Відповідь: Хочу поїхати в Карпати Ми їздили минулих вихідних в Карпати, в Сколе, піднімалися на г.Парашку. Ночували ми в наметах і скажу, що було холодно. Все ж з наметами ще рано їхати. Та і погода підвела, трохи падав дощ та був сильний вітер. Вже на самій горі не затримувалися, боялися щоб не знесло. Відпочинок видався бюджетний, але і важкий.
Відповідь: Хочу поїхати в Карпати Дівчата, підкажіть куди краще поїхати з діточками, а ще й з такою маленькою дитинкою???
Відповідь: Хочу поїхати в Карпати на травневі свята ми їздили в Сколе. вирішили далеко не їхати, бо ж перший раз з малючкою нашою(на той час нам було 7міс). жили в приватній садибі, з харчуванням (хоча можна і без). недалеко від річки та лісу. багато гуляли в лісі звичайно не так як без малої, бо колись ми багато облазили по Сколівських Бескидах, дуже класно відпочили.
Відповідь: Хочу поїхати в Карпати підкажіть, може хтось відпочивав в Шешорах, плануємо туди поїхати і не знаю чи потрібно наперед замовляти собі кімнату десь в приватному секторі чи там багато здають і можна на місці вже вибрати що краще підходить?
Відповідь: Хочу поїхати в Карпати Дівчата, підкажіть місциу в Закарпатті, щоб з дитиною 3-4 дні побути. Колись я була в Виноградові в готелі з великим басейном. Було добре. Але хочеться ще щось побачити. Треба акуратний готель, територія ( бо з дитиною ), близько водойма для купання. Чула колись про Косино, Шаян. Але не знаю, чи там готелі зразу на березі озер, чи мілко (бо я плавець не дуже...) Може ще кудись?
Відповідь: Хочу поїхати в Карпати в самому Косино термальні басейни. Але як такого класичного озера там немає. Озеро - велике і цивілізоване є в Берегово ( вірніше с. Дідово- то 2 км в поля від Берегова). Там з однієї сторони- цивілізована відпочинкова зона "Бумеранг", з другої сторони- облаштована зона для палаточників. Озеро "Віта" є у Міжгір ї. Воно невелике, але там рибку ловлять, купаються ( як такої відпочинкової зони не облаштовано, але є пісочок на частині берега). В Шаянах є озеро, але воно теж таке не дуже велике. Там на катамаранах катаються, бесідки стоять біля озера. Хоча як такого пляжу -немає. В принципі, купатися можна ( дехто купається). Але я особисто не ризикнула. Мені це озеро більше нагадує озеро в Брюховичах
Відповідь: Хочу поїхати в Карпати Можливо хтось планує на день Конституції (28 червня) піти в похід у Карпати з наметами? Хотіли б приєднатись до вже організованої групи, або до когось більш досвідченішого, бо самі були в горах лише 2 рази.
Відповідь: Хочу поїхати в Карпати Скажіть будь-ласка, ви піднімались маркованим шляхом що йде від заправки Окко і чи рекомендуєте йти ним якщо ми йдемо вперше туди і чи є на горі чи недалеко джерело, дякую!
Відповідь: Хочу поїхати в Карпати Дівчата, де можна відпочити з маленькою дитиною в Карпатах? Щоб була природа, недорого, З харчуванням, бажано басейн і рибалка)
Відповідь: Хочу поїхати в Карпати Дівчата,а нагадайте,де саме є чани наЗакарпатті?Можливо,хтось недавно був і поділиться свіжими враженнями..
Відповідь: Хочу поїхати в Карпати в Косино є. Але туди добре лізти, коли надворі прохолодно, бо в спеку ще й там кипить - то зле трохи.
Відповідь: Хочу поїхати в Карпати я такий змерзлюк..навіть зараз під ковдрою в махрових носках..а загалом шукаємо щось не надто дороге..річка/басейн/майданчик/привітні господарі
Відповідь: Хочу поїхати в Карпати Ми були в Сколе недавно. На базі Едельвейс. Знайшла на карпати.інфо, спокусилась на басейн, бо Левко любить плавати. Ну і досить недалеко, доїзд хороший. Будинок совковий, всередині теж за ту ціну могло б бути краще. По всій території море опудал різних звірів - мені дуже не лайк. Ще на території є зоопарк з ведмедями. То теж без коментарів. Сама територія досить гарна, і басейн є, альтанки, дитячий майданчик. З їжі - меню грубезне, а реально поїсти не було що. Туди більше не поїду. Поруч був Святослав - хотіла туди поїхати, але мали конфлікт з власником, то не знаю чи поїдемо. Там є міст через річку, і щоб до нього добратися, потрібно йти через територію бази. По закону, мости не можуть бути приватні, до них має бути доступ вільний. І в нас хотіли зібрати по 20 грн за прохід. Ну якось дуже неприємно. Така дрібниця, а бажання туди їхати пропало. А, ну і їсти там теж не було що.
Відповідь: Хочу поїхати в Карпати От і я шукаю щось таке в Закарпатті з басейном і бажано з кухнею - куди не подзвоню - на ці вихідні все занято. А потім день Конституціі - теж буде аншлаг.
Відповідь: Хочу поїхати в Карпати А Яремче ніхто не розглядає? Ми з друзями теж щось шукаємо дешево і сердито)) і зупинились на с. Микуличин біля Яремче , там є досить широкий вибір котеджів-будинків і ціни дешеві. Знайомі відпочивали на Зелені свята у одній садибі і дуже задоволені. Так що будемо пробувати))
Відповідь: Хочу поїхати в Карпати Найпопулярніші чани на Закарпатті - у Лумшорах. Проте думаю теж, що найкраще туди їхати, коли прохолодно. Ми були на Зелені свята в Берегово. Наперед готель не бронювали, шукали на місці. Майже всі готелі, що на booking.com, були зайняті, проте по дорозі до Косонь було багато табличок з пропозицією здачі квартир, деякі будиночки були на вигляд непогані. Знайшли 1 номер в маєтку Lambert. Дуже затишний готельчик зі смачною кухнею. Зараз дивлюся на 28-29 - все зайнято.
Відповідь: Хочу поїхати в Карпати "Дикий мед" - дуже гарна садиба, пару км від Поляни, в Павлово, недорого й дуже затишно. http://prykarpattya.if.ua/uk/zakarpatska-obl/Svalyavskuy-rayon/pavlovo/hostinnii-dvir-dikiy-med
Відповідь: Хочу поїхати в Карпати Кілька років тому їздили туди. Відпочивали в санаторії "Шешори": гарні номери, смачна кухня, є мангали, альтанки, басейн, під самим лісом, ходили смачнючу ожину збирати. Близько є річка. Нам дуже сподобалось. Останнім часом не цікавилась, але ціни там були не з дешевих. Ну і дорога туди жахлива. Ми їхали машиною, багато бездоріжжя. Хіба зараз щось змінилось, не знаю.