Відповідь: Хочу поїхати в Карпати хто відпочивав в Ізках, у тому комплексі з рестораном Магур, скажіть, а там є така послуга як зустріч з поїзду?
Відповідь: Хочу поїхати в Карпати Хм...Відпочиваючі з Києва казали, що приїхали поїздом, не розраховували на холодну погоду, то їм винесли плащі-дощовики і гумаки до поїзду. Але оскільки вони якісь там директори тур-агенств, то їх власник Ізків сам запросив, для них там усе було безкоштовно (вони потім мають всім своїм клієнтам рекомендувати Ізки)...Тому не знаю, як зі звичайними відпочиваючими було б... Можна подзвонити до них і розпитати. Там такий милий і добрий менеджер - ніколи в житті не нахамить.
Відповідь: Хочу поїхати в Карпати шкода, знайома була там в початок червня то платили 220 адміністратор говорив що місця є, хіба на вихідні і святкові дні треба за 2-3 міс бронювати думала туди поїхати за пару тижнів, але 355 то вже перебор трошки
Відповідь: Хочу поїхати в Карпати перерила всі пансіони та приватні садиби ан карпати інфо... заплуталась зовсім. Дівчата, хто був на відпочинку в Славську де був на подвір"ї басейн, ну і умови нормальні. Буду вдячна
Відповідь: Хочу поїхати в Карпати Між іншим на ці вихідні там дощі і 17-20 градусів передають. Може краще критий басейн? В Рожанці мені підходить, бо з басейном. 350 грн ніби було.
Відповідь: Хочу поїхати в Карпати Kasia а я телефонувала до них минулого тижня і теж сказали що 220 грн. за двохмісний. І питала про попереднє бронювання то сказали як такого нема.
Відповідь: Хочу поїхати в Карпати їздив мій чоловік зі співробітником. можу я плутаю і 355 грн - то півлюкс. тому звиняйте. ми відпочивали там 2 рази - бронювалиу представництві у Львові і давали завдаток.
Відповідь: Хочу поїхати в Карпати А мої плани на роботі сьогодні змінили на 360градусів. На початку серпня вже відпустки не дають, тільки вкінці Дівчатка хто відпочивав на Закарпатті в такий час, як там з кліматом? І ще, може хтось бував тут http://www.karpaty.info/ua/uk/zk/kh/shayan/hotels/perlyna.zakarpattya/ і може поділитись враженнями.?
Відповідь: Хочу поїхати в Карпати я там була ,але не жила. Ця база розташована в центрі Шаяна , на вигляд досить не погана , територія хороша кухня в них смачна і відносно дешева. не знаю що ще написати , ви питайте якщо що А ви машиною чи поїздом ?
Відповідь: Хочу поїхати в Карпати Дуже люблю цю базу, але останнім часом там важко забронювати номери, бо плануємо поїздки максимум за тиждень наперед. До речі, поруч "Наталі" теж хороша.
Відповідь: Хочу поїхати в Карпати Швидше за все машиною. Цікавить чи буде там що робити з дитиною тиждень часу? Тобто як облаштована територія? І чи не при самій трасі? Ну і проживання в номерах звичайно цікавить, але це вже то тих, хто там зупинявся.
Відповідь: Хочу поїхати в Карпати Дуже хотіла поїхати саме в Солотвино. Кажуть шахти провалюються.., передумала... що скажете?
Відповідь: Хочу поїхати в Карпати Так, кажуть, так воно і є. Але вам в ті шахти і не треба, а на озерце можна... В мене родичка завжди їздила з сином туди, в нього астма, то я так зрозуміла в ці шахти, але точно не знаю чи то вони були при лікарні чи як? бо вони по путівках там бували щороку, казала, дитині дуже добре помагало. Тепер не їздить, бо пообвалювалися... Але я там з людьми спілкувалася, що їздять з року в рік, то задоволені від самопочуття, що потім мають, але відсидіти там, саме у воді покиснути, треба днів 10-12. Якщо немає такої потреби (як у нас), то я ледве висиділа там 4дні. Добре якщо є погода, а як нема, то люди їздять в Берегове, 100км звідти, або щось вигадують собі...
Відповідь: Хочу поїхати в Карпати А ми вчора чкурнули усією компанією, двома машинами у гори, були на фестивалі у Тустані і отаборилися недалеко з палатками. Уже другий день відпочиваємо, назад аж завтра. Природа супер: ліс, гори, річка і свіже повітря. Не дуже часто вдається такий виїзд зробити, але воно того справді варте. І не хочеться ніяких вигод, а навпаки повної тиші і єднання з природою.
Відповідь: Хочу поїхати в Карпати Дівчатка! А на яких базах зупинялись в Солотвино, щоб умови були нормальні?