Хочу нову зачіску! Підбір стрижки

Тема у розділі 'Чарівне люстерко', створена користувачем loreniya, 21 Жовтень 2010.

1. tinkaKris

tinkaKris Just do it!

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • Подобається Подобається x 1
  2. Supernatural

Supernatural Well-Known Member

Точно! Є в мене одна така родичка, що щораз як мене бачить мусить сказати "от і нащо ти фарбуєшся, таке волосся в тебе добре було натуральне" або "і чого це ти знов підстрилась, от де ж то довге волосся, нащо то рухати, терміново відпускай". Канєшно, в дечому вона і права:girl_spruce_up:, але оті повчання нервують :girl_crazy: І якось і виправдовуватись нема чого, ну роблю як хочу, але ж ні - декому треба вставити свої п"ять копійок, і то з таким виглядом що їх думка єдино правильна, з таким видом: "ну що собі зробиш, то будеш мати" :girl_yes2:

• Погоджуюся Погоджуюся x 3
    • Подобається Подобається x 2
  3. Nana11

Nana11 аспіранточка

ООО...І в мене така є. І як мене то дратує. Не бачила мене 5 років і каже о, ти знову покрасилася? Ой, таке файне волосся мала. :girl_cray::girl_crazy: А ше любить додати, ой в шо ти так поправилася? або ой, а шо ти така худюща зробилася?
    тому, ну їх тих родичів, якби моє волосся позволяло я б собі точно каре зробила:girl_emo:

• Подобається Подобається x 3
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  4. Materynka

Materynka Well-Known Member

Я взагалі зараз якось за натуральність виступаю, і притримуюсь думки, що фарбуватись треба приблизно до свого натурального кольору. Тоді воно якось гармонічно виглядає. Хоча моя мрія, то рудий колір:girl_spruce_up:

• Подобається Подобається x 3
  5. Akina

Akina Така, як всі, - лиш крила з-за плечей :)

6. jassystay

jassystay Well-Known Sceptic :p

Ключове слово тут "зараз", ну і ще трішки "я" ;)

Це я до того, що на все свій час і кожний(а) сам(а) собі вирішує, що краще на данному етапі життя.

7. Kotenya

Kotenya Well-Known Member

Дівчата, яку стрижку порадите для прямого, тонкого і досить рідкого волосся? Не хочу стригтися дуже коротко, бо ще в студентські роки мала коротку стрижку і вона мені абсолютно не пасувала. Подовжене каре? Каже моя перукарка, що це найкращий варіант для такого типу волосся, як у мене, бо каре найкраще підтримує об'єм. Думаю про щось таке:
    stryzhka-bob-3-300x195.jpg
    @Akina як Ваша нова стрижка в "експлуатації"? :) Добре тримає форму?

8. Akina

Akina Така, як всі, - лиш крила з-за плечей :)

Не знаю як на яке волосся (можливо рідке буде інакше поводитися), але моє об"єму в каре не має - точно таке як було коли була довжина до середини спини . В експлуатації поки нічо - знайшла ще один плюс того що волосся спереду трошки довше як ззаду - не дивлячись на те що воно досить коротке в "хвостик" при потребі збирається :girl_crazy:
    Форму тримає, тільки мої вічновперті кінчики особливо у мокру погоду все одно підкручуються в різні сторони :)

9. Ascorbinka

Ascorbinka скептик-романтик

мені не підійшло, у мене тонке, легко пушиться, хвилясте. Під час інтенсивного ГВ хвилястість пропала, стрижка каре була найгіршим варіантом (мокрих пухнастих котів бачили?))))
    Об"єм можна отримати від "хаотичних" стрижок або дуже короткого каре (така стрижка напевне і називається по іншому, боб?)
    HalleBerryHeadshotAP_0.jpg 1434706022_strizhka-piksi-5.jpg 1428691021_3.jpg 1428690976_2.jpg

10. jassystay

У моєї братової саме таке волосся. Каре абсолютно не надавало йому об'єму. Мені здається дійсно тут треба робити каскад на всю довжину (голову).

11. Supernatural

Каре (класичне , боб-каре чи з подовженими спереду кінчиками) найкраще підходить для доброго міцного густого прямого волосся, тоді воно саме гарно буде вкладатись і буде показувати густоту і об"єм волосся. Ще хороший шампунь для об"єму можете спробувати.

• Зе бест! Зе бест! x 1
  12. jassystay

Я щось з тими порадами все пропустила! :) Тільки нині побачила фото і дуже тішусь з того - бо направду твоє волосся виглядає гарним, доглянутим і дуже здоровим! Колір взагалі бомба, я й не помічала раніше, що він в тебе тааакий!

ПС. Маєш загадковий вогник у очах і взагалі інший образ став у тебе. Інтригуєш! ;)

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
  13. Kandya

Kandya Well-Known Member

Порадили мені в пп крутого колориста. Подивилась роботи у фейсбуці -- справді круто (з чорного за кілька годин майже в блондин)))) Заінтригувалась, загорілась, захотіла (навіть за таку красу грошей не шкода -- а воно, блін, дорого). А крутий колорист "нових клієнтів не бере". Зажерлись... Тепер треба шукати або когось не такого крутого, або не такого зажраного

14. Kotenya

Kotenya Well-Known Member

Короткі стрижки мені не дуже пасують, бо в мене досить великі вуха, які трохи кидаються в очі ). Ну і мій чоловік категорично проти того, щоб я стриглася коротко. Зі стрижкою боб-каре мені непогано, я кілька разів так стриглася.
    Ви маєте на увазі щось таке, як на передостанньому фото з тих, що запостила Аскорбінка? Чомусь мене перукарка відраджує від каскадної стрижки, каже, що ці найдовші пасма ззаду будуть дуже тоненькими. Хоча мені такі стрижки подобаються.

15. jassystay

Щось типу того. Необовязково лишати тонкі довгі пасма ззаду. Їх можна лишити і густішими або обрізати, залежить від того, яку Ви маєте нині довжину. Ідея в тому, щоб вистригти волосся так, щоб волосся во всій голові було різної довжини. Це створить ефект обєму (а ще пінка і фен після кожного миття - обовязково).

16. Грильяжка

Грильяжка Кавоманка

Моя нова зачіска розпочинається з того, що я вже місяць відрощую гривку. якій не зраджувала років 7 точно, і так мене руки сверблять взяти і піти обрізати, але хочу спробувати таки відростити. Правда маю проблему як її заколювати-заплітати, та то вже інша історія. Скільки часу гривка відростає принаймі до середини обличчя, хто підкаже?

17. Rona

Rona Мама-йожик

18. Supernatural

@Грильяжка якщо гривка на рівні брів то за місяці 3-4 має відрости до середини щоки. Я теж періодично гривку відрощую, а потім знов до неї повертаюсь :girl_crazy:. Так що оптимально то така бокова подовжена напевно гривка, щоб можна по-різному вкладати її або забирати на бік.

Останнє редагування: 16 Січень 2016
  19. Polishgirl

Polishgirl Active Member

Мені скоро народжувати, а я не можу заспокоїтись зі своїм волоссям. Так само було з першою вагітністю, маю густе, тверде, неслухняне, темне волосся. Під час 1 В було вже до лопаток, але не рівне, і без чолки. Лице овальне, маленьке, чоло теж невелике, брови чорні, лице трошки смугле але не таке чисте як в мулаток)))) Зараз не маю змоги закинути фото....але постараюсь в найближчому часі. Отже, з довгим волоссям щось не получається ходити, постійно хвостик, і то недуже, то після народження дитини постриглася, каре, що закриває шию.
    Зараз майже схожа проблема. Волосся не дуже довге, але і не коротке, тобто до лопаток ще трошки... Рівне,не каскад. Відразу скажу, що так в мене постійно, то відрощую, то потім не витримую, і стрижу кардинально. Отже, планувала я собі відростити рівне довге волосся без чолки. Сказали в перуварні, головне шоб за плечі зайшло, ітам вже воно буде нормально вкладатися. Але воно якесь таке пушисте, щоб менщ-більш виглядало треба все утюжком витягувати. То я недавно взяала і сама собіпостригла чолку, рівну, рівно з бровами, то залежитьз якого ракурсу фото- вроді гарно було... але насутпного дня я пожаліла, та й чоловік сказав шо не дуже. Я з малим лицем трошки по-дитячому виглядаю. ТО вже чолока трошки вдросла, я її на бік вкладаю, але все одно то волосся мене нервує. Була думка взагалі коротку стрижку зробити.... АЛЕ боюся потім плакати. і не хочу знову виглядати як сіра мишка після пологів.... І незнаю що мені робити......

20. Kandya

Kandya Well-Known Member

Сьогодні мені потрапив до рук каталог "бон прікс". Там купа моделей і, -- знаєте, що я зауважила -- у жодної немає чолки (чілки, гривки). У жодної! Натомість в реальному житті, ну зокрема серед моїх знайомих -- майже всі її мають, сусідки, співробітниці, більшість перукарок, про яких згадала -- теж мають чілку. І я маю. Завжди мала. Пару раз намагалась відростити -- але далі носа не витримувала -- зрізала.

І от я подумала: а чолка це модно чи ні? чи її під лице підбирають? і чому я з чолкою? у мене гарне чоло, до форми обличчя претензій не маю... Може то таки відростити? І чому мені ще ніколи ні один перукар не сказав: "а чом би вам чолку не відростити?" Чи то перукарям байдуже?