Хочу поїхати в Карпати

Discussion in 'Мандри' started by nanap, May 16, 2007.

1. zabawa

zabawa Member

Відповідь: Хочу поїхати в Карпати

Солене Озеро - на першому поверсі - ДУТ в номері, 250 грн. за 4х, на другому - ум. на поверсі, 200 грн. (уступили за 150). Єдине - треба посуду трохи взяти з собою, бо загального мало, може бути зайняте, якщо машиною - то не проблема найнеобхідніше взяти...

2. Ritamadonna

Ritamadonna Member

В Рожанці - то той пансіонат, що на горбочку - при вїзді зліва?
    колись він був єдиний в Рожанці, чи є зараз ще якісь?

І як туди доїзд? Якщо не на джипі - добратися можливо?

3. Harmony

Harmony Member

Дівчата хто відпочивав в Шаяні поділіться враженнями!!

4. manka

manka Member

Чомусь ніхто не пише про відпочинок в с. Берегове. Хтось був там цього року? Які враження? Ціни? Чи є розваги для дітей?

5. rododendronia

rododendronia Member

я відпочивала враження надзвичайні. Шаян надзвичайно красиве курортне місце , там дуже багато гарних баз відпочинку щоправда і дорогих. Будуть запитання питайте обовязково відповім!

6. ola-lyola

ola-lyola Well-Known Member

Про Берегове багато писали тут

7. jalla

jalla Прогрес року 2013

І ми плануємо в Карпати десь в кінці липня. Поки що в пошуках підходящої бази. Нам головне, щоб доїзд був нормальний, бо власного авто нема і щоб з дитиною добре було. Спочатку хотіли в Гребенів, але шукаємо ще якісь варіанти. Набрид вже той Гребенів майже кожного року туди їздимо)).

Ану-ану, де той Шаян, як туди можна доїхати і чи є там такі бази, щоб ціни не дуже кусючі?

8. rododendronia

rododendronia Member

їхати туди трішки проблемно. Ми їхали до Хуста Солотвинським поїздом, а звідти на таксі до Шаяна. Баз там багато , ви напишіть які для Вас ціни не кусючі а я постараюсь щось порадити. Бо обходила багато місцян. ОсьВам кілька фото Шаяна
    це вид з вікна нашого готелю [​IMG]
    центр Шаяна [​IMG]

9. jalla

jalla Прогрес року 2013

О, ну, то з маленькою дитиною напевно нам трохи не підійде.
    Я так думаю, може то в Славське податися. Принаймі туди доїзд хороший.

10. сяняНЯНЯ

сяняНЯНЯ Well-Known Member

теж чула за Славське хороші відгуки) знайомі родичів відпочивали на якійсь базі,де ціни за номер 170грн,умови гарні,знаю що є басейн на території,...шкода що не знаю назви бази,бо якщо з Шацьком нічого не вийде,то будем взнавати за цю базу)

11. Harmony

Harmony Member

rododendronia скажіть які ціни в приватних садибах і як можна проводити час. Читала що там є озеро, ви там плавали

12. rododendronia

rododendronia Member

в приватних садибах не знаю , думаю так як і на інших курортах орієнтовно 50-80 грн з людини ! В озераз не купалась бо не було можливості я там була лише 3 дні на початку травня хоча в басені купались юо жара була невиносима.

13. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

дівчата, мо хто підкаже-шукаємо місце відпочинку,де б був критий басейн (а то з тою погодою не вгадаєш)

14. Raven

Raven Мама малятка

В "Ліліані" (Славське) є, то навпроти спусків політехніка, правда він типу, як надворі, а коли погана погода куполом закривається. Так що можна в любу погоду купатися.
    http://liliana.lviv.ua/fotogalereya/16.html тут фотки є.

Хтось в Мукачево відпочивав? Поділіться враженнями.

15. пальмочка

пальмочка New Member

База відпочинку Черемшина в Гребеневі.

16. DIUJMYK

DIUJMYK Member

де б був критий басейн (а то з тою погодою не вгадаєш
    "Три сини і донька" Східниця

17. olerusya

olerusya sweet candy ;)

мене заціквило:) розкажіть детальніше - той басейн постійно закритий? Ви там були?

18. пальмочка

пальмочка New Member

Так була неодноразово,басейн під куполом(постійно закритий)Недолік:басейн нагрівається від парникового ефекту,тобто щоб була тепла вода потрібно пару сонячних днів.

19. Іриска

Іриска Well-Known Member

і я шукаю)))) теж хочу з масем поїхати трохи кудись (Улясь, мо разом?) хотіла Східницю, хтось щось порадить?

20. Iryna

Iryna Well-Known Member

в Східниці з басейнами є відпочинковий комплекс "три сини і донька", "санта марія", "діана", приватні садиби "валерія", "4р"... я була в "трьох синах", то басейн там хороший, знаходиться всередині в корпусі, але ціни на проживання високі(((
    багато інформації є на цьому сайті http://www.shidnitca.com/