Відповідь: Хочу поїхати в Карпати та то село, воно від Яремчі 2 чи 4 км - а Львів-Рахів то поїзд, зупинки нема, добиратись машинкою з смт Яремча ми ходили з Яремчі в Дору з монахами пішки десь у віці 8-10 років, то недалеко
Відповідь: Хочу поїхати в Карпати Привіт!!! Може хтось відпочивав у Східниці,де би там можна було зупинитись на 2 тижні з більш-менш нормальними умовами.
Відповідь: Хочу поїхати в Карпати найбільше мені сподобалося в лікувально-відпочинковому комплексі "Три сини і донька"
Відповідь: Хочу поїхати в Карпати А я оце щойно повернулись зі Славька і якраз маю свіжі враження. Жили в приватному секторі- Умови чудові! Можна сказати як в раю живеш. Але скучно... Гарного місця біля річки немає(. Хіба на камінцях лежати. Н усіх горах з під"йомниками ми вже були. Одним словом якщо порівнювати Гребенів і Славськ, то однозначно Гребенів. Порівняно там гарні місця біля річки і чудові ліси. Один недолік-приватний сектор погано розвинений(. Та якщо пошукати можна таки щось хороше знайти.
Відповідь: Хочу поїхати в Карпати З хороших умов - готель Київська русь майже в центрі Східниці, має власний бювет. Дешевший/простіший варіант Вілла Юран також непогана, гарна територія, краєвиди, відкрили минулого року, але її трохи важко знайти. Ціни у порівнянні з минулим роком у східниці трохи піднялись, можливо це повязано з тим, що Східниця перемогла Трускавець у тендері на держ. профспілкові путівки
Відповідь: Хочу поїхати в Карпати О, ми якраз вибираємо варіанти в Східницю, і цей варіант нам найбільше до вподоби. А ви там були? Можете свої враження написати про номери, харчування. Чи за дитину треба доплачувати? Можна в ПП.
Відповідь: Хочу поїхати в Карпати с.Дора це якраз село перед Яремчою. Їхати можна лише поїздом Львів- Рахів до Яремчі, а потім хвилин 40 пішки повертатися назад.
Відповідь: Хочу поїхати в Карпати Може комусь згодиться... А ми вчора повернулися з Солотвино. Перший раз там була. як на мене - специфічно. Виходиш з води, підсихаєш, і на тілі - десь кілограм солі, все - купальник, волосся як дерев"яне... Жили на базі відпочинку на березі озерця (власне озерця, а не озера), така собі -баюрка. Коліжанка була минулого року, то воно було в 2рази більше, а зараз попереділяли дамбами, озеро - зміліло... Нічого не лікую, тому не знаю чи допомагає Добре для дихальних шляхів і для шкіри, суставів. Як на мене, то Шацьк краще, але ж то різні речі: в Шацьку відпочиваєш, а в Солотвино - лікуєшся або ж для профілактики.
Відповідь: Хочу поїхати в Карпати тому мені би в голову не прийшло порівняти Солотвино з Шацьком чомусь ІМХО
Відповідь: Хочу поїхати в Карпати Були минулого літа - номери нові, чисті, ми жили у двокімнатному люксі утрьох, платиш за номер, в номері є велике ліжко в одній кімнаті та диванчик з столиком і телевізором в іншій, посуд, електрочайник, фен, ванна кімната з душем. Територія гарна - є качельки, бесідки, мангал. Щодо харчування - то було трохи неорганізовано - коли прийшли зранку в їдальню, то сказали що треба було наперед замовляти (ми поселились пізно вночі) але потім все приготували, кухня нормальна. Адміністратор нам пояснив як проїхати і зустрів на дорозі і провів. З мінусів - віла розміщена далеко від центру Східниці. Знайшла пару фоток: Вид з балкону Вид готелю і кавалок території -
Відповідь: Хочу поїхати в Карпати мої враження- суцільний лазарет. Не уявляю, як там за такі гроші, які заявляють в неті, реально можна відпочивати. Ми їздили на один день, і того вистачило . Повно народу, брудно, озеро невеличке, по воді плаває все що завгодно,поряд- стоянка , куди з їжджаються автобуси з туристами. Сіль кристалізується одразу по виходу з води, а помитися практично немає де- тоді на вулиці біля бази "а ля прощай молодость" працював один душ з літньою водою і до нього- черга. Солотвино- цікава екзотика, але якщо немає реальної потреби у лікуванні , то просто їхати туди відпочивати немає сенсу. Достатньо просто з їздити на озеро у пізнавальних цілях.
Відповідь: Хочу поїхати в Карпати а вам ніхто не казав, що суть лікування в солених озерах у перебуванні в соленій воді і її навності на шкірі? ви їхали лікуватися?я так розумію, що ні. тому - вам і не стало часу на знання щодо такого ЛІКУВАННЯ, а вже вдругу чергу- Солотвино це відпочинок ( за бажанням) тому - ваш допис досить дивний. про те що Солотвино не СПА-курорт і Трускавець, і тим більше не Шацьк - можна було дізнатися і перед поїздкою. до речі, усі лікувальні курорти - це лазарет. тільки в кого що болить.
Відповідь: Хочу поїхати в Карпати я і не налаштовувалася на курорт, бо знали куди їхали,туди завітали спонтанно по дорозі на Закарпаття і просто проїздом. До речі, екскурсійних груп на автобусах там було море, і якщо людей привозили на кілька годин і поблизу були окремі "радянські"душі ( які , правда, не працювали), значить це колись було розраховано і на людей, які приїхали на короткий термін з пізнавальною метою і мали бажання помитися після озера. Бо їхати потім у подальшу їм дорогу з кристалами солі на волоссі і т.п. якось не дуже випадало. Кошти за вхід на озеро одразу ж при в їзді на стоянку платиться, то чому б не створити мінімального сервісу? Ну і в приватному секторі ціни по 150 грн за ліжко, це теж не так і мало. про що я і написала так що - спокійно, "дивні дописи" теж мають право на існування.
Відповідь: Хочу поїхати в Карпати ваші дописи суперечать одне одному. але то таке. ніколи не розуміла , для чого такі відгуки залишати .
Відповідь: Хочу поїхати в Карпати а мені от прийшло. не те щоб порівняти, просто ми хотіли поїхати кудись на кілька днів, і я була настроєна на Шацьк, а наші друзі їздять туди вже не перший рік, і мають в тому певну потребу.От ми і з ними за компанію, і глянути як там, тому і написала свої враження. ---------- Додано в 23:21 ---------- Попередній допис був написаний в 23:18 ---------- ми жили прямо на березі, то 4х-місний стандарт коштував там 200грн, (уступили за 150)умови на поверсі(поруч, а не дирка на вулиці), а з умовами в номері- то 250грн. на чотирьох. ---------- Додано в 23:23 ---------- Попередній допис був написаний в 23:21 ---------- була там кафешка і можливість готувати самому, правда з посудою трохи "напряжонка", але в барі можна було взяти все необхідне з посуду...
Відповідь: Хочу поїхати в Карпати Ага, і ще на рахунок цін - в прив. секторі є маса варіантів, де ліжкомісце по 30-40грн, але ж то зрозуміло, що без умов і тп..., і йти 10-15хв., а близько до води, то й дорожче буде. А в липні -серпні, то як всюди, ціни ростуть.
Відповідь: Хочу поїхати в Карпати Розкажу трохи про нашу поїздку в Ізки на зелені свята (а також день народження мого нареченого!). Почала пошуки бази відпочинку зі Славського. Дзвонила в мінімум 10 різних відпочинкових баз, де зі мною говорили так, ніби не хочуть, щоб до них клієнти приїжджали. Випадково натрапивши на базу Ізки (дивна назва така, фотки на сайті їхньому мене не вразили), мене приємно здивувало дуже ввічливе ставлення їхнього менеджера, який розповів мені погодинну програму на зелені свята, запевнив, що нам буде дуже цікаво. Цього вистачило, щоб я вже йшла в приватбанк і оплачувала перші 300 грн., (всього оплатили 600 грн за півтора доби). Ось кілька фоток з нашого відпочинку: фото нашої бази з крісельного витяга: на цій фотці видно ресторан магур, в якому ми снідали (входив в ціну номера - налисники з сиром та родзинками, омлет з мисливськими ковбасками, холодні закуски, хліб, кава молоком) по дорозі до овечок зустріли квадроциклістів. виявилося, що за 1 год катання потрібно заплатити 500 грн з одного. Коли ми їздили у Воловець, тиждень перед тим, то платили 750 грн за двох за 5-6 годин катання! святкування зелених свят всією базою в колибі нам обійшлося по 120 грн з кожного (сюди входили: салати, м"ясна та сирна нарізки, вино, узвар, і на вибір баранина чи форель), а також в цю ціну входив виступ оперних співаків зі Львова (такі талановиті...не в колибах їм виступати...). Великий плюс у тому, що власник бази Андрій усі столи між собою перезнайомив, дійсно так наспівалися, насміялися, накричалися: Слава Україні! І це при тому, що зі Львова ми з коханим були тільки одні, а всі інші - Донецьк, Київ, Мінськ... Ходили в російську баню з віниками (150 грн), підйом на крісельному підйомнику (25 грн), оренда мангалу - 100 грн, щоб задобрити вівчарів і скуштувати вурди - по 20 грн...Словом, на кожному кроці попадаєш на гроші. Загальні враження позитивні, бо хочемо ще не один раз приїхати в Ізки. Взимку там, мабуть, класно. Лижі нас чекають. Можливо, будемо святкувати в Ізках Новий рік 2012.
Відповідь: Хочу поїхати в Карпати Ми були минулого року в Славську, база Карпатський Затишок , розташована на самій горі. Є номера 2 місні 220 грн за номер, є котеджі 560 грн. 2 відкритих басейни ( 1 маленький дитячий), є шизлонги, зонтики , беседки ( 2 з них взагалі в кінці бази " в самому лісі". До річки треба спускатись в сам низ хв 12, назад довше бо вгору. Мені там сподобалось , враховуючи що в Славськ найближче, цього разу хотіла б поїхати в Ів Франків обл http://i039.radikal.ru/1106/ea/7e0b122ee841.jpg http://s50.radikal.ru/i130/1106/1b/ae5da788a44b.jpg http://s39.radikal.ru/i084/1106/8f/78ebe9fe5e3c.jpg