Хочу нову зачіску! Підбір стрижки

Тема у розділі 'Чарівне люстерко', створена користувачем loreniya, 21 Жовтень 2010.

1. Відповідь: Хочу нову зачіску! Підбір стрижки

sonyk, у вас гармонійний вигляд (колір волосся + шкіра). Якщо ще немає сивого волосся, то я б почекала з фарбуванням. Ну або, принаймні, трошки підфарбувати тонуючим шампунем, але близько до вашого тону.

А от темніші ширші брови вам би дуже пасували, приєднуюсь до Monopoliya. Тим більше, мені здається, що потенціал є, просто ви звикли до тої форми, що зараз. Тут треба професіонала в корекції + пофарбування. Тоді і зачіски не треба буде)) Навіть з хвостиком і без гривки виглядатимете розкішно.

2. Карінчик

Карінчик мамуся трьох діток

Відповідь: Хочу нову зачіску! Підбір стрижки

Потребую поради у виборі стрижки і кольору волосся, завжди хотіла коротко підстригтись, і пофарбуватись в рудий, на першій фотографії мій природній колір така стрижка в мене була найкоротша зараз я така тільки довжина трохи довша і колір темніший

3. Siania

Siania Love Life

Мені подобається найбільше каре коротеньке :)
    Може спробувати боб-каре?

• Зе бест! Зе бест! x 1
  4. Карінчик

мала таке

• Зе бест! Зе бест! x 1
  5. smilechyk

smilechyk Well-Known Member

Оскільки я бачу у Вас волосся пряме, може отак Вам сподобається і з чолочкою (мені ваше фото №1 сподобалося, де гривка у Вас)

6. Siania

Siania Love Life

Дуже гарно!
    Щодо гривки - не раджу, бачу що волосся не є надто густим, тому розріджувати його не варто. Та й у Вас гарне акуратне чоло, нема потреби на гривку.
    Думаю що рудий колір то не Ваше. А от гарний шоколадний колір, можливо якесь мінімальне колорування буде супер.

• Подобається Подобається x 2
  7. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

теж плюсуюсь
    на мою думку,коротке найкраще+тон гарний (такий шоколадний з відливом каштанового гарно б вам було)+без гривки

8. Карінчик

Після весілля зрозуміла що гривка то не моє
    Вже колись думала так підстригтись, але так досі не знайшла хорошого перукаря, може так але без гривки?

9. fiesta

fiesta Well-Known Member

І я за стрижку Вікторії Бекхем - ззаду гарно об'єм надано.

10. Krasynja

Krasynja Щаслива мамуся!

підстриглась, як для мене, досить коротко, після боб каре.:girl_smile:
    Тепер виглядаю ось так :girl_spruce_up:

11. allja

allja Well-Known Member

Хочу якихось змін:)
    Гривки не хочу ( ще з зими не відпустила), довжину теж вже не хочу коротшу ( знову запускаю свою косу), залишається лише колір волосся...Ніколи не змінювала колір волосся, тому зараз дуже вагаюсь. Хочу темніший колір, але не чорний, а такий темно-шоколадний, близький до чорного. Буде такий пасувати? Можливо щось порадите інше? Дуже подобається омбре, але наш бюджет на таку забаганку зараз не "тягне", на жаль(
    Одне з останніх фото

12. Rona

Rona Мама-йожик

allja, не знаю чи захочете хну, але думаю, що то було б добре Вам. Вона на Вашому рідному дала б файний відтінок і блиск

13. allja

allja Well-Known Member

а де її шукати? теж в салоні малюють чи можна вдома?
    раніше ще шукала якусь інформацію про фарбування хною, але так нічого корисного не знайшла(

14. Rona

Rona Мама-йожик

allja, колись купувала в ларьках на базарі іранську хну, вона дешева і не є проблемою, на упаковці є інструкція, можна фарбуватись самостійно вдома, тільки бажано в одязі, що не шкода зафарбувати, бо вона фактично не вимивається. Хна дуже добре оздоровлює волосся, дуже дивно, що Ви нічого корисного не знайшли... Гугл знає всьо і хна не таємниця далеко, а поширена річ

15. Valensia

Valensia Well-Known Member

16. allja

allja Well-Known Member

17. Arika

Arika Well-Known Member

А як на рахунок беаміачної форби? Я також не фарбувалася певно з років 7 чи 8, і також хотіла змін кольору, не кардинально, а лише трохи темнішого. Мала трішки світліше від Вашого, то місяць тому пофарбувалася Сйос безаміачною (колір здається глибокий каштан чи якось так), волосся вийшло дійсно таке як на малюнку. І така безаміачна фарба змивається, якщо я не помиляюся??? В мене вже за 4 тижні, десь на половину колір змився, зовсім не видно зміну кольору волосся, що відростає!

18. allja

allja Well-Known Member

Думала над таким варіантом також. Моя перукар порадила хну, але то не суха, а якась крем-фарба на основі хни, колір - шоколад. Я поки ще в роздумах...тим більше, зараз малий захворів, то мої зміни переносяться на невизначений термін, але то вже в іншу тему(

19. KAPUCHINKA

KAPUCHINKA Well-Known Member

Візьміть собі звичайну натуральну хну, а не якісь там крем фарби. з тою хною є трохи пацьканини, але воно того варте. як будете накладати намажте чоло і шию жирним кремом, бо якщо попаде на шкіру то може помалювати трохи.

20. lilochok

lilochok Well-Known Member

Щодо хни треба знати декілька нюансів:
    - іншою фарбою Вам не вдасться зафарбувати голову після використання хни. Тобто частина волосся, яке відросло буде одного кольору, волосся пофарбоване хною, буде іншого (перевірено досвідом та й перукарі це добре знають)
    - на кожне волосся хна діє по-різному. Пофарбувалась я колись з мамою хною (колір волосся практично однаковий). У мами лише відтінок змінився, а у мене колір став інший - темно рудий