Хочу нову зачіску! Підбір стрижки

Тема у розділі 'Чарівне люстерко', створена користувачем loreniya, 21 Жовтень 2010.

1. KrystynaM

KrystynaM Well-Known Member

Відповідь: Хочу нову зачіску! Підбір стрижки

Ну дивіться, що вийшло:))
    їхала в перукарню:

прийшла така:

от тепер не знаю))якось мені незвично.
    Скажіть як:)))

Останнє редагування: 9 Квітень 2014
  2. Charmel

Charmel Well-Known Member

Ви хочете компліментів чи правду?)
    Я би вашому перукарю руки поламала Відверто: стало гірше(
    У вас гарний високий лоб і овал лиця, цією стрижкою ви перекреслили свої переваги приховавши їх.

3. KrystynaM

)) візьму на замітку. тепер маю завдання відростити волосся:)
    але ж все рівно потрібна стрижка, яка б мені пасувала?

4. panikvarts

panikvarts Well-Known Member

Можна тепер хіба поплакати. Волосся своє ви, мабуть, зіпсували. І зовсім не пасує ця стрижка, як на мене, років додає.
    На першому фото - ви як мила дівчинка, а на інших - як серйозна жінка.

5. KrystynaM

вже розплакалася:))
    мені особисто подобається, трохи інша.
    Потрібно попробувати різне.
    Що плач дасть? Робимо висновки, голова вперед і шуруєм дальше:)Хто не мав невдалих експериментів?

6. Людок

Людок New Member

Згідна, з вище написаним.
    Таку стрижку чомусь всім зараз тулять...
    Мала таку радість, потім відростити...ех...

7. KrystynaM

та мені власне не тулили:)) я в журналі показала. Ось така я вумна кобіта.

---------- Додано в 16:17 ---------- Попередній допис був написаний в 16:16 ----------

буду мати надію, що в мене швидко росте волосся))

8. Fistawka

Fistawka Well-Known Member

Та ладно, дівулі, все можна трохи виправити.
    Гривку можна відпустити набік, а вона росте швидко переважно. Та і заколоти ї якось можна, бо підстригли її справді якось зле.
    А ще укладка з перукарні трохи все псує, помиєте голову, висушите, не накручуйте ту гривку так, а просто на бік вкладіть.

Ну і так, така косаааа:) Я би не дала відстригти))) Але ж волосся не зуби:)

9. KrystynaM

та власне, що я планувала, шо стрижка має бути такого плану :
    більше така розкуйовджена.
    В мене в кого не запитаю кажуть, що з гривкою краще, молодше.
    тут більшість за відрощену гривку. От будь розумний.
    Ну Богу дякувати, волосся в мене швидко росте, принаймні росло)) будем виправлятися.
    А то я шось від тих всіх коментів трохи втратила настрій))

10. NutkaNezabudka

NutkaNezabudka Well-Known Member

Ех, ну не засмучуйтесь, волосся не зуби - відросте:)
    правильно кажете, треба різною бути, головне тепер приловчитись укладку правильну робити, а колір у Вас гарний дуже...:)

11. Finya

Finya if you don't get enough I'll make it double

Згодна на 1000 про)
    Оціните, коли помиєте своїм шампунем, посушите своїм феном) Щодо всіх видів зачіски притримуюся принципу, ще давно давним визначеним для мене моєю мамою: "Хай би гірша, але інша":girl_spruce_up:
    :girl_emo: Побачили б ви мене з рівно підстриженим волоссям))
    На моєму хвилястому тільки "каскад"/"сходинки"/багаторівневі гарно виглядають...І ніяких укладок, хіба десь перукар дуууже вмовлятиме)

12. KrystynaM

дякую, порадували. А то я ще зранку собі подобалася, а тут після тих всіх дописів, трохи задумалася, вже і до чоловіка підходила перепитувала))

13. NutkaNezabudka

Мені здається, що зараз гривка трошечки закоротка для цієї зачіски, от побачте через недільку який вигляд буде мати, я так думаю, що стане бульш схожа на ту, що Ви планували...

14. mitla

mitla All You Need Is Love

Ви не засмучуйтесь (посиденьківці зараз нарядять - на 5 см довше, на 3 коротше і т.д.)! Красу нічим не зіпсуєш!

15. Charmel

Charmel Well-Known Member

Це результат по-перше вашої впертості, по-друге непрофесійності вашої перукарки. Моя би мене як мінімум від такого експерименту відмовила, як максимум просто би відмовилася так стригти. Ви запитували раніше і 90% вам не радили вистригати волосся. Але ви не дослухалися. Я вас десь розумію, часто буває щось задумаєш і так того захочеш що нікого не слухаєш, крім того ніхто не відміняв зміни сезонів. Запитайте майстрів - кожної весни і осені масово всі хочуть якихось змін, але хтось обходиться новою помадою а хтось хоче чогось кардинального.
    А на рахунок гривки я вам вже писала, що вона простить: с челкой моложе, без челки дороже. На рахунок молодше, я вважаю що вам ще не час турбуватися про те щоб виглядати молодшою, а от про те щоб виглядати стильнішою - завжди доречно.
    В підтримку можу сказати що волосся таки має здатність відростати:)) ну і поганий досвід - теж досвід.

16. NutkaNezabudka

Моя перукарка завжди так і робила..:) на мої нестандартні ідеї погоджувалась хіба що кінчики підстригти..:)

17. Alicia

Alicia Well-Known Member

Мені колір сподобався, а от щодо гривки, то погоджуюся з дівчатами - без неї краще. Є багато відео, як можна гарно заплести/сховати гривку, сама так часто роблю, щоб не лізло волосся в очі.

18. irushka

irushka Well-Known Member

Дівчата, тут правильно хтось сказав, що справа в перукарській укладці, я з перукарень зазвичай така сама виходжу,хоч скільки не прошу не закручувати мені кінці на щітку, я люблю коли кінці такі прямі, рвані, і собі завжди витягую феном рівно-рівно, а потім воно вже влягається як треба.
    Особливо гривку таку накручену не люблю, як помиєте голову - випрямте її, хай природньо розвівається, вам буде гарно, я впевнена! І ще би трішки макіяжу і сфотографуйтесь при доброму світлі, бажано надворі, тоді картина буде зрозуміліша, бо ті фото трохи невдалі.

19. Meriroma

Meriroma В пошуках себе...

Ото і я ще зранку сюди заглядую, а тепер аж страшно:) шютка
    Я теж хочу змін, та яких? Волосся вже так достатньо відросло і от думаю, чи то його фарбувати як завжди, чи не фарбувати взагалі і можливо спробувати щось трошечки інше - може в свій природний перефарбуватися, або навпаки - в більш блондинчатий.
    Короче, буду вдячна за усі поради та просто думки з приводу.
    Ось так я завжди фарбуюсь і така у мене зараз завжди зачіска - вірніше - її відсутність (на фото пару днів після фарбування)

А тут волосся вже добряче відросло, але відросше не сильно разить, бо природнє не дуже темніше

А тут, пару років назад я з природнім і косою гривкою

Зара може ще яке останнє своє фото підберу

---------- Додано в 19:30 ---------- Попередній допис був написаний в 19:18 ----------

О, знайшла ще з прямою чівкою і природнім своїм волоссям - троха правда я тут давня))

А це така не дуже вдала знимка - волосся після колоска але добре видно наскільки вже відросло і щось тре з тим робити як на мене

20. KrystynaM

я власне то хочу нині зробити)а то дуже засмутилася тепер.(((