Хочу поїхати в Карпати

Тема у розділі 'Мандри', створена користувачем nanap, 16 Травень 2007.

1. Bogdanka

Bogdanka Well-Known Member

Відповідь: Хочу поїхати в Карпати

ми були в Камелоті на обіді, в їх ресторані
    Камелот досить високо з траси, дуже гарний ресторан, і готель теж супер, природа чудесна
    недалеко Невицький замок (тобто розвалини, залишки від замку), з замку краєвиди бомбезні, внизу замку річка
    якщо
    то їдьте, без сумніву

2. irushka

irushka Well-Known Member

Ну по-перше, втомлені з дороги, наближався вечір, хотілось вже відпочити, та і всі нюанси нам якраз і відкрились за час перебування там. На сайті не було нічого сказано про те,що вся територія того приватного котеджу знаходиться на схилі гори і є під таким кутом, що ходити важко, Катя не могла там ходити взагалі, падала і котилася донизу, то ми її постійно носили на руках,хоч і самим було нелегко ходити. По-друге, котедж, який ми орендували, виявився брудним, постіль жахлива, гидко було лягти, телевізор не працював, ну а сніданок, що входив у вартість, то взагалі було щось.. А на сайті все виглядає дуже класно.

3. ola-lyola

ola-lyola Well-Known Member

І ми заїжджали в ресторан, як їхали з Невицького замку, ресторан класний, готель - нічого особливого, можна пошукати і дешевший з такими ж умовами, навіть в самому Ужгороді.
    Великий плюс - що поряд Невицький замок - дууже гарний, особливо вид, який відкривається зі стін замку. З замком повязана гарна легенда
    Дуже люблю Закарпаття

4. Bogdanka

шкода, що не повезло, але то направду поодинокі випадки
    Принаймні з мені відомих, а в мене всі знайомі користуються послугами того сайту. Ще нас не підводило. А з Новим Роком 2010 взагалі МЕГА-здивувало, ми їхали у Верховину на звичайну сільську хату, обкладену вагонкою, а мали тааааааааааааку європейську хатинку з карпатського зруба;)
    Тому, ясно що не без винятків, але то рідкість. Направду житла в Карпатах зараз нормального море:)

5. l_treasure

l_treasure Member

А ми завжди їздимо в Карпати, підшуковуючи житло через карпати.інфо. І завжди залишались задоволені. Правда, перед поїздкою я доооооовго розмовляю з власником-адміністратором і взнаю все до дрібниць. Шкода, що Вам не повезло.
    А от, одного разу, їздили по рекомендації. І були дуже незадоволені. І не вступитись, бо знайомий домовлявся і дав завдаток, і спокійно жити не можна, бо мала піврічна дитина. Добре, що їздили на малий термін

6. Ірка-Шкірка

Ірка-Шкірка Well-Known Member

Розповім ще про наш недавній відпочинок у Славському: їздили великою компанією, 8 дорослих та 6 дітей. Жили в приватній садибі, розташованій на самій горі Тростян, недалеко коло підйомника (уявіть, які там краєвиди!!!). Платили за ночівлю 50 грн за добу з особи (діток рахували по 15 грн, якщо спали окремо), за харчування 70 грн за добу (харчування було направду СУПЕРОВЕ, смачнющі страви з домашніх продуктів). Душ та туалет - спільні. Ліжка окремі, але ми собі зсунули, щоби з малою поміститися. Пішли собі з коліжанкою в сауну, 50 грн за годину. Бавилися в настільний теніс, футбол (мають власне футбольне поле).
    Ще господарі нам домовилися про можливість відвідувати дитячий майданчик сусіднього готелю, діти були щасливі :)
    В цілому, мега-кльово відпочили, хочу туди ще хоча би раз вибратися цього літа :)

7. zabawa

zabawa Member

А як називається?

8. Ірка-Шкірка

Ірка-Шкірка Well-Known Member

"Гірське повітря"

9. Відповідь: Хочу поїхати в Карпати

Звітуюся. Були в "Камелоті".

Гарно впорядкована територія готелю, басейн, річка неподалік. Сам готель знаходиться біля підніжжя Невицького замку (одне із моїх найулюбленіших місць відпочинку). У ресторані готують дуже смачно.
    Ціни, зазначені на сайті, актуальні. У вартість проживання входить сніданок. Номери звичайні, комфортні, чисті, з кондиціонером, холодильником. З недоліків - у санвузлі погана вентиляція - запах прілого.

Але загалом враження дуже позитивні. Планую повернутись туди ще не раз.

Я на Закарпатті поки що нечастий гість. Попередні рази зупинялись у "Золотій горі". То в порівнянні з нею "Камелот" виграє за рахунок суттєво нижчої ціни (хоч і рівень сервісу дещо нижчий), вдалого розташування (замок, річка) та наявністю басейну.

10. Bogdanka

"Гірське повітря" - ось це напевно

11. Nyny

Nyny New Member

Дівчата , може хтось щось чули про "Карпатський затишок" у Славську , а то знайшла лише пару відгуків в гуглі і то за 2008 р.

12. Kasia

Kasia Well-Known Member

я була 2 рази. 2006,2007р. все сподобалося. харчувалися самі.

13. Fechka

Fechka Member

Ми теж там були двічі!(в серпні 2010; і травні 2011). Чудово, проте тереторія замаленька, Все дуже компактно, Харчувались самі( готували на мангалі; лише діткам брали щось по бажанню в кафе!).. .
    Загалом там подобається.Проте останій раз -були там 2тижні тому, разом з нами була підліткова збірна "Карпат"(хлопці12-14р)з батьками.. Благо вони на 2й день поїхали... і стало вільніше.. (А то на котрі зайнято; на фут. полі-зайнято, біля басейну взагалі-Хто перший!...)
    Ух! Спокою було мало....:girl_yes2:
    Хоча.. потім звиклися,пристосувались .. і було чудово....:girl_claping:

14. ksjuha

ksjuha Well-Known Member

Ви були там цього року? Як Вам? Тут на форумі організовується туди поїздка з дітками, а от все вагаюсь :girl_in_dreams:
    Які там номери? І ще дуже цікавить якість харчування, бо все-таки поїздка з дитиною?

15. Фіяна

Фіяна Творча муза 2013

в Камелоті мені зовсім нічого не сподобалось, окрім місця розташування - гарно, бо у підніжжя Невицього замку, і зручно, коли їдеш на словацький кордон і треба десь зупинитись по дорозі.

ми ночували там кілька разів - номери в корпусі некомфортні, в санвузлі смерділо цвіллю, рушники та постіль також мали специфічний запах((( стіни тонкі, звукоізоляції ніякої, реально заваджають сусіди чи розмови на коридорі...

Номер в деревяному зрубі комфортніший, є затишний балкон з гамаком, перед зрубом - стіл з лавками. Проте на даху жили миші чи інші гризуни - ми реально півночі не могли спати через гучний шурхіт та скрегіт зубів (певно смачні крокви на даху))), на рецепції розвели руками, але мій "винахідливий" чоловік включив "високочастотну пищалку", котрими обладнують авто, як захист від небажаних гризунів, - лише тоді вони кудись повтікали і вдалось заснути...

Сніданки - є 5 чи 6 варіантів на вибір, їстівні, але не смачні. Те ж саме стосується кухні - нічого особливого; кухня ресторану, на мою думку, суттєво програє сусідським не таким географічно віддаленим ресторанам - "Кілікія" (кільцева Ужгорода), "Унгварський" (околиця Ужгорода зі сторони Самбірської траси на Львів) чи навіть тій самій "Деці у нотаря" (в'їзд в Ужгород з боку траси Київ-Чоп).

Територія - мала, парковка - мала (якщо готель заповнений, місць бракує), відкритий басейн на мене також враження не справив - залізти туди не хотілось - прибирали видно рідко - бо на поверхні води була купа листя.

харчування хороше, проте добре приправлене/місцями гостре, так як кухня здебільшого угорська. Наша доня їла не все.
    Номери без претензій на особливий комфорт, проте затишні та чисті (мінус - погана звукоізоляція).
    Але Урочище - це те місце, куди хочеться повернутись :girl_in_love:

На минулих вихідних ми відкрили для себе відпочинковий комплекс "Чорна Гора" (біля м.Виноградів).
    Дууууже мальовниче місце - природнє, чисте мов сльоза, озеро, розташоване біля самого підніжжя скелі, і одразу ж за пару метрів - річка Тиса.
    Чиста тепла вода, кілька гірок, водоспад та вбудоване відкрите джакузі, дуже чиста територія, - альтанки, мангали, лежаки, роздягальні, санвузли, котрі нон-стоп прибирають.
    Корпус - ресторан та кілька номерів стандарт та пів-люкс; через 2 тижні мають відкрити ще один готельний комплекс, котрий зручніше розташований - ближче до озера з прямим виходом з номерів.
    Єдиний мінус - скупе ресторанне меню та не дуже привітні офіціанти, інші обслуговуючі працівники - на противагу їм дуже милі. Ага, і ще - в старих номерах немає холодильників, тож мариноване шашличне мяско наші друзі зберігали в холодильниках кухні ресторану.
    Ціни досить демократичні - номери 250 - 300 грн., оренда альтанки - 100 грн./день, лежака - 10 грн/день. Якщо ви ночуєте в іншому місці, денний абонемент - 40 грн. з людини.

16. Kasia

Kasia Well-Known Member

і я там був. зокрема,1-2 травня.

17. Olka Sherolka

Olka Sherolka розпатлана посиденька

Фіяно, дуже дякую за допис! Ми із сім'єю відпочивали в цій місцині років 12 тому, коли цього комлексу ще не було і я просто закохалася в це місце!:girl_in_love: і дуже засмутилася коли минулого року побачила що той дикий куточок з мого дитинства так окультурили і відгородили:girl_cray: але тепер подумую про те щоб туди таки з'їздити знов - природа там дійсно незабутня!:girl_yes2:

18. Furore

Furore New Member

Дівчата, порадьте хто знає. Чим добратися до с. Дора біля Яремчі. Там є дитячий табір, хтось може знає як там?

19. Bogdanka

поїзд Львів-Рахів
    ми його давно відкрили, краса, це точно:girl_yes:
    отут я навіть про це писала

20. Furore

Furore New Member

Дякую. Подивилась в розклад поїздів - там ст. Дора нема. Поясніть будь-ласка, як туди добратися? Пліііз-пліз-пліз.