Так як є на фото, то вам дуже гарно. І з пухнастим теж. А вам ніхто не казав, що ви схожі на одну з героїн серіалу Абатство Даунтаун? Леді Кармайкл. Ну "адно ліцо", чесне слово))) Вам і стиль такий певно пасуватиме, першої четвертини 20 століття. Ар нуво, ретро, джаз і т.д. І стрижка ваша дуже в тему...
@Dominika , дякую за комплімент Аж закортіло серіал подивитись Мама теж сказала, побачивши стрижку, що я схожа на жінку десь з часів «сухого закону» : джаз, сигаретка в мундштуку і нелегальний алкоголь, значиться Правда, не дуже уявляю собі, як той стиль в одязі адаптувати до сучасності, але мені таке дійсно подобається. Словом, з зачіскою, дякуючи вам , я заспокоїлась Тепер задумалась над гардеробом
Дівчата, а є у Львові салон-перукарня чи щось в тому ролі, де можна було б приміряти різні перуки? Надумала кардинально змінювати стрижку (і то вже! ) але було б добре "приміряти" чи пасуватиме
Колись давно на "Добробуті" в магазинчику перук дозволяли за невелику оплату приміряти їх. Спробуйте знайти такий магазин і домовитись
Їх багато є всяких - і по волосюю, і по макіяжу, гугл в поміч Наприклад Hollywood Hair Virtual Makeover - Try On Celebrity Hairstyles Online The Virtual Makeover For Hairstyles & Makeup!
скоро весна(сподіваюся) і мене потягнуло на пригоди-думаю підстригтися. щось типу каре з чолкою. але 1. треба не складне у вкладанні, бо 2. волосся в мене густе і жорстке як дріт сподобалося таке було в мене колись отаке. я б тільки коротше зробила. норм чи краще не треба?