Відповідь: Хочу поїхати в Карпати : це ще дивлячись у якій електричці - є мукачіавська і ужгородська, в них трохи вирізняється з-ті класи. однозначно в першому вагон з баром та стійкою, де всі тусуються, високими м'якими кріслами та столиком (десь 1,5 метрової ширини). другий клас 3 м'яких крісла і напроти ще 3, відстань для ніг є. третій клас має низькі спинки. В залежності від потягу може бути м'який, з дермантиновими вставками знизу і під спиною або суто дерев'яними лавочками. Мені 3-й найкращий, бо там більша вірогідність вільних місць і можна зайняти всі 2 лавки :cool:
Відповідь: Хочу поїхати в Карпати Дівчата! Потребую ваших відгуків, ідемо відпочивати в село Кривопілля Верховинського району, конкретно в садибу Кострича. Трішки переживаю, бо вперше ідемо з карапузом 1 рік і 10 місяців. Переживаю про умови, чи буде куди вийти в гори з малим. Можливо хтось там відпочивав, напишіть враження. Буду дуже вдячна, бо в мережі дуже мало інформаціі.
Відповідь: Хочу поїхати в Карпати Раджу утриматися від відпочинку в Берегово і Солотвино. Приїхала з Берегово сестра з плимінниками, у дітей там піднялася висока температура, червоне горло і якась дивна висипка, сильний понос. По приїзді заїхали в інфекційну, там дали якісь рекомендації і відпустили додому. На наступний день особисто телефонував їй головний епідеміолог Львів.області і розпитував усі подробиці їх відпочинку. Одним словом, там якась зараз "ходить" чи то інфекція чи то вірус (лікарі в курсі що саме, але нікого діагнозу не ставлять), у Львові зареєстровано близько 80 таких самих випадків. Заборонив контактувати з будь-ким, записав телефони і контакти усіх з ким встигли вже у Львові сконтактувати. Вже всі дорослі в хаті з такими самими симптомами. Інкубаційний період 20 днів.
Відповідь: Хочу поїхати в Карпати Не знаю, чи в правилах є якісь обмеження, але на власні очі бачила як підіймалися з немовлятами 6-7міс.
Відповідь: Хочу поїхати в Карпати Дівчаточка, так склались обставини, що ми не зможемо поїхати віддихати в Буковель, а все вже заброньовано і оплачено. Може хтось хоче поїхати 25/26/27. Два номери- напівлюкс в головному корпусі готелю. Всі деталі пп
Відповідь: Хочу поїхати в Карпати Я піднімалася з малою (в ерго) на підйомнику, коли тій було 6 місяців - біля Боржави. Питалася працівників - казали, що можна. ---------- Додано в 20:15 ---------- Попередній допис був написаний в 20:00 ---------- Єдине - найвідповідальніший момент - сходження (зістрибування) - треба бути дуже обережним, і щоб хтось подав руку, допоміг зійти.
Відповідь: Хочу поїхати в Карпати Дівчата плануючи подорож в Карпати з винайманням житла, пам"ятаємо про допомогу солдатам. При бронюванні місця проживання і узгодженні вартості проживання питаємо господаря, яку суму знижки вони готові зробити і говоримо, що на цю суму купимо продукти і ліки солдатам. Коли Ви приїдете, то можете взяти чеки на суму придбаних продуктів чи ліків і підтвердження з пункту прийому допомоги, щоб господарі мали підтвердження, що їхня знижка поїхала на фронт !!! Нитка до нитки і шиється рушник, Гривня до гривні і помагаємо солдатам !!!
Відповідь: Хочу поїхати в Карпати Їздили минулого року туди відпочивати. Враження позитивні. Привітна господиня, номери відповідають зображенні на картинці на сайті, є басейн , можливість користуватись кухнею...навколо красиво, загоряєш біля басейну з виидом на гори. Головне спокійно і затишно, по прилеглій вулиці рідко їздять машини, зовсім недалеко г.Погар. Після наших відвідин їздили, за порадою, знайомі - приїхали задоволені. Цого року ми знову їдемо туди.
Відповідь: Хочу поїхати в Карпати Ми вчора повернулися з Берегово. Були там майже тиждень, приїхали наразі всі здорові (три сім"ї, з них п"ятеро дітей). Відпочинком дуже задоволені, тому однозначно повернемось туди.
Відповідь: Хочу поїхати в Карпати кась маячня...З солотвино повернулась коліжанка, була там два тижні-всі живі здорові, а в берегово зараз мої батьки з малими-супер задоволені відпочинком, зокрема термалами в Косіно( в берегоо наввіть не були, щоня в косіно іздятьт)
Відповідь: Хочу поїхати в Карпати а ми з чоловіком якраз збираємося з середи по неділю, буду вдячна якщо поділитися досвідом що варто побачити, де побувати, можна в приват.
Відповідь: Хочу поїхати в Карпати Жили ми в селі Дийда (поряд з Берегово). Там є велике озеро Дідово з розважальним комплексом "Бумеранг". Вхід в будні 40 грн\людина, на вихідних - 50 грн\людина. Діти безкоштовно. У вартість входить користування двома дитячими басейнами, майданчиком (під накриттям), трьома гірками різної висоти, батутом, лежаками. Є ресторан на території, пивбар, стійка з морозивом та фаст-фудом. Також у селі є кафе з смачною угорскою кухнею (бограч чи бобгуляш 30 грн, стейк 20 грн\100г, картопля 10-20 грн\порція) та піцерія з смачною піцою (ціни також дуже тішать). Жили ми в приватній садибі (наперед не замовляли). 90 грн з дорослого, 45 грн з дитини. З того, що варто відвідати: 1. Термальні басейни комплексу "Жайворонок" у Берегово. 60 грн з дорослого, 30 грн з дитини на 2 години (ми були довше, бо ніхто там особливо не контролює) 2. Термальні басейни у Косино (13-15 км від Берегово). Є більше розваг, "наворотів", але ціна 120 грн з дорослого (правда діти до 120 см безкоштовно). 3. Винний погріб "Чізай", де можна продегустувати різні вина. Також ми відвідали Мукачівські замки, Хустський замок, оленячу ферму та відому сироварню. Дуже цікаво, правда дорога дуже вимотує. Хотіли ще потрапити на Синєвир та водоспад Шипіт, але, на жаль, не встигли. До речі, ціни на фрукти та овочі значно дешевші на ринку в Берегово (наприклад помідори 10\5, персики 20\12, домашнє вино (25\15 за пляшку 1,5л) Загалом нам дуже сподобалось. Окремо тішать дороги (порівняно з дорогою на Шацьк). Будемо сподіватись, що повернемось туди не раз.
Відповідь: Хочу поїхати в Карпати Коліжанка живе в Берегово - казала, що і близько такого нема. Все спокійно, ніяких епідемій нема. Так що не треба тут паніку розводити.
Відповідь: Хочу поїхати в Карпати За Хустом недалеко є відоме село Іза (там такі вироби з лози, що ого-го! Починаючи від кошичків, закінчуючи комплектами меблів. Продають вздовж дороги майже в кожній хаті). За тим селом у лісі є та ферма. Краса неймовірна (але треба уважно дивитися, бо вказівник старий та витертий) Вхід 10 грн з дорослого, діти безкоштовно. Пакет сухарів для оленів - 5 грн (нічого іншого їм не можна)
Відповідь: Хочу поїхати в Карпати Дівчатка, ви мене заспокоїли, а то вже винесла мозок чоловіку, що не хочу їхати через ту епідемію. Була в тій стороні лише транзитом, а тепер, дякуючи Artemida, знаю як гарно провести час
Відповідь: Хочу поїхати в Карпати Ми на вихідних були в Славському. Жили в будинку на березі річки. Дуже сподобалось. Ціни за проживання- 60грн з дорослого, 30грн- з дитини. На подвір"ї може бути різне облаштування. Бачили по різних подвір"ях таке: басейн, сітка для волейболу, баскетбольне кільце, качелі для дітей і дорослих, пісочниці, альтанки з мангалами, сауна, футбольне міні поле, гамак. Тобто вибираєте собі те що вам потрібно або просто хочеться і насолоджуєтеся відпочинком. Ми були на о.Синевир і на водоспаді Шипіт на День конституції. Краса неймовірна!!!!! Озеро просто зачаровує! До водоспаду Шипіт йшли 7 км пішки з дітьми, бо не мали машини, але воно того варте. Жили в с.Пилипець. Шипіт надзвичайно красивий, вода холоднюща, але були такі відважні, що купались в ньому.
Відповідь: Хочу поїхати в Карпати А де та сироварня? Ого, на сайті Косино ще 80 грн. вказано Я через нет знайшла в Косоні за 70 дорослі/40 дитина, ідемо 16 серпня на тиждень Добре, що немає там ніякоі епідеміі, бо я вже була налякалась після допису форумлянки А як ціни на ті вироби? Вигідно іх там купувати чи ні?