Хочу нову зачіску! Підбір стрижки

Тема у розділі 'Чарівне люстерко', створена користувачем loreniya, 21 Жовтень 2010.

1. Yulia Lashkevich

Yulia Lashkevich Well-Known Member

Мені навпаки сподобався. Гарний колір)

Надіслано від мого LG-D686, використовуючи Tapatalk

2. smilechyk

smilechyk Well-Known Member

В мене волосся вже було довге) хто мене бачив, але місяць тому я все підстригла і маю тепер каре як на фото. Стригтися я не хотіла, але волосся дуже сильно випадало, що я вже не витримала, якось себе покажу)

• мімімі мімімі x 1
  3. Kandya

Kandya Well-Known Member

а якесь омбре мені б пасувало?
    --- дописи об"єднано, 5 Січень 2016 ---
    може псіханути і таке? p18icjfgs519oaubfgg31ufu11863.jpg

4. Багіра

Багіра Well-Known Member

це так здається, бо мода на той колір перейшла (ну принаймі пік)
    стрижок зачісок це теж стосується
    чому ми собі на фотках деколи здаємося старшими , бо зараз сучасніші і модніші)))

я теж до речі хочу подовжене каре, вже декілька тижнів вагаюся) отак хочу-хочу, все як Акіна описала, а потім гляну на себе в дзеркало і така мур-мурррр, вже не хочу
    мені взагалі важко то все уявити, останній раз каре в мене було в 1 класі:girl_haha:

5. Supernatural

Supernatural Well-Known Member

@Kandya вам класно з червонуватими відтінками:girl_yes2: , писали що вони додають віку, мені здається у вас просто холодніший кольоротип, і якщо дати червонувато-холодне (простіше кажучи з фіолетом щоб відтінок був), то має пасувати. А щось злегка "баклажанове" ви не хочете спробувати, або вроді "махагон" ще цікавий відтінок
    [​IMG] [​IMG]

Ще тут Красное дерево цвет волос фото, бесплатные фото, обои, ... є різні цікаві відтінки. І з довжиною вам добре, коротке то не ваше, імхо :girl_smile:

• Подобається Подобається x 1
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  6. Ascorbinka

Ascorbinka скептик-романтик

ну якщо вам потрібна поважна причина для стрижки :girl_haha:

• Корисно Корисно x 1
  7. Supernatural

Supernatural Well-Known Member

Читаю тут про каре багато пишуть)) Так от, недавно (я в цю тему ще тоді не заходила:d23:), я пішла і підстриглась, волосся на кінцях ламалось, бо був ряд освітлювань, фарбувань, і взагалі теж відчула просто бажання, що час змінитись, захотілось нарешті нормально вирівняти волоссся після того "каскаду":girl_mad:, і гривка прилично відросла. Так от, зробила "подовжене каре", так що спереду трішечки довше (майже непомітно), а ззаду довжина зрівнялвсь з тим верхнім шаром від "каскаду". Загалом довжина така, що волосся лежить на плечах. Ще гривка злегка заокруглена по боках , але оскільки обличчя в мене овальне, більше до видовженого, то майже завжди гривку роблю, але таку, щоб і на бік при бажанні забирати. Так от, на моє пряме густе волосся то виявилось оптимальним варіантом стрижки. Вчергове переконалась, що "каскад по всій довжині" і філірування то не для мого типу волосся:girl_yes2:, бо як писала @Akina, тоді не видно всієї краси і густоти волосся, і так само перукарі коли брались за волосся то дивувались "ого, яке у вас хороше густе і класне волосся, а так і не видно" :crazy::girl_yes:

Останнє редагування: 6 Січень 2016
  8. Akina

Akina Така, як всі, - лиш крила з-за плечей :)

Тобі тре остаточно визначитися холодні чи теплі відтінки більше пасують, тоді вже від того "плясати", бо і червоний, і коричневий, і фіолетовий є різні (є з рижиною, а є з синевою :) )

• Інформативно Інформативно x 1
  9. Kandya

Kandya Well-Known Member

Сама я точно не визначу. Бо за більш як 10 років фарбування червоною фарбою я купувала ту, яка мені на пачці подобалась... А яка вона там у мене на голові? Чи пасує? А хз.... Та й на голові виходить завжди не таке, як на пачці намальоване. А знайти перукаря мені ще досі не вдалось(((( Завжди одна і та ж пластинка:

-- Пофарбуйте мене так, як вважаєте, мені пасує
    -- А як ви хочете?
    -- А як ви вважаєте?
    -- Ну вибирайте любий колір -- так і пофарбуємо
    -- Ви виберіть! На свій розсуд

...І вони вибиарють щось майже таке ж, як в мене вже є на голові. Навіть ходять із розкладкою і пасма до голови підсталяють.... Тобто відповідальності за зміну на себе не беруть. Отак була червона -- "рекомендували" червоний, тепер темна -- то фарбують "кавою", "шоколадом"..... А от влітку пішла фарбуватись і мені кажуть: "Раз їдете на море, то треба чимось темнішим -- бо вигорить". Пофарбували взагалі майже чорним. І воно нічо не вигоріло, тепер навіть як хочу щось світліше із коричневого чи з відливом червонуватим -- то хіба на корнях виходить, бо все решта темне....

Вопшем, йду сьогодні в перукарню. Але то така собі (на Сихові в Дельфіні, якраз поки малий плавати буде -- нехай мене підмарафетять), тому, певно, каардинально в їхні руки не віддамся: нехай кінчики підрівняють і сивину зафарбують. А щось тоді каардинальше -- на весну. А може, якраз, буде там якась нова перукарка і щось цікаве мені забацає? Я, у принципі, готова віддатись у руки професіоналу (навіть грошей не шкода)Але де його знайти

• мімімі мімімі x 1
  10. tinkaKris

tinkaKris Just do it!

Мене з чорного "виводили" на теплий каштановий фарбами Естель (проф. серія) , все вдалось волосся на місці ))
    Правда процедура досить довга 3-4 години.
    Боялась щоб не було, як солома після того, але все ок. +Купила собі хороший шампунь і кондиціонер щоб підтримувати і задоволена результатом.

• Подобається Подобається x 2
    • Інформативно Інформативно x 1
  11. Sera

Sera Я хотіла не зовсім так. Та це те, що я хотіла.

А може гарний шоколад?
    Цікаво тут у нас:girl_crazy:.
    Мо і собі щось попитати?
    Та от що? Постригтися- постриглась.
    Фарбуватись ще не хочу.
    Зі стилевим напрямком- і з тим вже розібралася:girl_crazy::girl_crazy:.
    І пояса вже собі знайшла:girl_in_love::girl_in_love:.
    Мучають мене сумніви з кольоротипом(ну бо вони все моїх оточуючих стилістів мучали). Та по нету бачу не мій варіант.
    І з формою лиця. А потім по цим двом параметрам і шукати.
    Ну то якщо ти хочеш так сильно заморочуватися:girl_crazy::girl_crazy:.

12. Jusi

Jusi Ловець емоцій

13. Mansikat

Mansikat Well-Known Member

і не кажіть) аж я згадала про свою перукарську мрію, яка все відкладалася на декрет яко ризикований експеримент. Але, я, якщо вже і наважуюсь сама, то навколо всі мене переконують одуматись. Часом заздрю дівчатам з коротким волоссям)
    і у моїх перукарів завжди "дрожать" руки, тож і зачіска моя мало міняється)))
    @Akina, і як носиться каре? Бо маю таке саме:
    Хоча я мала кортку стрижку одного разу, та цей досвід був не дуже позитивним, але то ще зовсім в юності.

14. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

@Mansikat , будь ласка, не стрижіться!!! у Вас таке шикарне волосся!!!
    довге неслухняне при стрижці перетворюється на коротке неслухняне, а це- вже "діагноз", бо не заплетеш і не підбереш
    @Kandya , я б Вас пофарбувала в чорний. Чисто чорний без синюватих відтінків.

15. Sera

))).
    Ну я як завжди ЗА збування Мрій.
    І взагалі- ЯКА різниця хто і що там переконує навколо?
    Мрії- вони- наші.
    А навколишні- най сі мріють про своє)).

16. Sera

Мені бачу везе на перукарів.
    Чи то їм на мене:girl_crazy:.
    Давно вже мене не питають чи мені не шкода.
    Мовчимо, мовчимо:girl_crazy::girl_crazy::girl_crazy:.

17. Akina

Akina Така, як всі, - лиш крила з-за плечей :)

Поки нічо :) Але я зараз у мами в гостях, свій шампунь не взяла, а її мені завжди не дуже нра... Тому думаю що як вернуся додому то буде ще краще :)
    Ну то просто кожен про свою "неслухняність" - є неслухняне хвилясте (ну типу стирчить в різні боки), а є неслухняне пряме-пряме. От у мене друге і його неслухняність полягає у тому що всілякі укладки-об"єми-кучері тримаються хвилин 30, а потім знов все обвисає собі і кінчики скільки їх не муч все одно закрутяться у той бік в який їм хочеться... Але є і плюс - вночі не "залежується" - можу навіть з вологою головою спати лягти, а вранці все одно все "обвисне" :girl_crazy:
    Стрижи, то ж всього навсього волосся - чого б не поекспериментувати? За рік-півтора відросте, а так не спробуєш - не дізнаєшся. Сподобається коротке - супер, а не сподобаєтся, то наступного разу відрощувати, холити і леліяти :girl_spruce_up:довге будеш уже геть з іншим настроєм, точно знаючи навіщо воно тобі треба :girl_wink:

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  18. jassystay

jassystay Well-Known Sceptic :p

@Akina фото в студію, пліііз!!!

19. Kandya

Kandya Well-Known Member

ой)))
    то я на роботу забігала, в скриньку зайшла, а там лист із ДП. Клікаю -- пароль просить (я на роботі у ДП не лажу, тому там буваю рідко і воно автоматом не відкривається). Пароль -- англійською, ну і тут відразу відповіла -- і виключила комп. От аж тепер побачила.... Вопшем, була я в перукарні (не в Дельфіні), а в єдиній, яка в 16.30 була відчинена -- теж на Сихові. Зняла 2 см, отримала купу консультацій про колір, нічо нового не почула, фарбуватись там часу не було, то купила собі фарбу за 50 гривень "темний шоколад", зараз пофарбуюсь (правильніше сказати -- сивину зафарбую) -- і буду далі в очікуванні СВОГО пеукаря, своєї стрижки і якогось нового незвичного цікавого кольору

• мімімі мімімі x 1
  20. Materynka

Materynka Well-Known Member

А мені здається з рижим вам має бути досить гарно