Відповідь: Хочу нову зачіску! Підбір стрижки Користуюсь щіткою для підняття коренів і звичайним брашом. Витягую волосся, так як маю хвилясте і пишне. Вкладати цю стрижку порівняно з довгим - одне задоволення
Відповідь: Хочу нову зачіску! Підбір стрижки мене тонували безколірним тонером Finest Pigments від Davines ( це проф. італійська марка засобів для волосся). тонувала для блиску і , шоби забрати пушистість. блиск не дуже є, але пушистість пропала. а укладку робили з олією без олії Davines More inside Oil non Oil. від цієї штуки я приторчала і вже замовила собі. чудово розгладжує, додає блиску, тримає форму, кінчики стаю чіткі-чіткі і укладати волосся- одне задоволення
Відповідь: Хочу нову зачіску! Підбір стрижки не знаю, бо ше не приїхало. але в них є суто органічні засоби, засоби без парабенів і т.п. п.с.. але я, взагалі-то, не сильно переймаюсь складом
Просто цікаво, як то олійка без олії, ще такого не чула може потім, як прийде, розкажете, що за склад, і як замовити такий засіб.
Відповідь: Хочу нову зачіску! Підбір стрижки виженіть мене звідси MorsImmortalis, підстриглася, ааааааа я от теж хочу, але ж не так серйозно. І не знаю що хочу. Анамнез: волосся довге хвилясте з відрослими сходками. Кардинального нічого не хочу. Довжину сильно міняти теж. Во, і щоб ще не вкладати-не витягати, бо не буде коли. Картинки дуже вітаються
Відповідь: Хочу нову зачіску! Підбір стрижки ти так описала, що я вже ледь не замовила той продукт, наразі ще подумаю. Взагалі відгуки про ту фірму непогані, я подумую замовити одразу комплект-шапмунь , бальзам і олійку. А фото твоє зі стрижкою я би звичайно не відмовилася побачити...
Відповідь: Хочу нову зачіску! Підбір стрижки мене клинить.... хочу пофарбуватися в яскраво рудий. ну прямо, ходить цей колір за мною! я сама фарбована блондинка. "носії" рудого, як вам в цьому кольорі живеться?
Відповідь: Хочу нову зачіску! Підбір стрижки теж марю рудим, але мене спинило те, що для рудого тре мати перфектну шкіру обличчя. бо він сильно підкреслює всі, навіть малесенькі, почервоніння і .т.п
Відповідь: Хочу нову зачіску! Підбір стрижки Добре живеться(я років 10 була руда), але треба мати не просто непроблемну шкіру, а шкіру рудих - білу. Або дуже ДУЖЕ уважно вибирати відтінок, але тоді вже часто не рудий, а з рудуватим відтінком колір виходить.
Відповідь: Хочу нову зачіску! Підбір стрижки як я Вас розумію, у мене вже було до пояса, довго сушити, мити вже не так зручно, то за місяць два рази стриглась, спочатку подовжене каре через 2 тижні ось так обстриглась... і задоволена, повністю, само вкладається, легко мити. швидко сохне, красота.... правда фото не дуже вдале, але вже яке є ))) вже місяць як постриглась, а ось найшла фото минулого року і накручене, а цього року було ще довше.....
Відповідь: Хочу нову зачіску! Підбір стрижки руді кольори цікаві, але мають здатність вимиватись і втрачати свою первинну яскравість. Будьте готові, що треба буде частіше оновлювати колір.
Відповідь: Хочу нову зачіску! Підбір стрижки Ох , я теж вже давно подумую змінити зачіску ))) А що саме хочу , сама не знаю ((( Наразі маю довге ,густе ,але хвилясте волосся ((( доводиться його прасочкою випрямляти Мені подобається і така моя зачіска , але часом душа потребує свята Якщо хтось побачить для мене якусь зачіску -буду рада порадам Додаю фото [/IMG]
Відповідь: Хочу нову зачіску! Підбір стрижки фарбувалась в рудий дууже довго, і фарбами, і хною, дуже важко вийти потім з того кольору (мабуть так само як з чорного), треба просто щоб відросло наново жити з рудим волоссям дуже весело))) це впливає на характер, настрій, але Орман добре підмітила, дуже бажано мати здорову шкіру, бо рудий все підкреслить смуглявки рудоволосі теж дуже цікаві "знойные женщины", сказав би мій чоловік ---------- Додано в 09:15 ---------- Попередній допис був написаний в 09:13 ---------- olegignatenko, у Ваших рисах багато округлостей, на мою думку, Вам пасувало б не те що хвилясте, а кучері! великі гарні локони і трохи відкрити чоло
Відповідь: Хочу нову зачіску! Підбір стрижки Маю декілька подруг, яким вже більше 10 років дуже класно живеться. Однак сама пробувала декілька разів, останній минулого літа, і однозначно зробила висновок, що не моє - не "рудий" в мене характер. Самого експерименту в принципі не шкодую, бо мене б інакше не попустило Щодо виходу з рудого - справді складно вийти потім на холодні відтінки, на теплі - більш менш нормально. В будь-якому разі важливо правильно обрати віддтінок до підтону шкіри (теплий-холодний), ну і в мене був нюанс, щодо коліру брів -треба було так само фарбувати, щоб органічно виглядало.
Відповідь: Хочу нову зачіску! Підбір стрижки Стосовно довжини, то я тішусь кожним міліметриком, що відріс, але це щось так повільно, дівчата, чим пришвидшити ріст волосся? Можу вже деколи заплітатись отак, але воно таки за кілька годин все розлітається, незважаючи на лак і шпильки.
Відповідь: Хочу нову зачіску! Підбір стрижки Мені от таке руденьке подобається, але треба ще волосся відростити [/URL]
Відповідь: Хочу нову зачіску! Підбір стрижки я теж колись марила рудим, раз пофарбувалася і зрозуміла що не мій колір. Дійсно потрібно мати ідеальну шкіру. Раз на вулиці бачила жінку руду, і бачила всі її недоліки шкіри, то після того ще більше перехотілося виходити в такий колір.
Відповідь: Хочу нову зачіску! Підбір стрижки Шкіра у мене якраз+/- світла ідеальна і свій рідний колір з рижинкою, але от руді подобаються з дуже довгим , а у мене лише 2-га довжина