Відповідь: Хочу поїхати в Карпати а які спазми? в гострі періоди в шахти не рекомендуються спускатись
Відповідь: Хочу поїхати в Карпати Ми завжди віддихаємо в Славську, тут http://karpaty.nezabarom.ua/slavsko/anastasia/ Надзвичайно затишно,дуже хорохі люди, смачна кухня і шикарний краєвид з вікна! Там така аура,приїжаєш і ніби впадаєш в ейфорію! Там так, так, АХ як класно!!!! Дуже подобається коли ти сидиш в столовій(особливо зимою) снідаєш чи вечеряєш, тріщить камі, велике вітражне вікно, а за вікном падає лапатий сніг і грає така приємна,не напрягаюча музика...
Відповідь: Хочу поїхати в Карпати Ми також релаксуємо в Славську. Класно там!!!!!!!! Раджу зимою зупинятись в "Захар беркут" (високий підйом, краєвид звікна просто супер...), а літом в пансіонаті "Славський" (шикарний басейн, кухня ням-ням, SPA...)
Відповідь: Хочу поїхати в Карпати Дівчатка, хто знає готель "Чагарі" в Славську? Розкажіть, що за місцина. Забронювали там місце, але якось трошки хвилююсь. Їдемо в Карпати вперше. Ще підкажіть будь-ласка, чим там зайнятись. Чи є там якийсь колоритний ринок? А також ще хотілось би потрапити десь на їхні бринзу і вино.
Відповідь: Хочу поїхати в Карпати в Славську є ринок. Що Ви розумієте під словом колоритний? Колоритний у Косові базар, він великий, у Славську звичайний ринок, наш вернісаж в рази більший. ---------- Додано в 11:41 ---------- Попередній допис був написаний в 11:39 ---------- до вина Славсько нічого не має, вино то Закарпаття, бринзу треба питати в господарів, але то не та карпатська бринза, що в Яремчі, Косові чи Закарпатті.
Відповідь: Хочу поїхати в Карпати До Косова трохи далекувато... А чогось гірського колоритного хочеться, а не просто села в горах. Ми мабуть невірно тоді місцевість обрали?
Відповідь: Хочу поїхати в Карпати не знаю критерій за якими Ви шукали собі Карпати для відпочинку, тому не знаю, що Вам сказати
Відповідь: Хочу поїхати в Карпати XIX Міжнародний Гуцульський фестиваль XІХ Міжнародний Гуцульський фестиваль проводиться 27-28 серпня 2011 року в місті Косові та в селі Рожнів Косівського району, Міністерством культури і туризму України, Івано-Франківською обласною державною адміністрацією, Косівською районною державною адміністрацією за ініціативи Товариства «Гуцульщина» і має на меті розвивати та популяризувати традиційні види народного мистецтва, звичаї, обряди етнічної групи українців–гуцулів, підвищення соціального і мистецького статусу автентичного фольклору, виявлення самобутніх творчих колективів, окремих виконавців та майстрів образотворчого і декоративно–ужиткового мистецтва. Програма XIХ Міжнародного Гуцульського фестивалю 27 серпня 2011 року (перший день): •08.00-10.00 — Заїзд учасників конференції, їх реєстрація у приміщенні райдержадміністрації •10.00-11.00 — Урочисте покладання квітів до пам’ятних місць у м. Косові. •11.00-13.00 — Науково-практична конференція «Гуцульський феномен: мистецтво життя і творчості» у приміщенні райдержадміністрації. •13.00-14.00 — Обідня перерва. •14.00-16.00 — Секційні засідання в Косівському інституті прикладного та декоративного мистецтва Львівської національної академії мистецтв. •16.00-17.00 — Переїзд учасників конференції у с. Яворів. •17.00-19.00 — Вернісаж-виставка ліжникарства «Барвограй», вшанування пам’яті майстра художньої обробки дерева Василя Девдюка (1873-1951 рр.) •19.00-21.00 — Урочисте запалювання фестивальної ватри на історичній горі Стоянів, опришківські ігри та забави. 28 серпня 2011 року (другий день): •10.00-11.00 — Заїзд учасників фестивалю, реєстрація в Косівському районному Будинку культури. •10.30-10.00 — Збір учасників біля Будинку культури на вулиці Гвардійська, 1, м. Косів. •11.00-11.30 — Фестивальний хід на майдан Незалежності. •11.30-12.30 — Урочиста церемонія відкриття XIХ Міжнародного Гуцульського фестивалю у м. Косові на майдані Незалежності. •12.30-19.00 — Конкурсні мистецькі програми художніх колективів учасників фестивалю на концертних площадках у м. Косів та с. Рожнів. Гуцульські спортивні забави на стадіоні м. Косів. •15.00-15.10 — Передача естафети XIХ Міжнародного Гуцульського фестивалю XХ Міжнародному Гуцульському фестивалю. •19.00-19.15 — Урочисте закриття XIХ Міжнародного Гуцульського фестивалю. •19.15-21.00 — Концертна програма фольк-рок групи на центральній сцені фестивалю. •20.00-23.00 — Творчі зустрічі учасників фестивалю у селах Косівщини. •23.00-01.00 — Масові гуляння. Дирекція фестивалю адреса: майдан Незалежності, 11, м. Косів, Івано-Франківська обл., 78600 e-mail: kosivrda@i.ua тел.: (3478) 2-48-45, 2-46-39, 2-45-20, факс: 2-48-49 тел.: (3478) 2-10-07, 2-22-75 (група розселення) тел.: (3478) 2-14-63, 2-01-78, 2-13-22 (група мистецьких програм)
Відповідь: Хочу поїхати в Карпати Власне критерій оцей: Ну і ще велику роль у виборі Славська зіграло легкість і швидкість добирання.
Відповідь: Хочу поїхати в Карпати Поки їдете по трасі, то дорога, дійсно, одне задоволення, а от далі... Ми відпочивали недалеко від "Чагарів" то місцина мені сподобалася. А знайомі недавно були на цій базі, приїхали дуже задоволені.
Відповідь: Хочу поїхати в Карпати Дівчата хто їздив в Рахів на "свято бринзи"? Наскільки там цікаво? Чи можна придбати хорошу бринзу ,вурду? Коли більше дійств в суботу чи в неділю? Бо плануємо на цих вихідних поїхати ,незнаю чи варто так далеко їхати?!
Відповідь: Хочу поїхати в Карпати Відзвітуюсь коротенько, може комусь згодиться. (Ми без машини, тому дуже суб’єктивно) "Чагарі" - хороший готель, справжній величезний плюс у ньому - гарнюній басейн з водяними гірками - радощам дітлахів немає меж. Ну і батькам красота, бо можна хоч з дві години в день (саме стільки працюють ці гірки), подихати вільно, поки дітиська відриваються. Кімнатки акуратненькі, ціни порівняно з іншими готелями з басейнами, невисокі. Дивний мінус - сніданки, що включені у вартість. У всіх кімнатах незалежно від кількості місць - лише 2 сніданки. В нас був 2-кімн. номер, зрозуміло, що в 2-кімнатному номері ми не будемо жити лише вдвох, але все-одно мали лише 2 сніданки, за інші - будьте ласкаві, доплачуйте. Але готують смачно, особливо сподобались їх налисники. На вихідні народу там - море. Від себе: відпочиваючи вперше в Карпатах на цій базі Карпат я не відчула. Великий мінус, до інфраструктури далеко, мус брати таксі ((. (Я забула вдома зубну щітку, мусила зуби чистити пальцем ((((( ) Плюс вкупі з мінусом: неподалік є підйомник, який працює лише в суботу і неділю, ми собі напланували в неділю, а в них, виявляється празник, тому в цю неділю він теж не працював (( Взяли машину, поїхали на канатну дорогу Захар Беркут - от де я відчула всю (а може й не всю ;-)) магію Карпат!!! Така краса!!!
Відповідь: Хочу поїхати в Карпати Корткий звіт про подорож на Закарпаття. На жаль, фотоапарат невчасно зламався, тому фото будуть офіційні. На Закарпаття ми подорожуємо часто- люблю цю місцевість. Цього разу знову були у Мукачево, Берегово та Ужгороді. При цій поїздці зупинялися на ночівлю не в Мукачево ( раніше були там у "Вишневому саді" майже у центрі міста- рекомендую), а в Берегово. В попередніх поїздках у Берегово ми теж ночували- у "Золотій паві", відгук про яку вже залишала. На цей раз зупинилися не у самому центрі, а за 2 км від "Пави" на виїзді з Берегова по трасі до кордону у "Вілла "Баст". Ось її сайт http://hotel-villabast.com.ua/. Фото номерів відповідають дійсності, лише по розміру вони значно більші, ніж можуть здатися. Ми жили у самому простому номері за 170 грн, який включав: двоспальне ліжко, додаткове розкладне ліжко для дитини ( дод. місце для дітей - безкоштовно), 2 тумбочки з настільними лампами, пуфіки, шафу-купе, холодильник, кондиціонер, телевізор з кабельним ТБ, туалетну кімнату з душем, рушники. Площа найпростішого номера приблизно 16 м2. Покращені номери відрізняються більшою площею, а в півлюксах окрім душової кабінки є ще стаціонарна ванна, а в кімнаті- розкладний диван. Все у номері працювало справно і було чистеньким. Мінуси- багато комарів увечері та відсутність "вай-фай" зони. В готелі працює ресторан з досить обширним меню та демократичними цінами ( наприклад, 300 г бограчу там вартує 11 грн). Щоправда про якість їжі відгуку не залишу, бо ми вечеряли у ін. місці у центрі Берегова. Персонал готелю- спокійний і ненав язливий. Коли нам вже після закриття ресторану об 23 годині забажалося попити чайку, дівчинка з рецепшн без проблем пішла ставити чайник.Розмовляють з туристами традиційною ламаною українсько-рос. мовою. Тепер щодо того, де можна поїсти. Якщо вам потрібно просто поїсти, без претензій на вишуканість інтер єру, то можна або в піццерії "Белла наполі", яка є одразу біля готелю, або в центрі у піццерії "Кармен" ( тут окрім піцци ще є традиційні блюда: 400 г бограчу чи боб-лемешу за 19 грн, 400 г борщику за 12 грн, 4 великі домашні голубці із сметаною- 12 грн, смачнючий м ясний салатик по 15 грн за 200 гр, найбільша піцца "зі всім"- 35 грн і т.п.). Тут все демократично, свіжо і оперативно.Якщо хочеться вишуканого вечору- завтати треба у ресторан "Золотої пави"- тут є хороший вибір блюд за недорогими ( порівняно зі Львовм) цінами та гарна літня веранда на 2 поверсі. Єдиний мінус- дуже повільні офіціанти. Тепер щодо "розваг" у Берегово. Звичайно, їх не особливо. Оскільки відвідувати в черговий раз термальний бассейн радянського зразка за 30 грн з носа не було бажання, ми поїхали на їх озеро Дийда ( воно знаходиться за 7 км від Берегова) в їх відпочинкову зону "Бумеранг". Ось, щоб було приблизне уявлення:http://www.karpaty.info/ua/uk/zk/br/dyjda/entertainment/bumeranh/. Вхід туди на весь день для дорослого 30 грн ( вихідні дні- 50), для дітей до 12 р- безкоштовно. На території відпочинкової зони є стоянки для авто, піццерія, водні горки, деревяні лежаки ( як колись у Союзі, тільки відреставровані), тени, туалети ( і не один). Тобто повністю інфраструктура. Біля озера зараз активно розбудовуються дачі з брусу ( як у Мельниках у Шацьку), які активно здаються відпочиваючим. Кожна така дача, яка знаходиться по перашій лінії має свій власний вихід до озера. Вартість оренди не дізнавалася, але цьогоріч там зупинялися наші друзі, то при нагоді спитаю. Крім того, на території дач було багато авто на львіських номерах, тож може вже хтось і з форумчан знімав котедж і може поділитися такою інфо). Тепер про Ужгород- тут ми в цей раз не зупинялися, раніше ночували у "Маливо"( тоді було добре, як зараз- не знаю). Залишу свій відгук про їх ресторан-музей "Деца у нотаря".Досить цікаве місце. Десь Ука в свому ЖЖ давала реальні фото.Ось їх сайт з переліком меню ( ціни відповідають дійсності)http://www.deca.net.ua/pro-detsu.Цікавий інтер єр, непогані страви. Якщо відвідувач завітав просто щоб пофотографуватися- без проблем: ніхто не приставатиме з тим, щоб щось замовляли. Одним словом, оригінально і цікаво.
Відповідь: Хочу поїхати в Карпати ні, не працюють. Ми тільки звідти))) але в обласній алергологічній лікарні є "соляна кімната", де дітей ( і не тільки) файно засолюють))))) Диспенсером розпилюють сіль, сеанс триває 45 хв і вартує 15 грн (перший раз 15-30 хв), на другий тиждень мої хлопці вже сиділи по 2 сеанси (моя власна ініціатіива) і виходили як справжні шахтарі - не відмиєш. Перед початком процедури медсестра відправляє всіх до лікарів (перестраховується), від яких нічого інформативного не почуєш, але грошей чекають))))) Ми були трохи більше 2-х тижнів, з погодою нам дуже повезло (від +30 до +40 і жодного разу не було дощу), тож крім вдихання солі малі вдосталь накупалися в солоних озерах. Озера є від 2-3 грн (власність лікарні, трохи брудне, дно в каміннях, берег також, вода досить тепла) до 20 грн за вхід (приватний басейн "Ялинка", воду закачують з шахт, змінюють кожні 3-4дні, вода чистюсінька, але прохолодна, видно руку господаря, для дітей там трохи не продумано). За колією вверх є лісопарк, там є де погуляти-подихати. Наступного разу обов"язково візьмемо з собою велосипеди, там є де покататися.
Відповідь: Хочу поїхати в Карпати Дівчатка, хочу влаштувати чоловіку свято з нагоди його 30-річчя і повезти в Карпати. Місце особливо значення немає, головне щоб це було невелике житло на 5-6 чоловік (без господарів) з хорошим краєвидом і не більше 200 км від Львова. Підкажіть щось, пліз!
Відповідь: Хочу поїхати в Карпати Олюшка, можу порадити с.Волосянку, садибу Близнюки. Розташована садиба на схилі гори, відповідно і краєвид гарний і повітря дуже чисте. Додаю фото, які робила в липні. Два будиночки із червоним дахом, що справа від верхівки ялинки (що в центрі фото), це і є ця садиба. Я вже якось писала про неї в цій темі. Від Львова не далеко, не більше 200 км, і можна без господаря (там один дім з господарем а другий без). наша собака, в захопленні від подорожі такий вид був із нашого номера: Як щось ще цікавить то питайте.
Відповідь: Хочу поїхати в Карпати Дякую! Знайшла і-цію в неті про неї, трішки вона завелика, бо на 10 людей, то доведеться певно за все платити, якщо самим бути.
Відповідь: Хочу поїхати в Карпати можу порекомендувати "Три брати" в Гребенові. зокрема, для дня народження. по-перше, недалеко. по-друге, недорого (відносно, звичайно, але ми везли на день народження компанію - і заплатити за всіх було абсолютно прийнятно ). по-третє, непогано. навіть дуже непогано. мають окреме крило для компаній - можна компактно там всім поселитися. кухня - дуже доброзичлива, стіл накрили для ДН, як нам хотілося. від закладу - приємна несподіванка - іменинний торт у подарунок. користувалися ще послугами їх парної і басейну. може бути. поверталися туди кілька разів - в основному, завдяки доброзичливому ставленню персоналу і недалекому розташуванню. це важливо, бо ми всі з дітьми.