Відповідь: Хочу поїхати в Карпати Солене Озеро - на першому поверсі - ДУТ в номері, 250 грн. за 4х, на другому - ум. на поверсі, 200 грн. (уступили за 150). Єдине - треба посуду трохи взяти з собою, бо загального мало, може бути зайняте, якщо машиною - то не проблема найнеобхідніше взяти...
Відповідь: Хочу поїхати в Карпати В Рожанці - то той пансіонат, що на горбочку - при вїзді зліва? колись він був єдиний в Рожанці, чи є зараз ще якісь? І як туди доїзд? Якщо не на джипі - добратися можливо?
Відповідь: Хочу поїхати в Карпати Чомусь ніхто не пише про відпочинок в с. Берегове. Хтось був там цього року? Які враження? Ціни? Чи є розваги для дітей?
Відповідь: Хочу поїхати в Карпати я відпочивала враження надзвичайні. Шаян надзвичайно красиве курортне місце , там дуже багато гарних баз відпочинку щоправда і дорогих. Будуть запитання питайте обовязково відповім!
Відповідь: Хочу поїхати в Карпати І ми плануємо в Карпати десь в кінці липня. Поки що в пошуках підходящої бази. Нам головне, щоб доїзд був нормальний, бо власного авто нема і щоб з дитиною добре було. Спочатку хотіли в Гребенів, але шукаємо ще якісь варіанти. Набрид вже той Гребенів майже кожного року туди їздимо)). Ану-ану, де той Шаян, як туди можна доїхати і чи є там такі бази, щоб ціни не дуже кусючі?
Відповідь: Хочу поїхати в Карпати їхати туди трішки проблемно. Ми їхали до Хуста Солотвинським поїздом, а звідти на таксі до Шаяна. Баз там багато , ви напишіть які для Вас ціни не кусючі а я постараюсь щось порадити. Бо обходила багато місцян. ОсьВам кілька фото Шаяна це вид з вікна нашого готелю центр Шаяна
Відповідь: Хочу поїхати в Карпати О, ну, то з маленькою дитиною напевно нам трохи не підійде. Я так думаю, може то в Славське податися. Принаймі туди доїзд хороший.
Відповідь: Хочу поїхати в Карпати теж чула за Славське хороші відгуки) знайомі родичів відпочивали на якійсь базі,де ціни за номер 170грн,умови гарні,знаю що є басейн на території,...шкода що не знаю назви бази,бо якщо з Шацьком нічого не вийде,то будем взнавати за цю базу)
Відповідь: Хочу поїхати в Карпати rododendronia скажіть які ціни в приватних садибах і як можна проводити час. Читала що там є озеро, ви там плавали
Відповідь: Хочу поїхати в Карпати в приватних садибах не знаю , думаю так як і на інших курортах орієнтовно 50-80 грн з людини ! В озераз не купалась бо не було можливості я там була лише 3 дні на початку травня хоча в басені купались юо жара була невиносима.
Відповідь: Хочу поїхати в Карпати дівчата, мо хто підкаже-шукаємо місце відпочинку,де б був критий басейн (а то з тою погодою не вгадаєш)
Відповідь: Хочу поїхати в Карпати В "Ліліані" (Славське) є, то навпроти спусків політехніка, правда він типу, як надворі, а коли погана погода куполом закривається. Так що можна в любу погоду купатися. http://liliana.lviv.ua/fotogalereya/16.html тут фотки є. Хтось в Мукачево відпочивав? Поділіться враженнями.
Відповідь: Хочу поїхати в Карпати де б був критий басейн (а то з тою погодою не вгадаєш "Три сини і донька" Східниця
Відповідь: Хочу поїхати в Карпати мене заціквило розкажіть детальніше - той басейн постійно закритий? Ви там були?
Відповідь: Хочу поїхати в Карпати Так була неодноразово,басейн під куполом(постійно закритий)Недолік:басейн нагрівається від парникового ефекту,тобто щоб була тепла вода потрібно пару сонячних днів.
Відповідь: Хочу поїхати в Карпати і я шукаю)))) теж хочу з масем поїхати трохи кудись (Улясь, мо разом?) хотіла Східницю, хтось щось порадить?
Відповідь: Хочу поїхати в Карпати в Східниці з басейнами є відпочинковий комплекс "три сини і донька", "санта марія", "діана", приватні садиби "валерія", "4р"... я була в "трьох синах", то басейн там хороший, знаходиться всередині в корпусі, але ціни на проживання високі((( багато інформації є на цьому сайті http://www.shidnitca.com/