Хочу поїхати в Карпати

Discussion in 'Мандри' started by nanap, May 16, 2007.

1. Lesya Vihot

Lesya Vihot Well-Known Member

Відповідь: Хочу поїхати в Карпати

2. ksjuha

ksjuha Well-Known Member

Відпочивали в Шаяні минулого року, ходила дивитись на "Перлину Закарпаття" і для себе зробила висновки, що туди з дитиною не поїхала б. База знаходиться в самому центрі Шаяну і це лише, з обох доріг дорога (на фото цього не видно зовсім). А відпочивати в такому красивому куротному містечку на бруківці, то звиняйте )))
    Для себе, доречі, по пораді однієї нашої форумлянки (за щ їй щиро вдячна) вибрала ось цей варіант http://erney-laz.org.ua/
    Задоволена - це не то слово :girl_tender:, база знаходиться вбік від центру на горі, краєвиди просто облюбуєшся (особливо з готелю), гарний басейн, дитячий майданчик, тренажерний зал, на випадок поганої погоди гарно облаштована дитяча кімната, баня, та що дуже зручно кафе із смачнющою кухнею (з дитячим мені в тому числі).
    Плюс даний відпочинковий комплекс організовує різноманітні екскурсії (в Солотвина, на канатну дорогу, в Хуст і т.д.)

• Подобається Подобається x 1
  3. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

4. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

http://www.karpaty.info/ua/uk/lv/dr/skhidnytsya/houses/sonyachna.kvitka/
    http://www.karpaty.info/ua/uk/lv/sk/skole/hotels/edelveys/
    http://www.karpaty.info/ua/uk/lv/sk/slavsko/hotels/slovyanka/
    дівчата,тут ніхто не відпочивав (Східниця, "Сонячна квітка" і Сколе, "Едельвейс",Славське, "Слов"янка")..цікавить-харчування (смачно\ні), господарі (адекватні/ні)...

5. Hanny

Hanny Active Member

Їдемо на вихідні в Закарпаття, тобто субота-неділя, плануємо відвідати Мукачево, цікавить які місця вартує відвідати (крім відомих Замку Паланок, графа Шенборна)? А також де можна смачно пообідати?
    Дякую

6. Bogdanka

Bogdanka Well-Known Member

замок Санта Нікола у Ченадієво (абсолютно непримітний зовні і дууууууже гарний і цікавий всередині)
    Шенборський замок всередині нецікавий, цікава споруда і парк навколо замку, всередині він не реставрований

7. Virchuk

Virchuk Well-Known Member

У Мукачево є мережа, схожа на "Пузату хату", тільки інтер'єр більш сучасний, недорого і смачно. Називається "Щодня" (здається:girl_blush2:)
    Точно бачила 2 заклади цієї мережі в центрі Мукачево.

8. light

light New Member

Всім привіт! Може хтось знає, порадьте терміново куди можна поїхати, якісь контакти. Хочу в Карпати (завтра - післязавтра :) ), щоб обов'язково поблизу було якесь озерце чи річка для купання (або басейн), бажано з харчуванням і щоб місце було якомога спокійніше і безлюдніше. Збираємось їхати вдвох. Буду всім дуже вдячна!

9. Відповідь: Хочу поїхати в Карпати

Теж відпочивали в цьому готелі минулого року, підписуюсь під кожним словом (теж відпочивали за порадою однієї форумчанки) Дуже-дуже класне місце відпочинку

10. Skaliaria

Skaliaria Well-Known Member

А скажіть, будь-ласка, ті номери, що економ, це в готелі? І чи не занадто людно там?

11. bora

bora Well-Known Member

Була в травні у Поляні. Готель Рейкарц.
    Непомітний хороший сервіс, класні номери, суперська кухня, сауна-парна-басейн-мінеральні ванни, своя бюветна вода і всілякі процедури, що призначає лікар (я правда до нього не дійшла:)). От тільки басейн закритий. Зате достатній щоб поплавати дорослим. А відкритий ще не запускали. Але думаю - в сезон ок буде (у фотогалереї на сайті є знимки).
    В дворі у них - дитячий майданчик. Велика тераса при ресторані. Але я всього того не фоткала.
    Організовують як всі там екскурсії-поїздки на фермерства, по замках і т.п.
    Обходили той туристичний райончик, подивились сайти - кращих там не знайшли.:) І ціни були порядні (під акцію щось 450 грн/доба).

12. Ука

Ука Добрий волонтер із поганими нервами

от і Богданка про нього позитивно відгукувалася. Але без акцій дорого для мене, якщо я правильно розібралася з їхніми цінами :sad:
    Приглядаюся до Смерекового двору, який Леся Віхоть порадила

13. Gajka

Gajka Well-Known Member

Хочу на наступні вихідні в гори на дні 3-4, ідеально б було з палатками, щоб була річка чи озеро і глуш, ну тобто мало народу або зовсім без нього. Можна і житло якесь винайняти, але в глухому місці.
    Якщо хтось щось може порадити, буду дуже-дуже вдячна.

14. Котя

Котя Оптимістка :-)

Рейкартц це мій найулюбленіший готель в Карпатах, але не в Поляні, а Рейкартц Карпати в Ждиняєво:girl_tender: Ми їздимо туди двічі на рік. Такого привітного сервісу я ще не зустрічала в Карпатах, дуже добре там для діток, дитячий майданчик, басейн, прекрасні кімнати, смачнющий швецький стіл на сніданок, який входить у вартість, напрокат велосипеди і для дорослих і для дітей. Для мене там досить високий рівень, але ціна відповідна, хоча по акції мможна відпочити досить не дорого. Ось пару фото (правда, як я ще була вагітна).

[​IMG][​IMG]
    [​IMG][​IMG]
    Ці фото нажаль не можуть передати тих всіх розкішних краєвидів, які там є, плюс ще цього літа має бути відкритий басейн. З впевненістю можу сказати "РЕКОМЕНДУЮ".:girl_yes:

15. Пупсик

Пупсик Well-Known Member

Підкажіть будь-ласка чи вартує зупинятись в Делятині. Була в тих краях давно і не пам"ятаю чи є там гори чи тільки горбочки. Цікавить садиба "Файна хата" http://www.karpaty.info/ua/uk/if/nd/delyatyn/houses/fayna.hata/

16. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

то ще не гори. То перегір я. Райцентр з горбочками.Тобто краще їхати трохи вглиб Карпат.

17. ksjuha

ksjuha Well-Known Member

Так, економ номери - це номери в готелі.
    Щодо людності, то людей там досить, але так як територія комплексу є великою, то людить досить таки розсіюються.

18. svoboda

svoboda Member

Олюшка, Ви вже знайшли куди поїхати? Також шукаємо такого плану місце - озеро або річка і малолюдність. Хочемо поїхати вже на ці вихідні хто знає, підкажіть!

19. Gajka

Gajka Well-Known Member

Ми поки думаємо. Але ми на наступні аж. Кожного року їздимо біля Долини за с. Новий Мізунь, там гарна річка і полянка, але там коли погода народу тьма. Були також біля Тустані на річці. Певно таки поїдемо наугад, що по дорозі знайдемо там і зупинимося.

20. GONE BABY GONE

GONE BABY GONE Well-Known Member

Відпочивали в Орлиному гнізді, дууже сподобалось,зараз хочемо їхати на вихідні знову, але можливо хтось знає гарні варіанти, поблизу, але обовязково, щоб було озеро в якому можна купатися.