Хочу поїхати в Карпати

Discussion in 'Мандри' started by nanap, May 16, 2007.

1. Kasia

Kasia Well-Known Member

Відповідь: Хочу поїхати в Карпати

355 грн.вже. котедж 600 чи більше.
    харчування +100 грн особа.

2. Bogdanka

Bogdanka Well-Known Member

хто відпочивав в Ізках, у тому комплексі з рестораном Магур, скажіть, а там є така послуга як зустріч з поїзду?

3. Alicia

Alicia Well-Known Member

Хм...Відпочиваючі з Києва казали, що приїхали поїздом, не розраховували на холодну погоду, то їм винесли плащі-дощовики і гумаки до поїзду. Але оскільки вони якісь там директори тур-агенств, то їх власник Ізків сам запросив, для них там усе було безкоштовно (вони потім мають всім своїм клієнтам рекомендувати Ізки)...Тому не знаю, як зі звичайними відпочиваючими було б...
    Можна подзвонити до них і розпитати. Там такий милий і добрий менеджер - ніколи в житті не нахамить.

4. kristina

kristina Well-Known Member

шкода, знайома була там в початок червня то платили 220
    адміністратор говорив що місця є, хіба на вихідні і святкові дні треба за 2-3 міс бронювати
    думала туди поїхати за пару тижнів, але 355 то вже перебор трошки

5. Kasia

Kasia Well-Known Member

то інформація станом на 19,06. бронювати треба за кілька тижнів.

6. veroni4ka

veroni4ka Well-Known Member

перерила всі пансіони та приватні садиби ан карпати інфо... заплуталась зовсім. Дівчата, хто був на відпочинку в Славську де був на подвір"ї басейн, ну і умови нормальні. Буду вдячна

7. bora

bora Well-Known Member

Між іншим на ці вихідні там дощі і 17-20 градусів передають.;) Може краще критий басейн? В Рожанці мені підходить, бо з басейном. 350 грн ніби було.

8. Nyny

Nyny New Member

Kasia а я телефонувала до них минулого тижня і теж сказали що 220 грн. за двохмісний. І питала про попереднє бронювання то сказали як такого нема.

9. Kasia

Kasia Well-Known Member

їздив мій чоловік зі співробітником. можу я плутаю і 355 грн - то півлюкс. тому звиняйте.
    ми відпочивали там 2 рази - бронювалиу представництві у Львові і давали завдаток.

10. ksjuha

ksjuha Well-Known Member

А мої плани на роботі сьогодні змінили на 360градусів.
    На початку серпня вже відпустки не дають, тільки вкінці :sad: Дівчатка хто відпочивав на Закарпатті в такий час, як там з кліматом?
    І ще, може хтось бував тут http://www.karpaty.info/ua/uk/zk/kh/shayan/hotels/perlyna.zakarpattya/ і може поділитись враженнями.?

11. rododendronia

rododendronia Member

я там була ,але не жила. Ця база розташована в центрі Шаяна , на вигляд досить не погана , територія хороша кухня в них смачна і відносно дешева.
    А ви машиною чи поїздом ?

12. Seppy

Seppy Active Member

Дуже люблю цю базу, але останнім часом там важко забронювати номери, бо плануємо поїздки максимум за тиждень наперед. До речі, поруч "Наталі" теж хороша.

13. ksjuha

ksjuha Well-Known Member

Швидше за все машиною. Цікавить чи буде там що робити з дитиною тиждень часу?
    Тобто як облаштована територія? І чи не при самій трасі?
    Ну і проживання в номерах звичайно цікавить, але це вже то тих, хто там зупинявся.

14. KOCHAM

KOCHAM Well-Known Member

Дуже хотіла поїхати саме в Солотвино. Кажуть шахти провалюються.., передумала...
    що скажете?

15. Kasia

Kasia Well-Known Member

в шахти вас і так не пустять. а озера на місці.

16. zabawa

zabawa Member

Так, кажуть, так воно і є.
    Але вам в ті шахти і не треба, а на озерце можна...
    В мене родичка завжди їздила з сином туди, в нього астма, то я так зрозуміла в ці шахти, але точно не знаю чи то вони були при лікарні чи як? бо вони по путівках там бували щороку, казала, дитині дуже добре помагало. Тепер не їздить, бо пообвалювалися...
    Але я там з людьми спілкувалася, що їздять з року в рік, то задоволені від самопочуття, що потім мають, але відсидіти там, саме у воді покиснути, треба днів 10-12. Якщо немає такої потреби (як у нас), то я ледве висиділа там 4дні.
    Добре якщо є погода, а як нема, то люди їздять в Берегове, 100км звідти, або щось вигадують собі...

17. Gajka

Gajka Well-Known Member

А ми вчора чкурнули усією компанією, двома машинами у гори, були на фестивалі у Тустані і отаборилися недалеко з палатками. Уже другий день відпочиваємо, назад аж завтра. Природа супер: ліс, гори, річка і свіже повітря. Не дуже часто вдається такий виїзд зробити, але воно того справді варте. І не хочеться ніяких вигод, а навпаки повної тиші і єднання з природою.

18. Skaliaria

Skaliaria Well-Known Member

Дівчатка! А на яких базах зупинялись в Солотвино, щоб умови були нормальні?

19. Raven

Raven Мама малятка

Дівчатка, хтось відпочивав в Мукачево? Порадьте готельчик хороший.

20. rododendronia

rododendronia Member

мені подобається Руслана і солене озеро!