Хорватія. Відгуки про відпочинок.

Тема у розділі 'Мандри', створена користувачем Neytasa, 29 Березень 2012.

1. Irchuklviv

Irchuklviv New Member

привіт дічата та хлопці!
    ми з друзями теж плануємо на авто в Хорватію, Брела через Угорщину.
    можливо хтось планує виїзд 29/08?

2. tuti

tuti Well-Known Member

Чи відпочивав хтось в мережі готелів falkensteiner? А саме цікавить - FAMILY HOTEL DIADORAF. Чи дійсно він вартує своїх грошей? Їдемо з малим 2,11 рочки - хочеться щоб йому було чим зайнятись.
    П.С. Дивилась взагалі то на апартаменти, але щось боюсь з розміщенням і пляжем прогадати - хочеться, щоб було дуже близько і не велика галька.
    Усім дуже дякую за відгуки.

3. Pesyk

Pesyk Member

Falkensteiner family hotel Diadora 4 *, найкраще що є зараз в Хорватіі для сімейного відпочинку з дітьми. Наразі, не чула жодного негативного відгуку. Німецька мережа, високий рівень, все якісне, все для відпочинку з дітьми, дуже хороше і якісне харчуванння. Дорого, але воно того вартує.

Надіслано із мого iPhone за допомогою Tapatalk

• Подобається Подобається x 1
    • Інформативно Інформативно x 1
  4. Pesyk

Pesyk Member

З апартеомплексів є гарний новий Crvena luka resort, Біоград на мору. Є готель, апартаменти, вілли. Пляжик насипний, не широка полоса, але захід для дітей гарний.

5. Pesyk

Pesyk Member

Ще є хороший Zaton holiday resort 3*\4*, але він на весь літній сезон вже зайнятий. Все хороше в Хорватіі треба бронювати заздалегідь.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  6. tsiuma

tsiuma Well-Known Member

Підкажіть, чи можна ще підібрати щось по Хорватії на початок серпня для 2 дорослих і дитини 8р. на 9 ночей з харчуванням повний пансіон? Власний доїзд, візи є, регіон значення не має. Вкластися без дороги в 40 000 грн можна чи ні?

7. tuti

tuti Well-Known Member

Дуже дякую, давно дивлюсь на Хорватію. але щось з малим хочеться трохи піску. тому можливо таки на наступний рік поїдемо - бо у всіх відгуки про цю країну лише позитивні.
    П.С. і дійсно, мені здається не тільки в Хорватії, але всюди - все саме хороше треба бронювати наперед

8. octavia

octavia Well-Known Member

@tsiuma Не хочете розглянути північну Хорватію ? Ми минулого року були в Поречі в готелі Лагуна Істра 3 *. На жаль не попали в Laguna Materada не було місць. Ну то відпочинок в Лагуні не порівняти з готелем Адрія Біоград на Мору в якому ми з Вами відпочивали в 2013 році. Їжа в рази краща і смачніша різноманітні види мяса риби овочів ,випивка і напої безкоштовні, нам вистачало сніданків і вечері .На обід давали канапки і випічку ,ми мали чайник робили чай , коли малий хотів купували піцу .Чистота ідеальна не така як в Біограді є захід в море з берега є з понтонів ,є бетонований пляж і трава і галька. Дуже багато зелені , прекрасна обслуга . Єдине номера в Лагуні трохи гірші ніж в Адрії ( в Біограду ми були в відремонтованій частині). В готелі Laguna Materada номера прекрасні бачила на фото і рекомендували в агенції ( брали путівки в Пілігримі) та не було місця. Зараз дивилась ніби місця є на 10 ночей до 40000 вписуєтесь. Пореч гарне місто ,ми були в Ровіні ,Пулі , плавали в Венецію на катамарані. З великим задоволенням поїхала б туди ще раз. Істрія на багато дешевша за Далмацію ,але нічим не гірша.

9. tsiuma

tsiuma Well-Known Member

Дякую за пораду! Та звичайно можна було б спробувати і цей варіант. То ви в Лагуні брали сніданки і вечері, так? А де можна замовляти, в Пілігримі?
    Я теж в 2013 році була в Адріа Біоград на мору, то мене харчування там влаштовувало.

10. octavia

Ми брали в Пілігрімі ,вийшло дешевше ніж в інших агентствах. Лагуна то мережа готелів ,майже у всіх сніданки і вечері, обіду не дають. Мені харчування в Адрії було нормальне (сніданки слабенькі) ,принаймі їсти можна було, бо в Болгарії діти взагалі нічого не хотіли їсти. В Лагуні на сніданок завжди було 2-3 вида теплої випічки ,рисова і гречана каші ,різні запіканки ,сири ,2-3 вида творогу ,йогурти печиво ,само собою омлети сосиски ,антіпасті оливки ,панчета , фрукти ананаси кавуни банани . Все доносили всього було вдосталь, ніяких паштетів в пакетах як в Адрії.
    Вечері набагато різноманітніші ,смачніші алкоголь і напої як і в Адрії такий собі ,ми брали по бокалу червоного вина є морозиво на вечерю. В готелі чистіше ,персонал привітний знає російську. Були москалі ,але вони живуть а в Німеччині і якщо шо то говорять по німецькі ,багато австрійців і німців. Розгляньте Laguna Materada ,почитайте відгуки. На жаль ми цього року пролітаєм не зробили віз ,донька 20 років вирішила їхати з нами а там не має сімейних номерів ,треба брати 2 двомісних і ціна запредєльна виходить . Тому ностальгую переглядаю фото
    20140805_193714.jpg 20140805_193806.jpg 20140805_194845.jpg 20140808_184936.jpg 20140812_104928.jpg 20140812_143724.jpg 20140805_194557.jpg

• Подобається Подобається x 3
  11. Andre Andre

Andre Andre Well-Known Member

Всім доброго дня. Ми їдемо на автомобілі 5.09 в Брелу, запрошуємо всіх бажаючих.

Вкладення:

• WP_20140912_003.jpg
      WP_20140912_003.jpg
      Розмір файлу:
      186 КБ
      Переглядів:
      75
    • IMG_3305.JPG
      IMG_3305.JPG
      Розмір файлу:
      259,5 КБ
      Переглядів:
      75
    • IMG_3324.JPG
      IMG_3324.JPG
      Розмір файлу:
      284,5 КБ
      Переглядів:
      74
  12. koza

koza Active Member

Скільки орієнтовно буде вартувати така поїздка?

13. Andre Andre

В залежності в кого які смаки, 2-є дорослих і двоє дітей на 10 днів +- 800 евро.

14. tsiuma

tsiuma Well-Known Member

Ви готуєте собі їжу самі і багато продуктових запасів везете з собою, так? Чи цієї суми вистачає, щоб і в кафе поїсти?

Підкажіть ще детальніше маршрут, якщо їхати через Польщу? Далі куди рухаєтесь?

15. Lace

Lace Active Member

Ми також їздимо в Брелу, нам цієї суми (2 дорослих та 1 дитина) вистачає на проживання в Брелі 14 днів та на проживання по дорозі туди 1 нічь в Угорщині та по дорозі обратно 2 ночі в Будапешті. Ми в Брелі в основном готуємо самі. Маршрут Польша-Словаччина-Угорщина та Хорватія. Але навігатор веде по Польші, Угорщині та Хорватії добре, , тільки по Словаччині трошки "блукає".

• Подобається Подобається x 2
  16. Usmishka

Usmishka Well-Known Member

не знаю чи ще актуально, але це один з небагатьох готелів, куди справді хочеться повернутись, для діток ідеальний. Були там минулого року два тижні - практично без зауважень.

17. octavia

А в яку ціну Вам виходить житло ? Бо я дешевше ніж 40-50 євро апартаментів знайти не можу. Правда місяць вересень не розглядаю -школа . Продукти в Хорватії дорогі, плюс платні дороги і бензин .Навіть якщо не потратити ні 1 хорватського куна на їжу все брати з собою ,ніяк не зможу вписатись в 800 євро за 14 днів. Ми ще дуже багато тратимо на екскурсії ,музеї ,собори все платне +паркінг теж не дешевий.

18. Lace

Lace Active Member

Вибачаюсь, може не добре написала, я мала на увазі під проживанням у 800 евро тільки житло. Харчування, оплата автобанів та бензин туди не входять. Продукти так , досить дорогі, але фізично не реально все взяти із собою, ми дещо берем із собою але багато продуктів покупаємо на місці. Але ми економимо поки на ексурсіях, музеях і соборах, так як дитина ще маленька і не оцінить :)

19. napoleona

napoleona Well-Known Member

Олю, а через яку агенцію брали путівку? Виліт є зі Львова?

20. Andre Andre

Скажу по ласному досвіді, маршрут Львів - Шегині - Жешув \закупи в Теско або Бєдронка, багато беремо з собою\ - Кошице-Будапешт-Загреб- Брела. По дорозі не ночуємо, їдемо до кінця. В Польщі закупаємось +- на 150 евро \без продуктів і алкоголю які беремо з собою\. Відстань 1500 км, вінієта Венгрія- 15 евро, хорватскі дороги +- 80 евро в нас бус він дорожче, легкова в два рази дешевше. Проживання \мова йде за вересень\ на 2-ох дорослих і 2-є дітей можна знайти за 40-45 евро \ доба\, їжу готуємо самі, все для цього є. Екскурсії розваги ресторани і т.д це все на свій смак можна плати можна ні, ми їдемо на своєму авто по узбережі і дивимось все самі. Приблизний підрахунок 800 евро на 4 особи на 10 днів, додаткові витрати це вже на свій смак. Тамтешні продукти не є дешеві, але можна купувати в супермаркеті Konzum, багато на цей час знижок. Я Вам скажу так, що такої природи як там я небачив ні де. Особливо сосни які практично заходять в море, можна з дітьми лежати на пляжі в тіньку слухати цвіркот цикат і цей запах сосен, це щось неймовірне.

• Подобається Подобається x 5