Хочу нову зачіску! Підбір стрижки

Тема у розділі 'Чарівне люстерко', створена користувачем loreniya, 21 Жовтень 2010.

1. Alicia

Alicia Well-Known Member

Відповідь: Хочу нову зачіску! Підбір стрижки

Мені здається, що філірувати кучеряве волосся не варто. Таке волосся під своєю "важкістю" саме гарно лягає, вкладається легше, а коли його профілірувати - кожна пружинка буде окремим життям жити, принаймні це я так бачу по знайомій з таким типом волосся, постійно раджу їй відпускати довжину і не чіпати верхній шар.

2. Miamama

Miamama Well-Known Member

нажаль, в мене волосся злегка в"ється, а кінчики прямі і стирчать - кошмар.. Давно не філірую. В мене якраз і є волосся однієї довжини, але вигляд має лише після укладки, коли витягну брашом.

3. Krasynja

Krasynja Щаслива мамуся!

моя нова стрижка )))
    [​IMG][​IMG][​IMG]

4. jassystay

jassystay Well-Known Sceptic :p

Ой! А що я сьогодні знайшла!!! Дуже крутий додаток для андроіда з підбору зачісок відомих людей. Завантажуєте свою фотку і вперед! В галереї купа селебрітіз і кольорів. Але найприкольніше це те що потім можна кожну зачіску простими рухами змінити. Типу потягнути гривку, розтягнути чи сплющити кучері абощо. Якщо цікаво то напишу назву.

Останнє редагування: 23 Серпень 2014
  5. Mammy

Mammy Well-Known Member

Цікааво)))

6. jassystay

jassystay Well-Known Sceptic :p

Celebrities hairstyle salon
    By ModiFace

7. smilechyk

smilechyk Well-Known Member

класний додаток)) Навіть не знала що мені підходять так багато стрижок...)))

8. Vika

Vika Well-Known Member

Re: Коси мої, коси... (усе про догляд, фарбування тощо) - 2

не знаю чи в тій темі пишу.
    ось останнім часом дуже захотілося мені підстригтися коротко. короче ніж каре ще ніколи не була. порадьте будь ласка чи мені буде пасувати.
    ось я (зараз лице трошечки худіше, але кругле). волосся жорстке і хвилясте.

А такі стрижки подобаються:
    [​IMG][/url][/IMG] [​IMG][/url][/IMG] [​IMG][/url][/IMG]
    напевне все ж таки наважуся, в разі чого до літа трохи відросте.

9. GIS

GIS Well-Known Member

Відповідь: Re: Коси мої, коси... (усе про догляд, фарбування тощо) - 2

Коротенькі стрижки, само собою, привертають дуже увагу до обличчя, рис, погляньте самі на фото моделей, які ви виставили, в них ідеальні пропорції, майже ідеальний контур обличя. Плюс короткі стрижки (та ще й з хвилястим волоссям) то щоденне вкладання, важке, бо зачепити щіткою і вирівнювачем важко... але якщо сильно хочеться то варто спробувати, принаймні будете знати як то :)

10. Siania

Siania Love Life

Відповідь: Re: Коси мої, коси... (усе про догляд, фарбування тощо) - 2

Думаю Вам дуже пасуватиме! Головне щоб зверху був обєм, а по боках зняли. Ну і купіть утюжок, браш, і навчіться вкладати волосся. Зараз за допомогою ютубу це не проблема.

Надіслано від мого LG-P765, використовуючи Tapatalk

11. TinkaMalvinka

TinkaMalvinka Well-Known Member

Про укладку , про макіяж і шкіру тут уже писали. Чисто моя думка, що для коротких зачісок має бути і пропорційна фігура, і відсутня зайва вага. ІМХО товстенькі дівчатка з такою стрижкою, а ще якщо без макіяжу і укладки дуже нагадують 50-ти літніх жіночок.

12. Margarett

Margarett Well-Known Member

То не зовсім так. Все залежить від самої стрижки, від її стильності і т.д. До речі жорстке і густе волосся на коротку стричку - саме тО ! Бо з нього можна творити супер викиди з волосся і воно тримає форму. Макіяж - діло таке, хто вже як інтенсивно малюється і любить це, а от той образ недоглянутої голови з"являється (не від відсутності макіяжу) від того, що коротку стрижку треба 1 на 3 тижні підстригати і поновлювати у перукаря, тоді буде макіяж чи ні, а (ладна фризура - то єст пул кобєти) голова буде гарна. Так якось в нас є , що стрижуться вже як запатлають добре і передує думка, що наче коротке волосся саме просте у догляді, не так це, навпаки його в пучок не зв"яжеш і мусиш вкладати (навіть через не хочу вранці), "всё приходит с тренировки и сноровки". Добрих 20 років ношу коротке волосся, не худенька, іншого не хочу (ба, ніколи й не хотіла). Але це теж лише моє імхо.

13. smilechyk

smilechyk Well-Known Member

Я думаю Вам підійде особливо фото №2)

14. olangel

olangel Well-Known Member

В мене досить хвилясте волосся, стрижусь коротко, але з часом до того вкоадання звикаєш, але прасочка 100% треба :) бо як маленькі прядки починають закручуватись, то не зручно. А ще ближче до зиси трохи відпускаю волосся, бо всі уклалки під шапкою перетворюються на ніщо :sad:

15. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

особисто я короткою стрижкою "знімала" собі зайве і полегшувала образ.
    я - за коротку стрижку. У Віки виразне личко, пропорційна фігура. Треба подумати над акцентами в макіяжі, над стилем одягу. І все буде СУПЕР

16. fiesta

fiesta Well-Known Member

Я теж за друге фото - для круглого личка ззаду більше лишити, а по боках зняти.

17. sonyk

sonyk New Member

Доброго вечора панянки! Потребую ваших порад!
    Після родів здуру зробила хім завивку. Волосся перепалили, пересушили( відновила!
    Маємо-довжина 5-7 см нище плеча, цих 5 см остатки хімії крутяться. Волосся тонке, пряме, без обєму, швидко масніє. Колір темно каштановий.
    Шкіра бліда, ріст 178; вага 50 кг. Худюща(
    Що порадите? І так шоб мінімум часу на укладку) чолку не люблю
    http://hostingkartinok.com/show-image.php?id=60c11bf04656250ba4a478652b1e6407

Останнє редагування модератором: 19 Жовтень 2014
  18. Siania

Siania Love Life

Жаль, думаю Вам би пасувала дуже!

19. Monopoliya

Monopoliya Well-Known Member

Сяня права, шкода, що не любите чолки, бо мені теж здається, що вона вам би дуже пасувала. Причому, довжиною до брів, пряму і досить мабуть таки густу. І ще б я трохи брови зробила ширшими, природнішими. З Вашим зростом, кольором волосся та довжиною це був би яскравий і виражений образ.. ПиСи. я теж маю зараз довше волосся і чолку, то з нею проблем немаю взагалі - якщо не мию голову, то щоранку мию саму чолку під краном з краплею шампуню,потім сушу феном. Завжди свіжо виглядає і займає по часу 3 хв.

20. sonyk

sonyk New Member

я чомусь чолки так боюсь( раніше в мене була і коса і пряма..незнаю.але може попробую.
    а як на рахунок кольору волосся. ? дуже хочеться трохи світліший і тепліший відтінок а то шкіра зараз дуже бліда з оливковим відтінком. що порадите?
    (подобається омбре)
    і якщо можна фото до прикладу