Хорватія. Відгуки про відпочинок.

Тема у розділі 'Мандри', створена користувачем Neytasa, 29 Березень 2012.

1. Vesnyanka

Vesnyanka Well-Known Member

Відповідь: Хорватія. Відгуки про відпочинок.

Дівчатка, порекомендуйте будь- ласка вілли- готелі для відпочинку з дітками. Дякую.

2. MAXAMAK

MAXAMAK New Member

Рекомендують нам містечко Покоштане? Хто був розкажіть щось? Хочемо їхати з малими 6 та 8 років?

3. Vesnyanka

Vesnyanka Well-Known Member

Дівчата, може хтось іде цього року в Хорватію або знає яка ситуація з візами. Ідем з 20червня, кажуть робити транзитну угорську і хорватську. А Хорватія ніби ж в ЄС? І в пп яка ціна, бо нам щось дуже багато сказали. Дякую.

4. Malyuta

Malyuta New Member

Приєднуюсь до запитань Vesnyanka, ми хотіли б з 1 липня поїхати десь на 7-10 днів. Може хтось може зорієнтувати по цінах і візах. Буду дуже вдячна)

5. Maternity

Maternity New Member

Їздили ми минулого року в Хорватію якраз перед вступом її до ЄС, їздили по шопінг візі, яку перед тим прокатали в Польщі за призначенням. Туди їхали через Польщу, а верталися через Угорщину до України і ніяких проблем у нас ніде не було. Цього року плануємо так само їхати, бо наскільки знаю що кордон між Угорщиною і Хорватією не відмінили

6. olenkastar

olenkastar Well-Known Member

супер! особливо для діток. Пісчаний насипний пляж, неглибокий захід в море. Ми завжди відпочиваємо в тому районі.
    Ось фото з одного з пляжів на території відпочинкового комплексу у Пакоштане

.....................................

а я маю запитання теж - де купити хорватські куни у Львові? чи купував хтось тут у нас?

7. Marjaha

Marjaha New Member

ось знайшла перелік безвізових країн для українців на 2014 рік http://ipress.ua/news/perelik_bezvizovyh_krain_dlya_ukraintsiv_na_2014_rik_46721.html, хорватія є в тому списку на 90 днів літнього періоду.

---------- Додано в 11:49 ---------- Попередній допис був написаний в 11:49 ----------

ой, це відповідь на питання чи потрпібна віза хорватська

8. Chortenia

Chortenia Well-Known Member

Може, хтось відпочивав у Хорватії в кемпінгах? Поділіться досвідом, будь ласка.

9. Deidra

Deidra Well-Known Member

Власне в кемпінгу не відпочивала, але звернула увагу, що багато було туристів в кемпінгах у тих бусиках-будиночках. Також були і звичайні будиночки. Кинулася в очі велика кількість таких кемпінгів в Істрії, але, думаю, в решті регіонів теж достатньо.

10. Ingochka

Ingochka New Member

Привіт, дівчатка.
    Ми плануємо їхати 29.06 в Хорватію своїм авто. Можливо ще хтось в цей день планує поїздку в даному напрямку? Давайте разом, адже більше машин - веселіше і безпечніше. Ми в Хорватію їдемо вперше, а ви?

11. tsiuma

tsiuma Well-Known Member

так, і я зауважила багато класних кемпінгів майже на березі моря у соснових парках. Навіть контакти собі взяла на майбутнє.
    Це така красота там жити: близько до пляжу, в затінку сосен, будиночок зі зручностями. Бачила кемпінги з такими акуратними алейками між будинками, квіточками навколо і т.п. Єдине, що басейну немає, як у готелях. Ну, і з харчуванням треба самому вже щось думати.

12. Andre Andre

Andre Andre Well-Known Member

Всім привіт. Вже четвертий рік поспіль наша сімя їздить в Хорватію на автомобілі. Як правило, це Макарська рівєра. Ми сподобали Брелу. Плануємо завжди 1-3. вересня бути на місті. Шукаємо компанію. Кого цікавить звертайтесь, поділюсь інформацією. До кінця 2014 р. Хорватіє продовжила вїзд для громадян України по шенгену тип С.

13. octavia

octavia Well-Known Member

Де саме Ви відпочиваєте в готелі чи в апартаментах? Можете поділитись контактами зорієнтувати по цінах.

14. TinkaMalvinka

TinkaMalvinka Well-Known Member

О, Хорватія -це моя любов!!! Мальовничі краєвиди, чисте море, підходящий мені клімат.Була там у липні 2012, незважаючи на досить жарку погоду і перебування на пляжі в час -пік ніяких проблем зі шкірою не мала, хоча у кінці вересня цього ж року була у Туреччині то мала висип і обгорілості, хоч сонця уже й пекучого не було( напевне географічне розташування сприятливіше).
    До поїздки сюди я була категорична і казала:" Фу...там нічого цікавого не має".Як я помилялась!!! Море кольору, як з рекламного ролика, прозора надзвичайно солоненька водичка у якій легко плавається, велика к-сть пляжів ( брали на прокат машину то вибір мали) .Смачні фрукти, особливо інжир. Фестиваль у Макарській , де скуштували безліч рибних страв...а як великий-великий бонус...МАЙЖЕ ВІДСУТНІСТЬ РОСІЯН (принаймі не так масово)

• Подобається Подобається x 1
  15. Chortenia

Chortenia Well-Known Member

Поділіться, будь ласка.:girl_wink:

16. tsiuma

tsiuma Well-Known Member

Сьогодні прийшла нам пропозиція від турфірми: Хорватія для власників шенгенок - виліт 26.06 з Варшави на 7 ночей все включено 295 євро. Досить непогано, я б чкурнула, якби не була зараз на морі. Єдине, що цікаво на рахунок транферу до Варшави: він буде організований чи то самому треба їхати?
    Як кому цікаво- напишу в пп назву фірми, щоб тут не робити реклами.

17. Andre Andre

Andre Andre Well-Known Member

18. Альона

Альона Well-Known Member

Дівчатка, поділіться апартаментами, хорошими варіантами для відпочинку з дитиною.
    В Хорватії ще жодного разу не була, зовсім нічого не знаю :confused:

19. tsiuma

tsiuma Well-Known Member

А вам має значення який регіон чи ні?
    Я минулого року була в Біоград-на-мору готель Адріа (йшов тоді по акції) - досить непогано. Є анімація для діток, море близько, є 2 великі басейни, харчування нормальне, дають завжди фрукти і солодке - голодними не будете точно. Ми були у новому корпусі, сучасний номер після ремонту (бо там є і старіші номери).
    Єдине, що цей регіон не такий мальовничий, як пд.частина Хорватії, але зате є плюси, що там все трохи дешевше і росіян практично немає.

Зараз багато готелів в Хорватії мають акцію, що діти до 12 років безкоштовно.

20. Альона

Альона Well-Known Member

В кого про то чудо питати, в якій турфірмі? ? Ви добирались власним авто?