідає швидко, але водночас точно, легко пригадуючи дати, медичні терміни та дрібні деталі. У 2007-му – дівчина тоді ходила до шостого класу – у неї вперше почала боліти ліва нога. Вона почала шкандибати при ходьбі. Стривожена мама повезла доньку на обстеження у Новосанжарську ЦРЛ. Але лікарі нічого не знайшли. Потім Рита потрапила до Полтави, де їй зробили рентгенівський знімок. І виявили рак… Вже на другий день Риту повезли до Києва – у столичний інститут раку. Там з’ясували, що дівчині потрібна серйозна операція – рак вразив колінний суглоб дівчини і частину гомілкової кістки. Потрібне було хірургічне втручання, під час якого дівчині мали поставити штучний імплантат замість рідних суглоба та частини кістки. Тоді рідні дівчини звернулися за допомогою до небайдужих людей у Нових Санжарах та районі. І спільними зусиллями зібрали потрібну суму. У жовтні Риті зробили операцію – поставили вітчизняний ендопротез. Дівчина пройшла 12 курсів хіміотерапії. І рак відступив. У березні 2008-го Риту виписали. Вона повернулася до Нових Санжар. І навіть почала ходити до школи – лише з одним костуром. Але дуже скоро після операції у дівчини почалися сильні болі у нозі. Незабаром стало іще гірше – почали відкриватися рани. Дуже скоро про відвідування школи довелося забути. Рита перевелася на індивідуальне навчання і знову пересувалася лише на двох костурах. У червні 2010-го дівчина разом із мамою поїхала на обстеження до Харківського інституту травматології та ортопедії імені Ситенка. Там при огляді з’ясували, що болі у нозі спричиняє сам ендопротез, який змістився і призвів до часткової руйнації кісток, до яких кріпився. Дівчині зробили операцію і замість ендопротезу поставили тимчасовий протез – так званий, спейсер. Він не прижився і у листопаді на його місце поставили інший. У березні 2011-го Рита знову поїхала до Харкова і їй поставили на ногу апарат Елізарова. - Боже, як вона із ним мучилася! Хіба кому це можна розказати?! – витирає сльози Надія Антонівна, - вона оце вам розказала усе за десять хвилин, а скільки їй прийшлося помучитися за ці чотири роки! 6-го жовтня апарат зняли, а на ногу поставили гіпсову лангету. - Мені пояснили, що через півтора-два місяці мені треба буде поставити новий ендопротез. Якісний – німецького виробництва – коштує 18 тисяч євро. За ці два місяці нам просто необхідно знайти таку суму, - пояснює Рита. 18 тисяч євро у перерахунку на вітчизняні гроші – майже 200 тисяч гривень. Сума, звичайно, не підйомна для простої новосанжарської родини. На бабусину пенсію у 800 гривень та мамину зарплатню у 1000 на протез Риті сім’я може збирати роками. І так і не назбирає… Тому мама дівчини – Аліна Миколаївна – знову пішла за допомогою до добрих людей. Звернулася до київського фонду «Жити завтра». Потім до благодійного фонду допомоги онкохворим дітям «КРАБ». Там пообіцяли подати інформацію про Риту Крав’ян до всеукраїнської FM-радіостанції «Хіт-FM». Вже цього тижня ролик про нашу героїню має з’явитись у ефірі. А поки що кошти для Рити збирають однокласники і педагоги. Як повідомив директор Новосанжарського НВК Микола Решетило, станом на 17 жовтня вдалося зібрати 21 тисячу гривень. - Рита – чудова дитина. Розумна, талановита. Я зібрав колектив, розповів, що їй потрібна іще одна операція, для якої потрібно купити цей дорогий протез. Усі вчителі погодились перерахувати свій одноденний заробіток, - розповів директор, - її однокласники ходили на базар, спілкувались із людьми і збирали гроші. Зараз вже вдалося набрати 21 тисячу. Але ми сподіваємось, що іще вдасться її збільшити. Плануємо провести виставку-продаж на підтримку Рити. Окрім цих грошей, деяку суму перерахували депутати новосанжарської районної ради – кожен із свого депутатського фонду. Але цих грошей, звичайно ж, не вистачить. Тому Аліна Миколаївна продовжує звертатись до керівників агроформувань у надії, що хтось таки допоможе. - Ми ж усе розуміємо, ми ж не прохаємо усю суму, - знову починає витирати сльози бабуся дівчини, - ми ж на ті три операції ні у кого не просили. Позичали, віддавали, якось крутилися. А тепер нам нікуди діватися. Надія Антонівна витирає заплакані очі, намагається заспокоїтися. - Нам кажуть: стукайте – і вам відкриють! – продовжує вона. – Ми стукаємо, нам відкривають, але нічого не обіцяють. Кинулися до багачів, а вони не знають, що таке біда. А ті, хто самі ледве кінці з кінцями зводять, без прохання приходять і гроші приносять… Бабуся виходить з кімнати, а Рита підводиться і швидко стрибає на костурах у сусідню кімнату, звідки приносить номери банківських рахунків. Повертається і трохи розповідає про своє життя. Говорить, що час проводить в основному вдома – за комп’ютером у Інтернет. Що, зрештою, зрозуміло. Але у чотирьох стінах не сидить – ходить до подруги, яка мешкає по сусідству. От тільки далекі мандрівки даються Риті нелегко. - Важко стояти на правій нозі, бо на неї ж усе навантаження йде, - пояснює дівчина, - а від костилів на руках мозолі. У гості до неї час від часу навідуються однокласники. А ще приходять вчителі, які навчають її просто вдома. Не дивлячись на те, що Рита через хворобу багато пропускала, її переводили разом із її класом. І ось наступного року на них вже очікуватиме випускний вечір. На нього у дівчини свої плани. - Я мрію прийти на випускний без своїх паличок, або хоча б лише з однією, - говорить Рита. А після школи вона хоче стати медиком. Говорить, що така мрія у неї сформувалася іще до хвороби. Планує вступити до медичної академії і у майбутньому стати лікарем, або, принаймні, медсестрою. Проводжаючи гостя, Рита виходить на костилях надвір. І на прощання так само чарівно усміхається. І знову не віриться, що вона ось така – радісна і гарна – може страждати через якусь болячку. Але при цьому бути мужньою, впевненою у собі. Може триматись. І не плакати. - Я плачу, коли щось болить, - говорить, сміючись, Рита, - А так – ні! Я по життю оптимістка! Якщо історія нашої героїні не залишила вас байдужими, якщо ви хочете допомогти зробити її мрії реальністю, можете долучити свій посильний внесок. Нехай це буде 20, 10, 5 чи навіть 1 гривня. Але разом ми обов’язково зможемо їй допомогти. Перерахувати гроші можна на рахунки: Новосанжарське відділення «ПриватБанку», р/р 29244825509100 МФО 305299 ОКПО 14360570; у призначенні обов’язково вказати – Шовкова Аліна Миколаївна, картковий рахунок 4405885017309995, ІПН 2525606141; або у ПАТ «Полтава-банк», код ОКПО 09807595, МФО 331489, р/р 2924388; призначення платежу – поповнення рахунку для Шовкова Аліна Миколаївна, к/р 26254176641001, ІПН 2525606141. Подумайте. Сьогодні ми всього-навсього не придбаємо зайве тістечко, пачку цигарок чи шматок ковбаси. Натомість віддамо ці гроші на благу справу і дамо одній людині можливість жити повноцінним життям. Хіба цього мало?
Відповідь: Хто бажає допомогти Хто має можливість віддати дитячі речі на вік 1,5-4 рочки для дитячого будинку по вул.Антоновича.
Відповідь: Хто бажає допомогти можливо будете діткам-сиротам якісь подаруночки на Миколая організовувати - дайте знати.
Відповідь: Хто бажає допомогти Дайте і мені таку адресу. Там можна взяти листи написані дітками і зробити по них подаруночки, я правильно зрозуміла?
Потрібна допомога двом дівчатам9 і 11 рок.які лишилися полусирітами Потрібна хоч яка допомога для двох сестер 9 і 11 років, з села Бережинці, Теофіпольського району, Хмельницький обл. На минулому тижні помер їхній батько, мама їздить по різним заробіткам у область, так як у їхньому селі грошей практично не заробиш. Живуть дуже скромно, одягають по дві тоненькі курточки (одна на одну) т.я. теплих не мають. Вони будуть раді любій допомозі! Дівчатка худенькі. Розмір взуття 36-37( старша Надя) і 34-35 (молодша Катя).
Відповідь: Потрібна допомога двом дівчатам9 і 11 рок.які лишилися полусирітами Маю дубльонки дублянки теплі, які не ношу, можу віддати. І сестра шще шщось дасть з теплого одягу. Може й взуття би підшукала. А кому віддавати? То потрібно кудись підвезти?
Відповідь: Хто бажає допомогти Маю пакет іграшок, якими мала вже не грається і одна машина більшенька -Спрямуйте куди можна завести? Може комусь треба? Дайте знати. ************
Відповідь: Хто бажає допомогти віддам нашого возика (такого), стан задовільний - ще буде їздить, в комплекті має і накидку на ноги і дощовик, єдине, що збоку трісла опора (не знаю як називається), але на якість їзди не дуже впливає. Може знаєте, що хтось потребує - пишіть в ПП