Хочу поїхати в Карпати

Тема у розділі 'Мандри', створена користувачем nanap, 16 Травень 2007.

1. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

Відповідь: Хочу поїхати в Карпати

залежно наскільки ви їдете. В самому буковелі немає чим влітку займатися ( ну прогулятися, ну на підйомнику піднятися, ....) Якщо їдете більше, ніж на 3 дні, то у самому Буковелі не буде чим займатися. Зате при наявності машини звідси добре робити вилазки - і в Ворохту і в сторону за Яблуницький перевал. Тобто тоді Буковель розглядається як основне місце дислокації, а програму собі складаєте.

2. наталя 2204

наталя 2204 Well-Known Member

Ми цих вихідних були в Гребенові 4 дні. Красота неймовірна. Нам тут сподобалось більше ніж в Славському. Гори дійсно КРУГОМ!!!!. Куди не глянь, зі всіх сторін оточують гори. І жили в будинку прямо біля підніжжя гори. Назбирали грибів, наїлись ожини і кам"яниці, надихались свіжого повітря, ходили до родонового джерела. Додому повертатись не хотіли.

3. silvia

silvia Well-Known Member

хто був у Воєводино...цікавлять відгуки...

4. Popi

Popi Well-Known Member

Ми були. Вам про номера чи котеджі розказати?

5. ola-lyola

ola-lyola Well-Known Member

Можна плавати-загаряти - з цього літа Буковель має свій пляж - велике гарне чисте озеро, гальковий пляж,шезлонги, катамарани.

6. Popi

Popi Well-Known Member

Ну плавати не знаю. Вода там лід

7. tsiuma

tsiuma Well-Known Member

а уточніть, будь ласка, ви в людей брали кімнату чи будинок? чи це якийсь готельний комплекс? Замовляли наперед чи на місці можна?

8. сніжна

ага. то ж гірська ріка. Так- для мерзлюхів - ніжки помочити.

9. Khrystik

Khrystik Хороша дівчинка :)

ми відпочивали в садибі "Любава" у Шешорах. дуже задоволені. харчування-супер, умови-гарні, природа-краса(купалися в річці, ходили по горах, збирали гриби, підіймалися на полонину купити сиру\бринзи). хто любить такий спокійний зелений туризм - раджу!

10. ola-lyola

ola-lyola Well-Known Member

Незнаю,про яку Ви ріку, а я писала про штучне озеро, з одного боку там мілко, де вода влітку прогрівається. Але з спеціалістом, який вже написав
    важко посперечатись. Знач гірська ріка і точно холодно :girl_dance:

11. сніжна

ваш сарказм мені зрозумілий :). Просто оце штучне озеро живиться джерелами і холодними гірськими потічками. Тому, як ви і пишете
    коли на річці роблять "загату", то в мілких місцях вода теж прогрівається рівно до такої ж температури, як зараз у цьому штучному озері. Можу сказати, що у мене чоловік у таку воду лізе ( але він і у гірську річку спокійно лізе і може там хлюпатися) , мені - холодно.

12. iriwa

iriwa Особлива мама

Дівчата, шукаю невеличкий будинок на 4 дорослих і 3 дітей, або на 2 дорослих і 1 дитину. Може бути поверх будинку з окремим входом, або щось таке. Бажано без водойм, щоб недалеко, район Славського, ну або ближнє Закарпаття. Може хтось щось таке знає.

13. Raven

Raven Мама малятка

орявчик "у михайла", там спарений котедж, камін, автономний підігрів води і т. п.

14. Malinka

Malinka Well-Known Member

Погугліть садиба Дримба в Східниці. Там прекрасно! Лише здають мін на 5 днів. Будинок здається повністю.

15. aknytsU

aknytsU волошкова...)

Може дурне питання, та все ж.
    Чим можна зайняти себе в Карпатах в кінці вересня? Термальні джерела не рахуються.
    І де зупинятись найкраще (маю на увазі місцевість)?

16. iriwa

iriwa Особлива мама

щось не можу в неті найти.. чи то не так шукаю.. бо те що найшла то такий великий готель

17. Retaret

Retaret Well-Known Member

залежить чого вам хочеться.
    В закарпатті наприклад є замки - санаторій Карпати, Чинадійово, Мукачево. Водоспад Шипіт , оз. Синевир порівняно в тих же краях. Ми свого часу селилися в Поляні (звідки родом поляна квасова) і курсували собі по різних точках.

Якщо любите поплавати то краще шукати собі готель з басейником, щоправда то буде дорожче.

В районі Хуста є теж свій замок, оленяча і ще якась там ферма. Є сироварня і Іза. де плетуть кошики. Там же недалеко термали у Велятині.

18. iriwa

iriwa Особлива мама

А де саме були?

19. Kandya

Kandya Well-Known Member

Ми тільки-но в неділю повернулись зі Сколе. Я раніше ніколи не зупинялась у Сколе. Типу, ну що там робити -- село селом.... Коли ще дітей не було -- у Гребенів їздили, а з дітьми -- у Славське.

А тепер така задоволена тим Сколе! По-перше, будинок у нас був шикарний, як там кажуть, перша лінія біля річки. Його координат і фото в неті немає (а у мене є)))

По-друге, як же мені сподоьалась асфальтована доріжка в ліс. Для нас із коляскою -- то супер було. А які галявини! Справжній полонини -- і те в десяти хвилинах ходьби від річки

20. Raven

Raven Мама малятка

там великий готель, а навпроти котедж
    минулого року там відпочивали з свекрами-батками, цілою оравою помістилися, з одної сторони 6 чол. і з другої те саме.