Відповідь: Для майбутніх мам моя кума(я в її малої хресна) коли була вагітна малою мала бути хресною в мого малого. В церкві не дозволили де ми хрестили малого то вона й не пішла за куму.((((
Відповідь: Все про хрещення Моя кума зараз вагітна другий раз і хоче, щоб я знову була хресною (я в старшої дитини хресна), підкажіть чи так можна, бо мені всі по різному говорять!
Відповідь: Все про хрещення Можна. Моя хресна є хресною мого брата також. Крім того, вона сестра моєї мами.
Відповідь: Все про хрещення А чому неможна? В мене сестра була хресно на 8 міс. вагітності, правда тримала дитя її подруга і хресний, по черзі, бо вагітній важкувато було, вона збоку стояла.
Відповідь: Все про хрещення я недавно читала статтю про хрещення авторства якогось православного священика, він написав, що це лише бажано, щоб у різних дітей були різні хресні, але не обов'язково.
Відповідь: Все про хрещення дівчатка, то я щось не зрозуміла:можна,щоб вагітна жінка була хрестила мою дитини чи ні? бо дядько мого чоловіка - священик,каже що можна. чи то залежить від священика? і чим ті,що відмовляють,мотивують відмову. дякую
Відповідь: Все про хрещення Можна вагітній бути хресною. Чому? Читайте тему - вже стільки писалося про це!
Відповідь: Все про хрещення знаєте,якось нема часу читати 43 сторінки. якщо Вас то нервує і не хочете відповідати-не відповідайте, але не треба ставити знаків оклику і писати великими літерами.
Відповідь: Все про хрещення А нащо аж 43? Вистачить попередню, 42-гу відкрити. http://posydenky.lvivport.com/showthread.php?p=651438#post651438 А ще глянути пару дописів просто над своїм. То вжа якась суперлінь, аби й на ту сторінку, де пишеться, не глянути. :confused: Тут це питання взагалі через кожні 2 сторінки повторюють. На форумі є одне золоте правило: читай більше, як пишеш.
Відповідь: Питання, відповіді, пояснення... Не знаю де запитати: чи хрестять в греко-католицькій або в православній церкві дитину, яка народжена поза шлюбом? (тобто батько дитини перебуває в шлюбі з іншою жінкою)
Відповідь: Все про хрещення У католиків та греко-католикків умова та ж, що й завжди: якщо буде кому виховати дитину у католицизмі, то похрестять.
Відповідь: Все про хрещення Я може не зовсім у тему, але ми активно підбираємо ім"я для мальоти і виникло запитання: чи похрестять мені дитину з іменем, котрого немає у церковному календарі? Чи таки даватимуть подвійне ім"я?
Відповідь: Все про хрещення У греко-католицькому храмі похрестять. Але можете про всяк випадок підібрати друге ім*я.
Відповідь: Все про хрещення Народиться, то й візьмете за календарем. Зараз не мордуйтеся тим, бо ще рано.
Відповідь: Все про хрещення Та я не можу так Маю два варіанти і мушу точно визначитися, домашні дитину вже кличуть на ім"я