Відповідь: Хочу поїхати в Карпати Відпочивали в Шаяні минулого року, ходила дивитись на "Перлину Закарпаття" і для себе зробила висновки, що туди з дитиною не поїхала б. База знаходиться в самому центрі Шаяну і це лише, з обох доріг дорога (на фото цього не видно зовсім). А відпочивати в такому красивому куротному містечку на бруківці, то звиняйте ))) Для себе, доречі, по пораді однієї нашої форумлянки (за щ їй щиро вдячна) вибрала ось цей варіант http://erney-laz.org.ua/ Задоволена - це не то слово , база знаходиться вбік від центру на горі, краєвиди просто облюбуєшся (особливо з готелю), гарний басейн, дитячий майданчик, тренажерний зал, на випадок поганої погоди гарно облаштована дитяча кімната, баня, та що дуже зручно кафе із смачнющою кухнею (з дитячим мені в тому числі). Плюс даний відпочинковий комплекс організовує різноманітні екскурсії (в Солотвина, на канатну дорогу, в Хуст і т.д.) P.S. Цього року на декілька днів також туди поїдемо, чекаю не дочекаюсь
Відповідь: Хочу поїхати в Карпати http://www.karpaty.info/ua/uk/lv/dr/skhidnytsya/houses/sonyachna.kvitka/ http://www.karpaty.info/ua/uk/lv/sk/skole/hotels/edelveys/ http://www.karpaty.info/ua/uk/lv/sk/slavsko/hotels/slovyanka/ дівчата,тут ніхто не відпочивав (Східниця, "Сонячна квітка" і Сколе, "Едельвейс",Славське, "Слов"янка")..цікавить-харчування (смачно\ні), господарі (адекватні/ні)...
Відповідь: Хочу поїхати в Карпати Їдемо на вихідні в Закарпаття, тобто субота-неділя, плануємо відвідати Мукачево, цікавить які місця вартує відвідати (крім відомих Замку Паланок, графа Шенборна)? А також де можна смачно пообідати? Дякую
Відповідь: Хочу поїхати в Карпати замок Санта Нікола у Ченадієво (абсолютно непримітний зовні і дууууууже гарний і цікавий всередині) Шенборський замок всередині нецікавий, цікава споруда і парк навколо замку, всередині він не реставрований
Відповідь: Хочу поїхати в Карпати У Мукачево є мережа, схожа на "Пузату хату", тільки інтер'єр більш сучасний, недорого і смачно. Називається "Щодня" (здається) Точно бачила 2 заклади цієї мережі в центрі Мукачево.
Відповідь: Хочу поїхати в Карпати Всім привіт! Може хтось знає, порадьте терміново куди можна поїхати, якісь контакти. Хочу в Карпати (завтра - післязавтра ), щоб обов'язково поблизу було якесь озерце чи річка для купання (або басейн), бажано з харчуванням і щоб місце було якомога спокійніше і безлюдніше. Збираємось їхати вдвох. Буду всім дуже вдячна!
Відповідь: Хочу поїхати в Карпати Теж відпочивали в цьому готелі минулого року, підписуюсь під кожним словом (теж відпочивали за порадою однієї форумчанки) Дуже-дуже класне місце відпочинку
Відповідь: Хочу поїхати в Карпати А скажіть, будь-ласка, ті номери, що економ, це в готелі? І чи не занадто людно там? Я все боюсь надокучливих сусідів, мала досвід ((
Відповідь: Хочу поїхати в Карпати Була в травні у Поляні. Готель Рейкарц. Непомітний хороший сервіс, класні номери, суперська кухня, сауна-парна-басейн-мінеральні ванни, своя бюветна вода і всілякі процедури, що призначає лікар (я правда до нього не дійшла). От тільки басейн закритий. Зате достатній щоб поплавати дорослим. А відкритий ще не запускали. Але думаю - в сезон ок буде (у фотогалереї на сайті є знимки). В дворі у них - дитячий майданчик. Велика тераса при ресторані. Але я всього того не фоткала. Організовують як всі там екскурсії-поїздки на фермерства, по замках і т.п. Обходили той туристичний райончик, подивились сайти - кращих там не знайшли. І ціни були порядні (під акцію щось 450 грн/доба).
Відповідь: Хочу поїхати в Карпати от і Богданка про нього позитивно відгукувалася. Але без акцій дорого для мене, якщо я правильно розібралася з їхніми цінами Приглядаюся до Смерекового двору, який Леся Віхоть порадила
Відповідь: Хочу поїхати в Карпати Хочу на наступні вихідні в гори на дні 3-4, ідеально б було з палатками, щоб була річка чи озеро і глуш, ну тобто мало народу або зовсім без нього. Можна і житло якесь винайняти, але в глухому місці. Якщо хтось щось може порадити, буду дуже-дуже вдячна.
Відповідь: Хочу поїхати в Карпати Рейкартц це мій найулюбленіший готель в Карпатах, але не в Поляні, а Рейкартц Карпати в Ждиняєво Ми їздимо туди двічі на рік. Такого привітного сервісу я ще не зустрічала в Карпатах, дуже добре там для діток, дитячий майданчик, басейн, прекрасні кімнати, смачнющий швецький стіл на сніданок, який входить у вартість, напрокат велосипеди і для дорослих і для дітей. Для мене там досить високий рівень, але ціна відповідна, хоча по акції мможна відпочити досить не дорого. Ось пару фото (правда, як я ще була вагітна). Ці фото нажаль не можуть передати тих всіх розкішних краєвидів, які там є, плюс ще цього літа має бути відкритий басейн. З впевненістю можу сказати "РЕКОМЕНДУЮ".
Відповідь: Хочу поїхати в Карпати Підкажіть будь-ласка чи вартує зупинятись в Делятині. Була в тих краях давно і не пам"ятаю чи є там гори чи тільки горбочки. Цікавить садиба "Файна хата" http://www.karpaty.info/ua/uk/if/nd/delyatyn/houses/fayna.hata/
Відповідь: Хочу поїхати в Карпати то ще не гори. То перегір я. Райцентр з горбочками.Тобто краще їхати трохи вглиб Карпат.
Відповідь: Хочу поїхати в Карпати Так, економ номери - це номери в готелі. Щодо людності, то людей там досить, але так як територія комплексу є великою, то людить досить таки розсіюються.
Відповідь: Хочу поїхати в Карпати Олюшка, Ви вже знайшли куди поїхати? Також шукаємо такого плану місце - озеро або річка і малолюдність. Хочемо поїхати вже на ці вихідні хто знає, підкажіть!
Відповідь: Хочу поїхати в Карпати Ми поки думаємо. Але ми на наступні аж. Кожного року їздимо біля Долини за с. Новий Мізунь, там гарна річка і полянка, але там коли погода народу тьма. Були також біля Тустані на річці. Певно таки поїдемо наугад, що по дорозі знайдемо там і зупинимося.
Відповідь: Хочу поїхати в Карпати Відпочивали в Орлиному гнізді, дууже сподобалось,зараз хочемо їхати на вихідні знову, але можливо хтось знає гарні варіанти, поблизу, але обовязково, щоб було озеро в якому можна купатися.