Хочу поїхати в Карпати

Тема у розділі 'Мандри', створена користувачем nanap, 16 Травень 2007.

1. Олюнька

Олюнька Well-Known Member

Теж хотіла зупинитись на цій садибі, роздивлялась-любувалась фото в інтернеті - але там невеликі кімнати,
    для (сімейної) пари підходять чудово, а от з дітьми - то хіба дві кімнати брати....

2. PNL

PNL Well-Known Member

Думаю домовитися, там хороші господарі, передзвоніть спитайте)

• Подобається Подобається x 1
  3. Олюнька

Олюнька Well-Known Member

маєте на увазі прийнятну ціну за обидві кімнати?
    бо додаткове спальне місце просто фізично ніде поставити (судячи з фото)

4. poputochka

poputochka Well-Known Member

Порадьте, пліз, не супер-дорогу базу з басейном в Сколе, Славському чи Гребенові... Хочу виїхати на кілька днів з малими десь недалеко, а для них наявність басейну обов"язкова.

5. PNL

PNL Well-Known Member

Ціну за котедж, попробуйте)

6. irchlviv

irchlviv Member

дівчата, хто може порадити якесь недороге, але красиве місце десь недалеко в карпатах (щоб можна було добратись електричкою/поїздом)? якщо поруч десь буде річка або басейн, то взаглі шикарно:)

7. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

Моя тіткп на Світязі так вже багато років бере завдаток . то для неї гарантія, що клієнти таки приїдутт, а не замовлять і пропадуть

8. Veresk

Veresk Well-Known Member

Дякую, ми ризикнули. Все нормально, вiдпочинком задоволенi. Дiти цiлий день на дворi.Поруч рiчка, до лiсу йти не далеко.Суперрелакс!

9. olerusya

olerusya sweet candy ;)

Дівчата , а як зараз дорога зі Львова на Франківськ?

10. NataliaFed

NataliaFed Active Посиденька з баяном

Їдьте на Бібрку. Через Рогатин.

Надіслано від мого GT-I9505, використовуючи Tapatalk

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  11. Retaret

Retaret Well-Known Member

ми були минулого року в Сколе, в "Едельвейсі", то на повороті на Славське відразу. Але там ціна така трохи не мала була - 450 за номер, без харчування.
    Але на території є басейн невеликий, лежаки якісь такі деревяні, розкладні крісла, річка теж є відразу, хоча в ній не покупаєшся, хіба хляпатися, мілкувато в тій частині. На території є також міні зоопарк з ведмедями, оленями і ше чимось там.

12. tsita

tsita Member

Хочемо з дітками поїхати відпочити на вихідні, дивилась погоду ніби сухо але не до купання 22-24 градуси в Карпатах. Закарпаття обіцяє до 28 градусів. Порадьте куди можна поїхати на Закарпаття з дітьми, щоб майданчик був, басейн і було куди піти.

13. PNL

PNL Well-Known Member

Тут гарний басейнВідпочинок і проживання | Пансіонат Маленька квітка можна ще приватний сектор, але басейну нема, хоча поруч Дийда, Косино, є де купатися)

14. Ljus6ka

Ljus6ka Well-Known Member

Дорога супер, є місця де трохи дзюри, але вони легко обїжджаються, то ми їхали як каже NataliaFed

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  15. fantazerka

fantazerka Well-Known Member

Дівчата, порадьте, будь ласка, якусь базу/садибу/готель, що знаходиться в сосновому лісі або поруч з ним. Бажано недалеко від Львова.

16. raspberry

raspberry Well-Known Member

Гляньте
    Шервуд | 40 км від Львова в сторону Городка.

17. SkyGirlMary

SkyGirlMary New Member

Які там ціни в Шервуді і взагалі як там, хто знає?

Надіслано із мого iPhone за допомогою Tapatalk

18. raspberry

raspberry Well-Known Member

Я, дописом вище, подавала лінк на Шервуд. Там є всі актуальні ціни і галерея, подивіться. Мені сподобалось. Номери просторі, чисті. В ресторані смачно. Навколо гарна природа: ліс, озеро, альтанки, лазанка для дітей, катання на конях.

19. olerusya

olerusya sweet candy ;)

А хто був в Буковелі цього літа? Цікавить де точніше то озеро для купання знаходиться, і які там ще є розваги?
    Вагаюсь чи так далеко їхати..

20. Miss Sixty

Miss Sixty Double Boy Mama

Подивилась я на температуру озера станом на вчора-сьогодні - 21°C. Ти впевнена, що хочеш?;)