Відповідь: Хочу нову зачіску! Підбір стрижки Такс, потребую поради, бо вже два дні мудрую і ніц не можу намудрувати Хочу щось змінити і не знаю що. Хто не знаю, моє волосся крутиться і стриглась я в основму однаково. Міняла лише колір волосся була отака темна Ось така руда вигорівша Була насичено руда , мідна (нажаль знимок нема). Зараз давно не фарбувалась і пів року як не стриглась. Хочу конче щось змінити. Колір думаю знову мідний. А от з стрижкою проблеми. Ну що порадите?
Відповідь: Хочу нову зачіску! Підбір стрижки Друге фото бомбезне! Я б просто дала більш насичений колір . Не знаю, яка у вас зараз довжина волосся, але його рухати - "только портить" !
Відповідь: Хочу нову зачіску! Підбір стрижки а чо рішили стрігтись? набридло? чи ще щось? яке настромлєніє зара?
Відповідь: Хочу нову зачіску! Підбір стрижки бажання до змін. Зараз ось така довжина (остання знимка) Колір мій відростає (русий), бо малий мав алергію на мої фарби, не малювалась. А тепер хочеться щось змінити. Кажете не стригтись? А щодо кольору?
Відповідь: Хочу нову зачіску! Підбір стрижки на морі знимка дуже сексі, направду треба трошки оживити колір, і підстригтись як було - короче, вертайте себе морську!!!!!!!! така класнюча!!!!!!! а рудий такий досить агресивний і навколишні так його й сприймають... (була рудою довго сама), але іноді є такий стан душі - рудий і все тут
Відповідь: Хочу нову зачіску! Підбір стрижки А зараз? Мені повезло, малююсь однією і тою ж. З малим всьо гуд.)) Ризикну дати свою пораду. Токво, мені здається вам слід трошки підрізати волосся, але не сильно, десь до плечей, або ж взагалі не чіпати, тільки не стригти сильно і колір як на мене пасував би трохи світліший ніж зараз. Може русявий?
Відповідь: Хочу нову зачіску! Підбір стрижки Дякую-дякую. Буду намагатись, ,але то так давно було. Та я до заміжжя постійно рудою була. А тепер щось знову бачу тягне. Дякую Буду думати
Відповідь: Хочу нову зачіску! Підбір стрижки мені подобається так як на морі, але з тим кольором, що є зараз ну і трохи підрізати, але не багато, і гарно вкладати кучері і дуже буде файненько
Відповідь: Хочу нову зачіску! Підбір стрижки Ой то так не просто... Колір як на морі, то трудно, бо він вигорівший. Від оригіналу відрізняється дуже. Треба щось пошукати.
Відповідь: Хочу нову зачіску! Підбір стрижки і я за те щоб ти освіжила колір і стрижку як на морі!!!)))
Відповідь: Хочу нову зачіску! Підбір стрижки і такий штучно створений тіпі вигорівший на сонці колір волосся називається бРонд (я не змилила в букві, погугліть), і то є дуже модньо і красіво тілько я невім який перукар вміє втнути таке, на разі мені не тра, то й не шукаю толком
Відповідь: Хочу нову зачіску! Підбір стрижки йой з тим бРондом і чого всі так тащаться мене то після літа так злить, що кінці і біля обличчя волосся світліше. ( волося на морі часто догори зачесую відповідно ті пасма, які при розпущеному обрамляють обличчя стають світліші) а то виявляється мода. хм і по суті, день через день думаю, що треба підстригтись і на наступний день забуваю...і так вже більше 3-х місяців. а трабл в тому, що хочу щось змінити, але довжину не чіпати і колір не чіпати і гривок не робити. короче ото все написала і заспокоїлась, треба просто піти і кінчики підстригти-освіжити
Відповідь: Хочу нову зачіску! Підбір стрижки А я вже років зо три йду стригтись з наміром щось змінити, результат - підстрижені кінчики Раз пробувала чуть коротшу гривку зробити, але носила її на боки зачесану. Так хочу втнути якийсь експеримент і не хватає мені хфантазії, ні сміливості. "Зачіска" в мене з класу 7 напевне не мінялась і волосся не фарбувалось ні разу. Може і мені хтось щось нарадить (зараз виставлю фото в личках) Ось такого кольорі і такої довжини моє волосся
Відповідь: Хочу нову зачіску! Підбір стрижки геть як моє. але я не ношу проді посередині. давно давно 10 років тому теж носила коси ще довші в 1 лінію. а тепер - ношу стрижки на довго волосся - яруси, нижній найдовший або в лінію, або на зуб, на маківці часом коротко досить. але чесно- набридло.. певно буду мислити над зміною на весну.
Відповідь: Хочу нову зачіску! Підбір стрижки Стрижка як на морі, однозначно. А колір я б коньячні відтінки спробувала ( не рижий).
Відповідь: Хочу нову зачіску! Підбір стрижки Якщо це для мене, то скажу ще, що в мене форма обличчя трикутна і якщо верх робити об"ємний з високою-грубою гривкою, то якось не дуже на вигляд, схоже на НЛО