Хочу поїхати в Карпати

Discussion in 'Мандри' started by nanap, May 16, 2007.

1. Nivea

Nivea New Member

Відповідь: Хочу поїхати в Карпати

Дівчата, хочу з мамою та 2-ма дітьми поїхати в Закарпаття ( Солотвино) в приватний сектор, може є у когось номер телефону, адреса проживання хороших господарів. Дякую.

2. silvia

silvia Well-Known Member

хочу почути выдгуки про "карпатський затишок" нам порадили його.
    може хтось ще щось порадить, щоб був майданчик дитячий і басейник

3. SOLODKA

SOLODKA Well-Known Member

Це той ,що в Яремче?

4. silvia

silvia Well-Known Member

ні, Славське

5. sofka08

sofka08 kasperjonoks

Маємо на меті пошуки бази теж з дитячим майданчиком і басейном.
    На сьогоднішній день зупинились ось на такому варіанті
    http://www.karpaty.info/ua/uk/lv/sk/nyzhnya.rozhanka/houses/na.skhylakh.karpat/
    тут фото не дуже вдалі, на інших сайтах набагато гарніше показана природа
    знайомі чоловіка дуже нахвалюють цю базу
    http://rozhanka.com.ua/index.php?page=10
    хоча здається , що там без майданчика

6. KAPUCHINKA

KAPUCHINKA Well-Known Member

мені щось розподобався. більш-менш ніби і терпимо, але більше туди, напевно, не поїдемо. Як на мене номери ще більш-менш, але нема холодильника. В тих їхніх "котеджиках" сиро і досить бруднувато плюс сходи на другий поверх, це по суті стрімка драбина. Холодильник, то взагалі окрема тема. Йому вже років 30 як пора на сміттєзвалище, але він ще там стоїть. ну і вигляд, звичайна відповідний. Тай холодильником то важко назвати, такий собі офісний варіант. тепер до того всього, ті будиночки подорожчали майже вдвічі. ми дзвонили питали чому така ціна, може зробили ремотн чи що. відповідь була якась невнятна. так що . думаю, просто підняли ціну.
    Що стосується мангалів, то їх там мало, так як і альтанок. Якщо ви живете в номері то альтанку треба займати раненько. Будиночки і той їхній котедж люкс мають свої альтанки.

---------- Додано в 14:12 ---------- Попередній допис був написаний в 13:58 ----------

Котедж люкс то взагалі окрема історія. ну спальні і вітальня там ще більш-менш. хоч теж вже хотілося б щоб їх освіжити. Але холодильник такий самий страшнючий і маленький. мало того що він маленький всього на дві нещасні ржаві полички, так він ще й спільний на два номери, які є в тому котеджі. в нього по великому рахунку нічого не влазить. а тут він ще й спільний. Ну невже при оплаті за один номер щось в районі тисячі грн не можна купити нормальні холодильники і поставати їх по одному у номер?

а ще в нас не працювала каналізація, не стікав нормально умивальник, а то що стікало опинялося на підлозі. приходив їхній працівник, щось там пробував робити, не помогло. Круті там умови як на тисячу грн.

Що стосується майданчика, то пам*ятаю, що була пісочниця, гірка, гойдалка і, може, ще щось. Правда у тій частині де тенісні корти ще щось робили, але воно було на стадії будівництва.

7. zabawa

zabawa Member

Відпочивали там недавно, будинок і господарі дуже хороші, господиня смачно готує, але немає гарної рівнини, тобто дітям буде зле поганяти. Дійсно - на схилах... З м*ячем-бадмінтоном нашим дітям було не зручно...

8. Cornelia

Cornelia Well-Known Member

Дівчата, хтось має відгуки про приватні садиби "У Лесі" та "Пролісок" у Яремче?
    Буду дуже вдячна за відповідь!

9. marife

marife Member

Приєднуюсь, також шукаю "дитячий варіант"

10. CaddyV

CaddyV Well-Known Member

11. Sweet kitty

Sweet kitty Вишивалочка

12. Itasiya

Itasiya New Member

CaddyV
    були з друзями минулого року в "Лис Микита", в принципі, сподобась, але є нюанси.. по-перше не дуже чисті номери( власники цього, так би мовити готелю,київляни, тому нема належного догляду за ним), по-друге тільки 2 альтанки на території, тобто якщо повне заселення, то ви можете залишитись без неї. я вважаю, що 300 гривень за 2-х місний номер -це дуже дорого...хоча зараз вони зробили дость непоганий басейн на території і це +, а так там дуже спокійно, поїхала б ще раз, якби була нижща ціна:girl_smile:

---------- Додано в 00:54 ---------- Попередній допис був написаний в 00:52 ----------

хто чув щось про Садибу «НОВИНКА», збираємось туди їхати?

13. Virchuk

Virchuk Well-Known Member

Хочемо поїхати в Карпати, але поселитись в якісь хатці без новомодних наворотів. Поближче до природи. Можете щось порадити?

14. ola-lyola

ola-lyola Well-Known Member

Можу порадити Шешори - приїжджаєте туди, заходите в першу-ліпшу хатку і питаєте за проживання, там багато хто здає хатки в оренду, бо готелів там малувато. Природа чудесна, річка, водопад, полонина гарна є (забула назву) в Космач недалеко їхати, там є цікавий музей Довбуша одного дідка. Ну і господиня до сніданку свіжий сир-молоко-ягідки принесе, люди там якісь добріші, ніж у Славську ,ще не зіпсуті цивілізацією, чи що...
    А ще люблю Закарпаття - повернулись з Жденієво - не перестаю захоплюватись їх природою, є дві річка, одна з природніми джакузі, а травичка, як килимок і так чистенько там всюди - спеціально дивилась і не знайшла тих атрибутів відпочиваючих, які зазвичай залишають наші туристи в Карпатах. Ну і територія готельчиків - така акуратна, ошатненька, травичка-качельки.
    А ще кухня кльова - може трохи загостра, особливо перші страви, але в готелях на сніданок подають млинці з домашньою сметаною і домашнім повидлом ммм, ну і порції значно більші від львівських.

15. allusya

allusya Well-Known Member

А де саме там зупинялись?

16. ola-lyola

ola-lyola Well-Known Member

Останній раз у Жди-ня-єво, до того були в Лісовій казці та Екстрімі, всі схожі між собою

17. Gorbywka

Gorbywka Форумна Орхідейка

Будьте ласкаві,де в Карпатах можливо зупинитись молодятам? Так щоб і готель файний був, прогулянками на конях та можливо навіть на квадрациклах . Ну і звісно за реальну ціну.
    Бо відгуки про готелі на сайтах якось не радують.
    Або якийсь тур -екскурсія на декілька днів.

18. innamorata

innamorata Well-Known Member

Не знаю чи сюди, але... Ми з малим їдемо в славськ з 8 по 16 липня з групою з басейну на симоненка. Там буде два котеджі(чи три?), один з яких займе група з басейну, а другий, казала тренерка, дівчата з ДП. Ану признавайтеся хто туди їде?!!!

Last edited: Jun 26, 2013
  19. lizarda

lizarda New Member

хочемо поїхати в Східницю, декілька сімей з малими дітьми. Чи може хтось порекомендувати житло, бажано окремий будиночок. так щоб подалі від центру і поближче до лісу. дякую.

20. Tanju

Tanju Well-Known Member

Цікавлять відгуки про туристичний комплекс Богольвар, що на Закарпатті? хтось був, чув?