Відповідь: "Ходяче лихо..." Слово в слово, як про мене. Але це воно переходить,полосато, я з роками почала менше "нещастя" творити, бо колись стільки посуду перебила і стільки ран і царапин , ніби з війни повернулась. Хоча і зараз, якщо якесь хвилювання маю то обов"язково все летить з рук... , одним словом "ходяче лихо"
Відповідь: "Ходяче лихо..." А мене в студентські часи як раз і називали "ходяче лихо!!"). Ми як з одногрупником їздили на пари то майже постійно трамвай то ламався, то маршрут міняв. Всі сміялись, казали, що поїдуть а я щоб інший транспорт чекала. То дійсно жах якийсь був. А ще здійснювалось що я говорила))) На одного зла була і кажу в жарт"щоб тобі 4 з екзамену поставили!!!". І що видумаєте поставили 4. При чому то була єдина 4 в семестрі. Він потім зі мною дооооовго не говорив))) А недавно то цілий день такий був. пішла в зал, їду на орбітреку, то бах поломка - ламається та штука, на яку ставлять ноги. І головне їхала я помало((( я пішла робити вправи. Качаю прес. Тут чую паленим пахне. Думаю мовчу, бо скажуть що то я знов щось втворила, а то зразу біля мене бігова доріжка згоріла і засмерділась (якийсь скачок напруги). Закінчилось тим, що я вже з залу виходити біля мене картина з стіни бабах!!!! Одним словом я втікала звідти далі ніж бачила
Відповідь: "Ходяче лихо..." Від мене тре ховати ріжучо-колючі предмети, я закупилася дитячими пластирями і хвалюся чоловікові, що сьогодні я заробила на ронджанджоий пластир з персиками, а завтра на сусідньому пальці ще й полуничка буде , отак ходжу з різнокольоровими пальцями. Особистий рекорд шість штук на одній руці. Постійно падає посуд, троха закупилися люмінарком, який типу не б"ється, а ще вчилася лапати предметити, типу жонглювання. Файно розвиває моторику рук))), часто вдається таки злапати горнята і тарілки майже при підлозі.
Відповідь: "Ходяче лихо..." накаркала сама собі... з суботи все нетак!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Відповідь: "Ходяче лихо..." ситуація...переходить моя сестричка дорогу, зупиняється джипара...пропускає...а потім включає двірники.....і сестра вся в набризку...від склоомивача...сміялись ми доооовгоооо!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Відповідь: "Ходяче лихо..." ...а сьогодні моя люба сестричка їхала на манікюр...з термосом кип"ятку(!)...в перукарні раптово зникло світло....ну і ми, щоб не міняти плани кип"яточок взяли з собою...