Хорватія. Відгуки про відпочинок.

Тема у розділі 'Мандри', створена користувачем Neytasa, 29 Березень 2012.

1. Andre Andre

Andre Andre Well-Known Member

Ще одне, такі речі як: паркінг, Wi Fi в будинку і на пляжі, душ на пляжі, сам пляж безкоштовні.

Вкладення:

• DSCN1812.JPG
      DSCN1812.JPG
      Розмір файлу:
      252,3 КБ
      Переглядів:
      51
    • IMG_3263.JPG
      IMG_3263.JPG
      Розмір файлу:
      337,5 КБ
      Переглядів:
      54
    • Подобається Подобається x 2
  2. Turtle

Turtle Member

Зі Львова є чартер по п' ятницям. Ми летимо ним 28 серпня.

3. Usmishka

Usmishka Well-Known Member

Ми брали через знайомих в Києві, але реально то саме бронювати в них на сайті. Іхали машиною з зупинкою в Будапешті, жили в Ібісі біля Сечінських копалень, назад так само. Дорога пройшла легко, відпочинок також.

• Подобається Подобається x 1
  4. napoleona

napoleona Well-Known Member

А які апартаменти? У вас є віза? Бо нам ще треба робити

5. tsiuma

tsiuma Well-Known Member

Вибачте, ще вас мушу попитати: а не стомлює дорога так без зупинок? У вас два водія чи як?
    І зорієнтуйте з Будапешта до в'їзду в Хорватію приблизно скільки часу займає дорога?

Кажуть, що зразу на Угорщину з України набагато краще їхати. Але в нас візи польський шенген, тому тррхи переживаю і думаю, чи не краще через Польщу планувати поїздку?

6. Turtle

Turtle Member

7. Andre Andre

Мадяри пускають з польським шенгеном, най краще їхати туди через перехід Косино, працює з 8:00 до 22:00. Перед поїздкою я максимально відпочиваю ї стараюсь виїзджати на вихідні, так як в Європі заборонений рух вантажівок на вихідні ї дороги свобідніші. Саме головне довго не затримуватись на українському кордоні.
    --- дописи об"єднано, 23 Липень 2015 ---
    З Будапешта до хорватського кордону 3 години їзди.

8. Usmishka

Usmishka Well-Known Member

З Юудапешту до узбережжя з однією зупинкою на хвидин 45 іхати 6-7 годин, біля Будапешту часто затори в обидва боки, хвилин 15 на кордоні з Хорватією ну і ще 3 години до моря.

9. Lace

Lace Active Member

На рахунок переїзду без зупинок багато залежить від самого водія, чи зможе він витримати стільки часу в дорозі навіть із невеликими зупинками. Мій чоловік не може, ми завжди ночуємо на кордоні Угорщина/Хорватія. Зразу на Угорщину звичайно набагато краще, ніж через Польшу-Словаччину, по Польші та Словаччині прийдеться їхати біля 300 км, без автобанів, через населені пункти , ну дуже довго.

10. tsiuma

tsiuma Well-Known Member

Ще зорієнтуйте мене, будь ласка, чи потрібно попередньо бронювати щось для ночівлі, чи можна вже на місці по дорозі десь в мотелі зупинитись?

11. Lace

Lace Active Member

Мені тяжко підсказати в загальному, якщо брати конкретно мене, то ми бронюємо попереднью на букінгу, (ми вже декілька раз їздили і весь час зупиняємось в одному і тому ж транзитному отелі) але звичайно цей отель без всяких попередніх оплат та з умовою безкоштовної відміни бронювання. Якщо Ви їдете по угорському автобану, то по дорозі отелей там не буде, потрібно зїзжати з автобану вже в містечка і там шукати, якщо не захочете попередньо бронювати. Але мені здається, що кращий варіант все ж таки щось собі заздалегіть підібрати.

• Корисно Корисно x 1
  12. readytogo

readytogo Well-Known Member

Плюсуюся до поради @Lace про замовляння готелю на букінгу, бо перший раз,коли іхали, то теж думали, що по дорозі десь зупинимись заночувати, але витратили 2 год на з'ізд з автобану-кружляння в пошуках мотелю, так ще та угорська мова...
    Непоганим для нас був варінт ночівлі на Закарпатті поблизу кордону, тобто на світанку були на кордоні, а потім до моря залетіли на одному подиху.
    Ще одного разу доіхали з Украіни до Плітвіцьких озер і ночували там же в горах, а наступний день відвідали екскурсію та ввечері були біля моря.

• Корисно Корисно x 1
  13. Lace

Lace Active Member

Непоганим для нас був варінт ночівлі на Закарпатті поблизу кордону, тобто на світанку були на кордоні, а потім до моря залетіли на одному подиху.
    Ще одного разу доіхали з Украіни до Плітвіцьких озер і ночували там же в горах, а наступний день відвідали екскурсію та ввечері були біля моря.[/QUOTE]

До речі, Ваші варіанти також дуже привабливі, бо з района Макарски наприклад до Плітвіцьких озер не близько , їхати на ексурсію в середині відпочинку по автобану - витрачати лишні гроші і туди і назад, а по безкоштовній дорозі - дуже довго.

14. Deidra

Deidra Well-Known Member

Ми виїжджали зі Львова в четвер ввечері (година 18), ночували перед кордоном з української сторони; наступний день проводили в дорозі + купальні Мішкольца + вечірня прогулянка по Будапешту. В Будапешті ночували і наступного дня їхали в Умаг лише з зупинкою на обід (пізній обід) в Рієці і короткою вилазкою на їх фортецю, звідки дуже гарні краєвиди :) Фактично два повні дні в дорозі (вечір не рахую ;) ) і відвідані Мішкольц, Будапешт та Рієка. Було два водії, їхали педантично по правилах, швидкість не перевищували.

Надіслано від мого HUAWEI P6-U06, використовуючи Tapatalk

Останнє редагування: 24 Липень 2015
  15. галичанка

галичанка Well-Known Member

Скажіть мені, чи можна на місці у вересні знайти апартаменти в районі 20 євро або і нище?

16. Багіра

Багіра Well-Known Member

А що там бувають такі ціни? Я думала, що там навіть не в сезон нижче 50 євро нереально знайти ( мається на увазі зі всіма вигодами) коли минулого року шукала, то навіть на лютий місяць (є такі, що здають не в сезон, люди певно приіжджають заради клімату) таких цін не бачила

17. галичанка

галичанка Well-Known Member

Є пропозиції 25 -35Є, я не шукаю на букінгу і на Макарській рів'єрі (хоча і там теж бачила такі ціни), а в не сезон, 1-кімнатні, типо студіо, дуже скромні, і трапляється дуужее зрідка 20 і нище.Тому цікаво. як на місці.

• Інформативно Інформативно x 1
  18. Andre Andre

В вересні можна знайти за таку ціну, я бачив навіть за 10 евро з вигодами, але це дуже далеко від моря. Потрібно до пляжів їхати автомобілем. А взагалі це десь в закутенках.

19. Alicia

Alicia Well-Known Member

Ми жили в Задарі за 20$/доба минулого року, шукали через airbnb. Така ж ціна була в Шибенику/Спліті, ми на одному місці не зупинялися надовго. а от в Ровіні на Істрїї таки нижче 40-50 євро не було майже нічого.

20. Andre Andre