Відповідь: Хочу поїхати в Карпати планували їхати в Волосянку в віллу Нову але нажаль там вже все заняте. Може хтось відпочивав в волосянці в інших садибах поділіться враженнями бо в інтернеті мало варіантів. Зараз думаю про Скелю , Куми та На горбі.
Відповідь: Хочу поїхати в Карпати Не повіриш, але ми таки поїхали в Шешори, хоча я планувала Косів. Але ми були там з 26 липня по 2 серпня. Спершу в телефонному режимі знайшли якусь садибу, приїхали вночі, поселились в ту "хатку на курячих ніжках" чомусь названу садибою... Зранку зустріли знайомих, які жили вже там тиждень і знайшли нам нормальне житло. Поки шукали ту "садибу у пані Марії біля річки" то так насміялись - там в кожній хаті по пані Марії, а половина хат над річкою. Але наша пані - виявилась надприємною жінкою(що мене здивувало після сервісу в Славському та Яремче), носила нам молочко, варила компот, збирала яблучка, Ярка майже переселилась до її хати, яка буда недалеко тої, де ми жили. Я колись була там наскоком з Косова, але Шешори - краса неймовірна. Особливо тішить що туди ще не добралась цивілізація - всі місця де ми харчувались приємно здивували смачною кухнею та домашніми продуктами. Особливо сподобався Фільварок над Гуком та маленьке придорожне бістро без назви. Найбільший ресторан Аркан зіпсувася, у порівнянні з минулим разом - форель несмачна, таке враження що розморожена, запитала що можна взяти дитині - принесли курячу відбивну так щедро поперчену та "намівінену" що чоловік не зміг доїсти... Одне що там добре - банош, ну і заради краєвиду з тераси варто туди хоча б раз піти. Вперше за останні пару років поїздок у Карпати назбирала малини на зиму,ну і наїлись... Краєвиди, тишина і частина дійсно недоторканої природи, без пластикових пляшок, звязку та інших благ цивілізації. Шкода що не доїхали до Космача. Ну а посидіти біля водопаду і повний релакс... Водопади - великий і малий. Мммм Малинка А цими вихідними були також у дуже мальовничому місці - Новоселиця, пару км. за Долиною як їхати на Мислівку, широке русло ріки(навіть незнаю що за річка), гарні краєвиди, пів-дня збирали камінці біля річки. Людей мало, бо місце маловідоме, що є для мене великим плюсом, мене чомусь останнім часом дуже дратують оті цивілізовані Карпати з натовпами біля річок в Славську чи Яремчі. Ну і закінчилася наша епопея в гостях у Мучачі в її персональному мальовничому куточку Карпат поблизу Сколе. А там я вперше за останні пару років наїлась яблучок просто з дерева... Фоток нема, вони в Мучачі
Відповідь: Хочу поїхати в Карпати Доброго дня!Хто може порадити хорошу базу або приватний сектор ?Вирішили з подружками і дітьми відпочити хоча декілька днів .Діточкам від 7 місяців до 7 років.
Відповідь: Хочу поїхати в Карпати І ми повернулись з Карпат! Були 2 дні в Яремче, день в Шешорах і день в Косові. Яремче я дуже люблю, тому і цього разу відпочили супер! А от Шешори 2-й раз і невдало! З житлом то взагалі була проблема, до нормальних умов за адекватні ціни там ще далеко, з харчуванням також, єдине що тішило то це природа, Сріблясті водоспади. Так і не знайшовши житла в Шешорах ( на 100-річної давності рушники і постіль, брудні вікна і накуренний душ за 250 грн я непогодилась), поїхали в Косів до жіночки в якої вже ночували минулого року, і за 120 грн всі умови! В Косові як і в Шешорах особисто для мене не має що робити, більше туди не поїдемо!!!
Відповідь: Хочу поїхати в Карпати Приватна садиба "Млин" майже в центрі, за супермаркетом "Фаворит" , 4 поверхи (цоколь-кухня (є туалет), 1-й- прихожа з каміном, 2-й -душ і гідромасажний бокс на 1, 5 метра, 3-й спальня (є туалет і умивальник, міні душ )Платили 250 грн за весь будинок Ось деякі фото
Відповідь: Хочу поїхати в Карпати Дівчатка, вперше за своє життя їдемо з чоловіком та ще однією парою в Карпати, плануємо на початок вересня на три дня - вихідні, бо тримає робота(( Дуже хочеться на Синевир глянути і на Шипіт, багато хочеться, а часу обмаль. Може хто їздив і має номери телефонів господарів будь ласочка відпишіть в пп, бо голова обертом йде від карпати.інфо, так як знайомі не мають нету, організацією займаюсь я: пообкладалась картою, листками з можливими напрямками поїздки і щось в мене ніц не виходить, так як не знаю місцевості навіть не уявляю де краще: про Яремче, Славськ, Шешори, Берегово, Солотвино чула і тут чимало прочитала, але нам, людям сімейним щось тихе, спокійне....тільки ми і природа... А ще знайшла в неті, що 3-4 вересня фестиваль бринзи в Рахові, то може поблизу якісь села є, щоб можна було і по горах полазити і на фестиваль втрапити... Чекаю з нетерпінням інформації
Відповідь: Хочу поїхати в Карпати може ви просто не знайомі з місцевістю? Ви були хоча б на полонині Росохата або в Пістині чи коло Гомулу коло річки? природа чудесна, вигляди - тотальні скрінсейвери, і народу, крім водопадів в рази менше (що для мене особисто шалена перевага) ніж в Яремчі
Відповідь: Хочу поїхати в Карпати Ми завтра теж збираємося в Карпати на вихідні. Цілий день сьогодні обдзвонювала в Славськ і ближні села, всюди нема вільних номерів або не підходить ціна, харчування. Аж тепер натрапила на приватну оселю в центрі Славська за 100 грн. номер і умови на фото чудові. Завтра збираємось туди, тільки щоб погода не підвела!:dance:
Відповідь: Хочу поїхати в Карпати Можливо й так, але завжди питаюся місцевих жителів, що вартує побачити, радили тільки водоспад в Шешорах і сувенірний ринок в Косові!!! Чого люблю Яремче, бо там є як і цивілізація так і куточки неторкані (район зоповідника, вуличка Партизанська біля підйомнику), ніколи не має проблем з житлом і харчуванням, на околицях Яремче багато цікавих історичних памяток (старовинні церкви, музеї), туристичних маршрутів, водоспадів, витягів, карпатські гори-двохтисячники, полонини, перевали, вольєр, стежка Довбуша і всього всього. Повністю згідна , що в Яремче зїжджається дуже багато туристів і відпочивальників, але я надаю перевагу активному відпочинку і для мене важливо багато всього побачити і побувати в різних місцях ну і ввечері прийти/приїхати змученими в комфортне житло! В Яремче приїжджаємо вже кілька років по 2-3 рази на рік, зажди є що побачити вперше! В Шешорах найбільшою проблемою було житло, потратили пів дня і путнього нічого не знайшли ( хотілося спокою, чистоти, простору і елементарних умов до 200 грн за добу).
Відповідь: Хочу поїхати в Карпати Можна зупинитись в с Пилипець, там водопад Шипіт, а на о. Синевир поїхати на екскурсію. Чи навпаки, зупинитись в с Синевир, а з'їздити звідти на водопад в Пилипець. ---------- Додано в 00:18 ---------- Попередній допис був написаний в 00:03 ---------- Богданко, заінтригували мене, ми були в Шешорах, але тільки на сріблястих водопадах (в Шешори приїждали на екскурсію), мені дуже сподобалось. А виявляється ще недалеко полонина... Біля Гомулу також гарні водопади? Що цікавого в Пістині? Читала що десь на Косівщині є Карпатський Стоунхедж... Того року так хотіла поїхати в Шешори, але чоловік не хоче через ту нездалу дорогу. Там часом дорогу не зробили?
Відповідь: Хочу поїхати в Карпати Були ми в ЛІЛІАНІ, що в Славському. Сподобалось. Ми не дуже вибагливі клієнти, але придертися аж так хіба можна було до чекання на сніданки-обіди і т.д. Все інше - файно. Основний плюс - почуваєш себе затишно на території, я б сказала "не напряжно", бо адміністрація і обслуговуючий персонал,наче невидимки були. Кухня смачна, територія і номер чисті (хоча ремонту років зо 5 точно, то є недоліки-тріщинка, плиточка царапнута, але то дрібниці абсолютно), басейн теплий, сайна, правда, електрична, але є плюс - коли замовляєш сауну, то басейн закривають (він під накриття) і він повністю тільки в твоєму розпорядженні (тому сауну реально з 17.00 замовити). Кілька фото. Номер Територія.
Відповідь: Хочу поїхати в Карпати Ще маю одне питання, а які ціни в Карпатах, маю на увазі на продукти, на бринзу і інші сири, в господарів продукти приблизно, взагалі скільки приблизно треба брати з собою грошей, не враховуючи тих, що на житло?
Відповідь: Хочу поїхати в Карпати Були в садибі "На горбі" на початку серпня. Вона розміщена майже біля самого витягу "Захар Беркут". Поруч трохи вище "Куми". На сусідній "вуличці" ближче до Славського - "Вілла Нова" і "Вежа ведмежа". Фото з витягу Вид з вікна [/URL] Зараз там акція -150 грн. кімната. Ми відпочивали 2-є дорослих і 2-є дітей в кімнаті з вигодами, двоспальним ліжком і розкладним диваном. Садиба ще в процесі "дооблаштування". Всередині все чудово, лише зверху не поштукатурена, ну і ще двір потребує трохи роботи. Є кухня, можна готувати самостійно, або замовляти їжу в "господині", яка приходить готувати, коли є багато людей. Їжа смачна, але якщо хочете готувати самі, продукти вартує привезти з собою, бо купити немає де. Можна харчуватись і в кафе "Фаст-фуд" на витязі "Захар-Беркут"- ціни і асортимент майже як в "Пузатій хаті". Дуже приємні господарі, про все можна домовитись, все підкажуть. В дворі є дитяча площадка і 2 надувні басейни - дитячий і дорослий, велика качеля - лавка, шезлонги, "бєсєдка", мангал. Діти з басейну не вилазили і їхати додому не хотіли.
Відповідь: Хочу поїхати в Карпати Дівчатка підкажіть куди можна поїхати з малими дітьми. нас 3 сімї, діти 2-4 роки. більше схиляюсь до Яремче. Можливо хтось винаймав там котедж, щоб був дитячий майданчик в дворі. Порадьте будь-ласка щось
Відповідь: Хочу поїхати в Карпати для дітей - Маєток святого Миколая. Тут опис нашої мандрівки цьогорічної. Ми в Шешори не звертали, але на самому перехресті дорога туди виглядала ідеальною. Але не виключаю, що то лиш кусок від перехрестя.
Відповідь: Хочу поїхати в Карпати Порадьте котедж в Славську чи в Сколе, щоб було добре з дітками поїхати. Щоб майданчик був, бажано басейн і людські умови. Дякую!
Відповідь: Хочу поїхати в Карпати і мене дуже цікавить відпочинок саме в Сколе або в ближніх селах, може хтось там бував?