Хочу поїхати в Карпати

Discussion in 'Мандри' started by nanap, May 16, 2007.

1. Gorgona

Gorgona Member

Відповідь: Хочу поїхати в Карпати

Серйозно?! Ого! Дуже шкода, що у вас так склалось! А в якому номері жили? У нас був люкс. Звичайно, на справжній люкс той номер не тягне, але загалом непогано. В кімнаті не було потреби, а в спальні можна було легко вікрити штори (не знімаючи карниз). Кондиціонер був у кожній кімнаті. Зі спальні - вихід на балкон. Килимове покриття звичайно не нове, але досить чисте. В номері прибирали через день, сміття виносили щодня. Постійно приходили питали чи нічого не треба. А на рецепції у нас був милий і привітний хлопчик. Чесно, враження абсолютно протилежні. Може нам просто більше пощастило з персоналом. А може головну роль тут зіграло те, що ми дуууже мало часу проводили в номері. Всі дні кудись їздили. Номер нам був потрібним лише, щоб поспати :).

2. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

мабуть у вас просто були інші очікувння :). "Золота Пава" вже багато років не відповідає класу люкс. Але там досить непогано. Зокрема, якщо дійсно номер потрібен лише для "переночувати". Адже це власне готель для "переночувати", а не для відпочинку власне у ньому. Зрештою, як і практично усі готелі Берегово

3. Lemeshchuk

Lemeshchuk Well-Known Member

Плануємо поїхати на озеро в селі Дийда поїздом, дізналась що до Берегово можна доїхати залізницею, цікавить чи ходить якийсь автобус з Берегова до Дийди, якщо нам вдасться знайти житло не біля озера?

4. Kohaju

Kohaju Well-Known Member

знайшла
    Поїздом до Мукачевого, Батьово або Ужгорода, далі — автобусом до Берегового.
    З Берегового — автобусом з автостанції (відправлення кілька разів на день, крім вихідних)

• Інформативно Інформативно x 1
  5. сніжна

скажу відразу, що так буде досить складна і довгонудна дорога з пересадками . В Берегово залізницею ( а тим більше- потім ще і на Дийду) з малими дітьми узагалі не рекомендую.

6. Lemeshchuk

Тобто?? До Дийди автобус на вихідні не ходить? Чи я щось не так зрозуміла?

А чому з пересадками? Поїзд ніби до Берегово їде. А там до Дийди всього 5 км. Просто ми збираємось на два-три дні і машиною вийде дорого, хіба ще шукати собі компанію. Ще скажіть чи є десь в цьому районі можливість розташуватись з наметом?

7. lovikyou

lovikyou Well-Known Member

то певно поїзд Львів-Солотвино - то таки буде тяжка поїздка - він їде певно 12год.

Взагалі не конче розумію захвату озером - тож звичайний кар'єр, шмат берега якого почищено, облагороджено і усьо... То ж таки далека дорога - чи воно того варте?

8. Lemeshchuk

Їде 8 годин до Берегово

Просто ніколи не була на Закарпатті, хотілось би поїхати туди... А взагалі розглядаю ще й Карпати, просто купатись в гірських річках не дуже (вода холодна) для дитини.

9. сніжна

на самій Дийді з другої сторони озера від "Бумерангу" є власне зона для відпочинку з наметами ( вона теж платна, оскільки це цивілізована відпочинкова зона для наметів, поділена на сектора і т.п.)

Солотвинський поїзд - це щось з чимось. Він зупиняється біля кожного стовба.Плюс прибуває він в Берегово у дуже незручний час ( якщо не помиляюся, то десь біля 4-5 ранку). З Берегова до Дийди автобусом теж добиратися незручно, він ходить рідко (2 чи 3 рази в день і перший- десь біля 12 години)плюс раніше у неділю, наприклад, узагалі не ходив.

Можна їхати на Мукачево , звідти- на Берегово, а звідти- на Дийду.

Одним словом, та дорога того Берегово не вартує,тим більше з мало дитиною. Просто Дийда хоч і знаходиться в 5 км від Берегово, але це "непроїздне" село, а відгалужене. Тому і з добиранням до нього складно- транспорт ходить рідко.

10. Nica

Nica Well-Known Member

Ну незовсім так, бо для мене відпочинок це комплекс усього, плюс так сталося, що приїхали десь біля п*ятої години вечора, поселились, поїли, погода була трохи "мокра", тому довелося посидіти таки в номері. Я в жодному разі не хочу споганити відпочинок на Закарпатті, там дуже гарно, смачно, цікаво, просто у всіх різні потреби і вимоги до відпочинку, тому, хто хоче комфорту, сервісу і т.д., треба бути готовим до несподіванок.

11. Smorodynka

Smorodynka Member

Lemeshchuk їдьте до Берегово поїздом, а там можна таксі взяти взяти до Дийди - думаю, що це буде недорого

12. Tutuka

Tutuka Well-Known Member

Я цього року вперше була на "Бумерангу", то якось не в особливому захваті, але то просто так нам вже не пощастило: вода тоді була дуже холоднюща, а надворі поза 30. Тепло було хіба що в дитячій затоці, але там і глибина трошки вище коліна, всі місця в тіньочку також були зайняті.
    Зупинялися ми спочатку в Запсоні, тільки умови не сподобалися: типова сільська хата з прохідними кімнатами, туалет і душ в літній кухні (але тут якраз не критично - все чисто, на кухні плита, холодильник, весь посуд), гірше - спальні місця. Дуже нещасні матраси, малій взагалі виділили розкладачку, яка під нею провалювалася і була підбита фанеркою, батькам - дермантиновий твердющий диван-книжку, племінниці - нерозкладний диван, не твердий і не кривий, але дуже вузенький - десь 50 см. Коштувало з дитини щось 55, з дорослого чи 70, чи 80. З переваг - до Косина дуже близенько. Довго ми там не витримали, переїхали до знайомої господині в Бене - то вже за Береговим в сторону Виноградова. Там і ліжка з ортопедичними матрасами, і повний двір квітів, і здоровенна тераса, і харчування, і взагалі ставлення, ніби до хороших родичів. Мала наша також підхопила ту саму інфекцію, про яку вже писали раніше, то господиня сама видзвонила знайому лікарку, щоб проконсультуватися, набовтала полоскалок для горла, потім бігала питалася, як дитина. Звичайно, то не крутий готель чи база, але нам було добре: тиша, спокій, від дороги далеко. Їздили машиною, так що всюди собі добиралися самі: і в Берегово (щось 10 км), і в Косино, і до Чорної гори під Виноградів (от там дійсно гарно).

13. Gocka

Gocka New Member

Дівчата доброго дня!

Плануємо з чоловіком і дитиною 1,2 рочки поїхати в Славсько або Сколе. Вибираю де відпочити і шось не можу ніяк вибрати)

Можливо хтось підкаже гарний варіант) Мені потрібна простора кімната, зручності в номері і кухня) або можливість користуватись кухнею, щоб готувати їжу малому) і бажано з гарною територією, дитячим майданчиком і зручним під'їздом))) басейн не обовя'зково, якшо поруч річка)))

Вимог купа, але хочеться файно відпочити) Приглянула собі Зербань, але відгуки не дуже позитивні, можливо хтось там був особисто :)

14. Veselivka

Veselivka Member

Поділюся з вами враженнями від відпочинку в с. Дийда.
    Приїхали в село 31 липня, не мали наперед зарезервованих місць, сподівалися, що посеред тижня буде поселитися простіше, ніж на вихідних (нас 6 дорослих+ діти 11р, 4р, 3 міс). Знайшли 3 кімнати на ніч з четверга на п’ятницю, а потім мусили переселитися до іншого господаря до неділі, інших варіантів не було. Перша ніч була глобальним розчаруванням: були втомлені після дороги 5 год, ще й в машині зламався кондиціонер і діти капризували трохи, а спати довелося на старих радянських роздовбаних меблях в кімнатах під дахом, тобто було дуже жарко,ще й комарі спокою не давали. Була вперше на Бумерангу. Їхала на Закарпаття, тож чекала чогось особливого,а тут просто озеро з хорошою інфраструктурою. Чесно кажучи, після першої ночі розчаруванню не було меж, чоловік доставав, що не варто було перти 300 км, щоб скупатися в озері, яких в нашому районі не бракує. Трохи піднявся настрій, коли переселилися в інший будинок, від якого до озера 50м. Будиночок тільки побудований, новий ремонт, гарні зручні меблі, чистенькі холодильники, в кожній кімнаті свій душ і туалет, при чому за таку саму ціну, що платити за попередні кімнати. Суботу і неділю відпочивали в Косині на термальних водах, то трохи справді вдалося відпочити.
    Як на мене, то нема нічого особливого в с. Дийда, більше навряд чи поїду ще раз, а от Косино раджу відвідати, для дітей - рай. У моєї донечки на попі залишилися синці, бо цілий день каталася на водяних гірках :)

15. Retaret

Retaret Well-Known Member

хто відпочивав в Косино? Порадьте з поселенням щось поряд. Взагалі щороку їздили на моря, а цього літа не складається... Чомусь вирішила, що найбільш оптимальною заміною буде саме Косино. Але ніколи там не бували, їхати плануємо тижнів через 2. Обдзвонила сьогодні кілька готелів найближчих - все кажуть зайнято аж до вересня.... може хто має контакти хороших приватних садиб або ще якісь підказки ...

16. Liliya Shukh

Liliya Shukh Member

Retaret ми тільки повернулись з Косино. Житло шукали на місці. Шукали досить довго, приватний сектор не дуже подобався, умови простенькі: декілька кімнат на поверсі, спільний душ, туалет, холодильник. Ціна 60-100грн з людини.
    Ми знайшли готель Кулач в селі Косонь. Кімнати не великі, душ і туалет в номері, спільні хіба холодильник і МХП в кімнаті-столовій. Ціна 90 грн з людини. Одразу з готелем є і ресторан, та велика територія. Ресторан - ціни помірні, порції величезні, а головне що дуже смачно (наприклад брали пельмені домашні, в порції 24 пельмені (такі нормальні великі) ціна 18.50грн).
    Ще заїжджали в готель Family в селі В. Бийгань. Там номери усі були зайняті, та сподобалась териорія. Поруч є і їх ресторан, там обідали: також дуже смачно і великі порції.

17. Retaret

Retaret Well-Known Member

а на скільки днів оптимально їхати в те ж Косино? Бо на море якось звикло їдеться днів на 10, а тут 10 днів не буде нудно?
    Бо ми на травневі вихідні їздили в Поляну, то вже побували у замках Чинадієво і Мукачево, на Шипоті були. Думаю, що зараз робили би там крім того що ходити в басейн...

18. Відповідь: Хочу поїхати в Карпати

Ми як раз повернулися із відпочинку в Берегово. Як на мене ця місцевість повністю може замінити море. Ми постійно міняти місця відпочинку басейн в Берегово, Жайворонок, Бумеранг, Чорна гора у Виноградові. Були там два тижні, від відпочинку не втомилися зовсім. В Косино окремо були місяць тому, були там два дні, то на другий день малий уже нудився, ну і дороговато власне тільки в Косино відпочивати, о там найдорожче 250 грн в день з особи.

19. Burberry

Burberry Well-Known Member

Ми були в Зербані торік. Там гарне місце розташування, приємні господарі.Напівлюкс наш був просторий, чистий.Ніби підходить усім вашим вимогам, тільки от кухні нема. Там є ресторан, нам дозволяли користуватися холодильником і варити дітям кашку, компотик. Готелем були задоволені, а Славськом ні)Ну і басейн таки в плюс, бо річка тпм, то одна назва.

20. Gocka

Gocka New Member

Дякую, буду мати на увазі ) а то негативні коментарі мене налякали :)