Хочу поїхати в Карпати

Тема у розділі 'Мандри', створена користувачем nanap, 16 Травень 2007.

1. kati

kati Well-Known Member

Відповідь: Хочу поїхати в Карпати

Крім Воєводиино, що можете порадити на Закарпатті? Обов"язково з дитячою територією і басейном

2. portik

portik New Member

Два тижні тому були в Вольногорі (с.Лісарня біля Мукачево).

3. rododendronia

rododendronia Member

шаян , комплекс Ерней Лаз він знаходиться на окраїні села або в центрі села Червона рута. Там надзвичайно гарна природа, в кожному з цих комплексів гарна територія. Раджу Вам поїхати

---------- Додано в 12:19 ---------- Попередній допис був написаний в 12:14 ----------

ось тут є трошки інфи по ньому

4. Skaliaria

Skaliaria Well-Known Member

Хтось був в Берегово в новому термалі "Жайворонок"? Дуже його хвалять...

5. Марточка

Марточка Well-Known Member

Skaliaria, я була :)

6. daisygirl

daisygirl Member

Стосовно божественної кухні я дуже посперечаюсь. Якщо мова йде про ресторан "голодна форель". Починаючи від латте, гіршого якого я в житті не пила, цезаря з майонезом і практично відсутністю капусти в ньому, а також рисом по-закарпатськи з шаленою кількістю часнику, про який навіть ніхто не попередив.
    З коляскою нема чого сюди їхати. По сходах стрибати хіба що.
    От спа мені сподобалось. Басейн чистий та гарний. І ще, карточок вони не беруть. Розраховуватись виключно готівкою.
    Пишу прямо з лаундж бару у воєводино, щоб не було сумніву з моїх слів. :)

7. Tanyunya

Tanyunya Well-Known Member

Ну то може повісте щось, бо ми теж туди настроїлись? Хоча розмовляла з місцевими, то казали чомусь, що краще в Косино.... Хоча по відгуках на сайті Жайворонку, не краще ніби....

8. нталька

нталька Well-Known Member

в темі "Тур вихідного дня Україною" є відгуки і за цей рік, і за минулий (я теж писала; мені сподобалось там); і ще в якихось темах були. Пошукайте. ;)

9. Марточка

Марточка Well-Known Member

Tanyunya, були минулого року, то там у Жайворонку був лише критий басейні і невеличке джакузі, облаштовували якраз територію для відкритого басейну, який діє вже цього року. Сам басейн сподобався, досить чисто було. Їздили і в Косино, там дуже багато людей, ну щоб сказати що там супер-не можу, але може бути. Не знаю чи поїхала б ще. Планую на термали в Угорщину поїхати, думаю то не до порівняння.

10. lovikyou

lovikyou Well-Known Member

Дівчата - на рівні далеко не гірше Воєводино - "Червона Рута" біля Хуста. Територія величезна, гарно, чисто та охайно.

11. ksjuha

ksjuha Well-Known Member

Також два роки поспіль туди їздила, задоволена дуже. Природа Шаяна взагалі супер.
    Доречі, відразу в сусідньому селі Велятино також є санаторій з термальними джерелами. В минулому році там було два відкритих басейни для дорослих та один маленький для дітей.

12. Krasynja

Krasynja Щаслива мамуся!

а які ціни і що пропонують?

13. lovikyou

lovikyou Well-Known Member

Вони пропонують окремі будиночки в різних стилях - європейському, гуцульському та швейцарському. Будиночки справді шикарні (по умовах). Територія досить велика, рівнинна, яка впритул підходить до гір.

14. Krasynja

Krasynja Щаслива мамуся!

А ще приблизні ціни за добу мені скажіть будь ласка (можна і в приват)
    Бо з серпня хочемо їхати в Карпати на 10 днів, поки що зупинились на Яремчі...

15. Lapatulya

Lapatulya Well-Known Member

Дівчата, хочемо поїхати на декілька днів з малечею в Карпати, підкажіть куди краще, щоб була нормальна дорога, щоб це був відпочиковий комплекс, бажано, щоб був басейн, одним словом,щоб було цікаво ще малечі, але розглядаємо такі варіанти як Сколе, Яремче , щоб дорога була недалека. Дякую.

16. Vesnyanka

Vesnyanka Well-Known Member

А куди поїхати , щоб був хвойний ліс? Це сторона Сколе- Славське? Закарпаття листяний, так?

17. Svjatkova

Svjatkova Well-Known Member

А в Турківському р-ні ( це так, щоб поближче до Львова))), є якісь хороші бази відпочинку, щоб з басейном і дит.площадкою? Можливо тут хтось був? на фото гарно і ціна дуже приємна)) с.Розлуч http://www.karpaty.info/ua/uk/lv/tr/rozluch/hotels/sobin

18. Loyal

Loyal Well-Known Member

В Турківському районі, тобто в самій Турці з базами дуже важко та і дорога туди погана. Ми їздили в приватний сектор і ходили на озеро біля ГЕСу, а перед самою Туркою є Чертур... але там так суто готель і альтанки, надовго там нема чого залишатись. От в Розлучі - там готелей маса. Плюс, що там є специфічне джерело, яке місцеві жителі рекомендують пити з "бодуна" ))) біля нього завжди на дорозі маса машин:girl_haha:

19. kati

kati Well-Known Member

Ви гляньте на сайті...там є всі ціни на всі типи розміщення

20. Svjatkova

Svjatkova Well-Known Member

kati на сайті пише: "Цены для этого отеля временно не доступны.", тому Krasynja мабудь і питає...

в переліку послуг за додаткову оплату є дит.майданчик((( для мене це мінус