Відповідь: Хочу поїхати в Карпати Також за Ізою недалеко, але в іншу сторону. Не можу пригадати як село називається. Селиська сироварня. Там на місці можна придбати сири, ковбаси типу салямі. Також проводять дегустацію сирів з вином). Ціна екскурсії 35 грн Такі ціни були до 18 липня. 19 вже були по 120. Ну хіба може то на вихідні так, може Катя підкаже точно. Ми навіть не зупинялися питатися, бо діти наші буди замучені і нервові. Але наприклад мені дуже сподобались крісла-качалки та плетені набори (кріселка з диванчиками) на балкон.
Відповідь: Хочу поїхати в Карпати Наталя 2204, скиньте і мені координати, будь ласка)) Надіслано від мого GT-S7390, використовуючи Tapatalk
Відповідь: Хочу поїхати в Карпати Дівчата, хто знає, яка дорога Верхнє-Синьовидне - Східниця? Дуже погана? Така, як від траси Київ-Чоп до Славського чи ще гірша?
Відповідь: Хочу поїхати в Карпати Порадьте будь-ласка де в Східниці варто зупинитись. Так, щоб не при дорозі і були нормальні умови. Ну і бюджетно. Може хто зупинявся в комплексі Верховина. Поділіться враженнями. П.с. не вдається мені з планшета скористатись пошуком.
Відповідь: Хочу поїхати в Карпати Пупсик http://oteli.net.ua/ukr/hotel/info/Skhidnytsia-Romantik, ми колись тут зупинялись на 2 тижні, але то було 2 роки тому.
Відповідь: Хочу поїхати в Карпати а ми були у приватній садибі "Сузір"я". дуже сподобалося. 3-разове харчування, гарні номери та розташування.
Відповідь: Хочу поїхати в Карпати Яка краса! А де то конкретніше? Які там умови проживання? Чи то з палатками?
Відповідь: Хочу поїхати в Карпати А ми повернулися з с. Ужок на Закарпатті. Якщо коротко:дорога жахлива, природа гарна, база - гарна, нова, персонал привітний. Не пощастило нам з погодою, тому трохи нудилися, бо село забите Та загалом задоволені.
Відповідь: Хочу поїхати в Карпати Ми також цього тижня повернулися з Берегово, були там 10днів. Діти і я також хворіли, мали високу температуру і висиспку на горлі, це був стоматит, два дні. Відпочинок був класний, якщо не зважати на ці неприємності)
Відповідь: Хочу поїхати в Карпати Їдемо в Карпати в Косів... Дівчата, порадьте, що варто глянути в місті і поблизу? бо ми вперше туди
Відповідь: Хочу поїхати в Карпати Ми теж вже повернулись з Берегово. Жили в Золотій Паві. Майже тиждень відпочинку і море вражень. Всі живі та здорові, інфекцій та епідемії не зустріли, дякую Богу! Правда в термальних басейнах не плавали, бо з малюком не хотілось. Ми більше їздили і вивчали Закарпаття. Дороги там справді гарні, з нашими не до порівняння. Після бориславських доріг, наша машина була напевно в приємному шоці . Люди дуже привітні (чи то просто нам такі траплялись). Були на дегустації вина (в Чізай не попали, тому ходили в Жайворонок), їздили на пляж Бумеранг в с. Дийда (від Берегово всього 4 чи 5 км). Тут усім дуже сподобалось, а дитина взагалі була в захваті :radist:. Як за 40 грн (ми були в будні дні) – то дуже і дуже вартує. Там є чим розважитись і дітям, і дорослим. Оглядали замки (Мукачево, Хуст). Були в сироварні на екскурсії та дегустації. с.Нижнє Селище, за Ізою. Були на фермі страусів (бачили п.Василя, того самого фермера, який колись шукав дружину на СТБ :xaxa:. Дуже приємний чоловік). Він нам все гарно розказав, показав і допоміг їх погодувати. Оглядали вироби з лози. Ми цікавились вартістю набору (столик, 2 крісла і диванчик на 2 особи) – вартість 1300 грн, крісло-качалка від 400 грн до 700 грн (те, що за 700 - реально гарне і зручне). Загалом ціни приємно здивували. У них також можна домовитись за доставку, наприклад нам сказали, що у Львів доставляють без проблем. Вибір товару дуже великий, ніби музей біля дороги . А ще ми просто об’їлись персиками. Біля Хусту купили 10 кг по 10 грн. І вони на багато смачніші і соковитіші, ніж ті, що продають у нас. Правда треба дивитись, бо трапляються з хробаками (натур. продукт, ніц не зробиш ). Загалом вартість продуктів дуже потішила. Одним словом, ми шкодуємо лише про одне – що не їздили сюди раніше !
Відповідь: Хочу поїхати в Карпати Перед Косовом э село Пістинь, там поворот на Шешори. Обов'язково заїдьте туди на Сріблясті водоспади. Там дуже гарно, можна купатися. В с. Пістинь є маєток Св. Миколая. Також можна туди сходити на екскурсію.
Відповідь: Хочу поїхати в Карпати підкажіть, будь-ласка, хочемо їхати на відпочинок в Карпати, с. Дийда на озеро Бумеранг, хочемо зняти окремий будинок на 3 кімнати (5 дорослих+3 дітей), але не вдається забронювати по тих номерах, які знайшла в неті. Чи є реальна можливість знайти будинок на місці, хочеми їхати 31,07-03,08. Бажано з харчуванням і не космічними цінами.
Відповідь: Хочу поїхати в Карпати на Дийді практично немає сервісу з харчуванням. Це село плюс приватні котеджі на березі озера. Тому з харчуванням навряд чи знайдете. На місці- в селі можна хату знайти, але то буде не прям на самому озері. А на самому озері кількість котеджів обмежена і вони зазвичай зайняті.
Відповідь: Хочу поїхати в Карпати ми теж плануємо їхати в с.Дийду в той період що і ви і теж шукаємо хату, але нас 7дорослих і 8дітей. Чи є там неподалік чани? І чи є можливість купити вино домашнє?
Відповідь: Хочу поїхати в Карпати І ми також там були минулого тижня з середи по суботу. Щоправда, враження у мене трошки інші, можливо очікуання були вищими. Готель колись був дійсно хороший, але роками там нічого не робилося, тому занепадає, килимове покриття в номері було бруднюче, аж гидко ступити, вікна наглухо закриті шторами, то доводилось їх знімати разои з карнизом. За три дні ніхто і не думав прибрати! Ми після першої ночі хотіли поїхати, не зважаючи на проплачене проживання. Але найгірше це "тьотя" не рецепції-барі, якась утомльонная життям особа, непривітна. Ресторан, кухня і обслуговування нормальні. Ціни демократичні. Саме Берегово видалось завмерлим, потішили місцеві, які усі, від малого до старого розмовляють угорською. Відвідали Чізай, хоч якесь різноманіття, нам пощастило з групою, всі дотепні, жартівливі, було весело. "Жайворонок" вразив болотом в роздягальні!!!!! А в ресторані не дочекались офіціанта! Гроші вкладені немалі, але треба вчити персонал, я розумію там люди не такі розвинені, але ж і інвестиції немісцеві, тому починати треба з людей. Тепер про Косино, мені нагадало наш Аквапарк, гарно, чисто, задбано, на рівні. Дуже добре місце для сімей з малими дітьми! Ціни на дорослого 250 грн/день, сімейний 2 дор, 2 діт десь 600 грн. По фінансам нам на двох дорослих винесло так неслабо!!! Закінчилося наше турне в Лумшорах, куди заскочили на добу. Було супер, купання в чанах, готель Водограй і вечеря в колибі!!! Як на мене, то це був разовий тур (Берегово-Косино), просто треба побачити і зробити свої висновки.