Хочу нову зачіску! Підбір стрижки

Тема у розділі 'Чарівне люстерко', створена користувачем loreniya, 21 Жовтень 2010.

1. Provizor

Provizor Well-Known Member

Відповідь: Хочу нову зачіску! Підбір стрижки

irushka, я теж відрощую зі стрижки боб, але боюсь не витримаю:connie_pull-pigtail. Волосся не вкладається, а я й не дуже вмію. Ви так класно заплелись! :girl_tender:Сьогодні записалась на стрижку, послухаю, що скаже перукар.

2. Virchuk

Virchuk Well-Known Member

3. Provizor

4. TinkaMalvinka

TinkaMalvinka Well-Known Member

зараз в мене щось таке[/quote]
    доречі досить гарно...таке амбре файне

5. Provizor

Дякую! Дуже хотіла омбре, але вилізли певні мінуси. Без макіяжу відчуваю себе облізлою лисицею, потрібен або тональний, або гарна засмага. І такий ефект цікавіше виглядає на кучерявому волоссі. Мені після фарбування так гарно накрутили локони прасочкою! Я дома пробувала, вийшло хіба присмажити.:girl_blum:

6. Finya

Finya if you don't get enough I'll make it double

7. Nana11

Nana11 аспіранточка

І в мене, я перейшла в карамельку, ну тобто з рижинкою але не настільки риже.
    Мала отаке...

тобто саме по собі волосся мені подобалося, але на фоні його яскравості всі риси лиця розмивалися, тобто треба було гарно накраситися шоб зявилися очі, хоча не вважаю їх малими...чи губи наприклад, волосся гасило все. Тому перейшла на інший колір рудого, спокійніший і якось мені стало легше.....

8. airy_cat

airy_cat New Member

Аналогічно. Без грунтовного макіяжу якось ну зовсім ніяк - принаймні в мої естетичні координати такий вигляд не вписувався. Загалом власне це + те, як швидко колір вимивається і змінюється відттінок на моєму волоссі, мене від рудого повністю відштовхнуло.

9. Arika

Arika Well-Known Member

Хтось колись користувався програмами з нету з підбору стрижки/зачіски? Чи то не реально тими програми з нету користуватися? Хотілося би глянути на себе :)

10. Rona

Rona Мама-йожик

Та реально, тільки програма не передасть густину і текстуру Вашого волосся, тому толк сумнівний, звернутись до толкового майстра (може навіть не одного) на консультацію буде більше толку, як на мене

11. NutkaNezabudka

NutkaNezabudka Well-Known Member

цілком реально, тільки користувалась не я, а коханий, бо коли мала довге волосся вже всих дістала, що хочу підстригтись, то він уже мені зробив приблизну модель в програмі по фото, потім ще троши в фотошопі підлапічив, мені сподобалось, коли стриглась, показувала перукарям, вийло зовсім не так, але результатом всеоднак задоволена

12. Miamama

Miamama Well-Known Member

Волосся в мене злегка в"ється - коли мокре навіть дуже симпатично виглядає :girl_blush2:, а от коли висихає, то якесь непорозуміння - і не пряме і не хвилясте... Довжина - за лопатки, недавно обрізала багато, бо хотілось мати рівну лінію внизу. Якщо є час - витягую брашингом (на мою довжину і густину, це добра година роботи), а от як просто висушити - негарно. Але верхній шар волосся доволі пересушився, тому хочу зробити перерву в укладках, відживити масками. Також змінити стрижку, залишивши довжину. То, мабуть, тільки каскад? Пробувала шукати в гуглі "стрижки для кучерявого волосся" - нічого цікавого не знайшла. Можливо, хтось порадить якусь стрижку на довге волосся, що в"ється (але щоб вся укладка зводилась до формування пальцями мокрого волосся). Дякую!

13. mitla

mitla All You Need Is Love

Miamama, у мене також схожа структура волосся... Стрижку вам не пораджу, а щодо укладки - не пробували плести колосок ( на мокре волосся, трошки пінки).

14. Miamama

ні, не пробувала.. мені найбільше не подобаються кінчики після висихання - вони стирчать, нагадує віник!
    маю олійку для захисту волосся при укладці - дві капельки нанесені на мокрі кінчики трошечки покращують вигляд, але не настільки, щоб бути задоволеною. Тому додумалась лише до каскаду. Це єдина стрижка для волосся, що в"ється?

15. mitla

mitla All You Need Is Love

Щодо каскаду на хвилясте волосся...Хм, навіть не знаю...Напевно просто потрібно знайти справді свій варіант такої стрижки, а це ой як непросто...

---------- Додано в 12:06 ---------- Попередній допис був написаний в 11:51 ----------

Переглянула кілька сайтів - фото стрижок... Варіантів дуже і дуже мало (для кучеряшок) - не розженешся.

16. Miamama

---------- Додано в 13:18 ---------- Попередній допис був написаний в 13:16 ----------

також дивилась фото стрижок для кучерявого волосся. Сподобався боб для середньої довжини. зараз скину на пошту своїй перукарці - авось щось вийде.

17. Clementina

Clementina Well-Known Member

Я каскад не раджу, бо кучеряве волосся нищиться ще більше в такій стрижці. Якщо кінчики профілірують, то буде постійно плутатися і обриватися при розчесуванні. Кучеряшки по природі більш сухіші за пряме волосся, тому при укладці це треба враховувати, а ще краще відмовитися від фену і праски для волосся.
    В мене після пологів волосся випрямилося, тепер і не кучеряве і не пряме, крутяться кінчики і відросше біля скроні (як в дітей), але не в спіральки, а хвилями. Так що вигляд ще той.

18. NutkaNezabudka

NutkaNezabudka Well-Known Member

оо, як Вас розумію:) це зараз в мене вже залежність від вирівнювача, не можу нікуди вийти не вирівнявши волосся))) а раніше
    тому я його висушувала не розчісуючи! і коли сухе ставало, теж гарно виглядало!:) локони були відділені, не розпушені і гарненькі...можна ще трошки пінкою для волосся підправити.
    а каскад би Вам не рекомендувала, бо він ще більше об"єму придає.

19. Dolche

Dolche Well-Known Member

Хочу зробити колорування, от ходить за мною така ідея. Але переживаю чи є якісь не відомі мені "підводні камені" цієї зачіски, щоб потім не відчувати себе
    .

20. ГаЛоЧкА

ГаЛоЧкА Well-Known Member

але я не вступилась.. ))) заклинило мене) хочу коротко і все) обрізала сама волосся а потім прийшла в перукарню і розказала, як було) що ніхто не хотів обрізати мої коси, прийшлось самій це зробити, тепер тре надати форму)) перукарка була в шоці) ну але підстригла мене )коротко) як я тішилась)) я давно хотіла спробувати коротко підстригтись))) ну але недовго))) врешті я зрозуміла,, що довге волосся то моє))) тепер відпускаю))